Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Po nieudanej inwestycji w pilarke spalinową Performance power (patrz post Servis Pilarki Performance power?) chcialbym zainwestowac w firmę McCulloch dostepna w ofercie praktikera za cene 599,- 2KM. Czy warto? Potrzebne dla prac ogrodowych. Bardzo proszę o pomoc i opinię. Pozdrawiam. GC
odradzam rok temu kupiłem tę piłę tego samego dnia musiałem ją wymienić bo miała fabrycznie skrzywioną śrubę naciągu łańucha w kolejnej po krótkim czasie zaczął wypływać olej i to w bardzo dużych ilościach
McCullocha można też kupić w sklepach Husqvarny, to chyba ten sam producent. Pozdrawiam
McCullocha można też kupić w sklepach Husqvarny, to chyba ten sam producent. Pozdrawiam Witam. Nie do końca :) fakt, można kupić ta markę w sklepach husqvarny jednak nie jest przez ta firmę produkowany. McCulloch produkuje maszyny pod swoja nazwa DLA Husqvarny a to jest drobna różnica, poza tym McCullocha można kopić w supermarkecie itd. a Husqvarne można nabyć jedynie u autoryzowanego dealera.
Niedawno kupiłem od kolegi taty tą piłę i oddałem do naprawy bo niema smarowania na łańcuch czy to sie opłaca!!!
Niedawno kupiłem od kolegi taty tą piłę i oddałem do naprawy bo niema smarowania na łańcuch czy to sie opłaca!!! nie wiem czy sie opłaca ale mam ten sam problem i do tego typu sprzętu już nie ma części a dokładnie potrzebuje mebrame do pąpki oleju.
Niedawno kupiłem od kolegi taty tą piłę i oddałem do naprawy bo niema smarowania na łańcuch czy to sie opłaca!!! nie wiem czy sie opłaca ale mam ten sam problem i do tego typu sprzętu już nie ma części a dokładnie potrzebuje mebrame do pąpki oleju. też nie mam smarowaniana łancuch a najlepsze jest to że nikt nie wie gdzie to można dostać
CZĘŚCI DO MCCULLOCH MOŻNA KUPIĆ U DEALERÓW HUSQVARNY. HUSQVARNA WYKUPIŁA MCCULLOCH, ZAJMUJE SIĘ ROWNIEŻ SERWISEM.
opłaca się zależyt jaka to pilarka ale koszt to ok 70 zł albo jescze da się dowrucić pompe i będzi działać dalej pod warunkiem że ktoś tego wcześniej nie zrobił
od dwóch lat uzywam tej pilarki , ma smarowanie łańcucha, do ogródka mogę smiało polecić, ja używam jej na działce w górach , jak dla mnie jest ok, tylko że moja kosztowała ok 900 pln pozdrawiam
FIRMA HUSQVARNA PRZEJEŁA DWIE MIEJSZE FIRMY TAKIE JAK McCULLOCH I PARTNER ONA TO SERWISUJE WIĘC WSZYSTKO POWINNO BYĆ OK.
FIRMA HUSQVARNA PRZEJEŁA DWIE MIEJSZE FIRMY TAKIE JAK McCULLOCH I PARTNER ONA TO SERWISUJE WIĘC WSZYSTKO POWINNO BYĆ OK. HUSQVARNA CHCIAŁA ZAISTNIEĆ NA RYNKU SUPERMARKETÓW, A NIEMOGŁA ZNIRZYĆ SIĘ DO TEGO ABY SWÓJ MARKOWY SPRZĘT TAM WYSTAWIĆ WIĘC PRZEJEŁA TE DWIE FIRMT SERWISUJE, NADZORUJE, PUSZCZA NA SUPERMARKETY I KASIORA DODATKOWA LECI.
Pilarki są dobre jeżeli są kupione dobrane do potrzeb a ni ze względu na cenę.
Kupiłem McCulloch Titanium 420 - czy ktos ma lub moze wskazac instrukcje do tego modelu... byłbym wdzięczny
To nie prawda, że Husqvarne kupisz tylko u dealera. Masz jej zatrzęsienie na allegro i kupisz przez internet. Za to STIHL to coś, czego nie dostaniesz byle gdzie. Jakość i obsługa na najwyższym poziomie. Cena większa, ale mała piła typu McCulloch nie wiele tańsza. Bob
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.