Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
O płatnym przeglądzie umożliwiającym przedłużenie gwarancji słyszałem na własne uszy :), pytałem się o to kilka razy bo nie mogłem uwierzyć, sklep w którym się orientowałem handluje husqvarną naście lat i tylko z tej firmy mają sprzęt. Sprzedawca dość skutecznie mnie zniechęcił do zakupu piły, był przemądrzały. Poza tym sama husqvarna mnie nie przekonała, jakoś ich bez narzędziowe napinanie łańcucha wydaje mi się lipne, choć tutaj nie mogę się wypowiadać jak to rozwiązanie zda egzamin podczas normalnego użytkowania. Z tego co się orientuje w moim mieście z dostępnych modeli najepszą propozycje dał mi oleo-mac 941 cx, powiedz Nikoś co o tej pile myślisz, ciekaw jestem twojego zdania. :)
Istnieje jeszcze takie coś oprucz gwarancji jak prawo rękojmi. Praktycznie nikt otym niewie, każdy myśli że ma gwarancje i jest ok. Ale gwarancja uwzględnia tylko wady fabryczne, montarzowe,wady materiału. Niewiem dokładnie jak to działa ale jesli ktoś przyniesie sprzęt na gwarancji i nie zostanie ona uznana to już niemoże się odwołać do praw rękojmi
Słuchaj mi osobiście podoba się firma OLEO-MAC mają prostą konstrukcje dobrze umocowany silnik, filtry terz bez zażutu. Nie pasuje do tej mocy długość prowadnicy i łancuch 325 bo jak na 2,5km jest to troche za cięrzkie urządzenie tnące. Puki twoja maszyna jest na dotarciu lepiej żebyś jej nie przemęczał bo te maszyny mają zaokrąglane brzegi pierścieni i podczas docierania tych maszyn lubi zablokować się pierścien ale jak niedasz jej odrazu w du.e to potrzyma ci wiele lat. Pamiętaj olej do mieszanki paliwowej musi byc oryginalny zakupiony od dilera tego sprzętu bo jak zastosujesz ojej zakupiony np. na cepeenie to ją zatrzesz. Musisz dbać o ofiltry powietrza jak i paliwa. Najlepiej gdybyś nie zostawiał pilarki z paliwem w środku na czas dłuższy nisz na 2 tygodnie bo to szkodzi membranom i dyszy odpowiadającej za wysokie obroty. Ja osobiście zawsze wypalam całą benzyne a mieszanki w karnistrze nie zostawiam dłurzej niż miesiąc bo traci swoje składniki smarujące. Wiesz że te maszyny mają wały ze stali kutej i są naprawde porządnie wykonane. OLEO-MAC ma aluminiową miske olejową co ma wpływ na szczelność i odprowadzanie ciepła. Karnister musi być przystosowany do benzyny bo te inne się rozpuszczają i do mieszanki trafia syf co terz szkodzi gaznikowi. OLEO-MAC to dobry wybur. Pozdrawiam
Janek - ja wiem, że istnieje rękojmia ale jeżeli już na starcie tak się traktuje klienta to ja dziękuje. Nikoś - w instrukcji pisze że piła osiąga swoje maksimum po 5-8 godzinach pracy. Mam do wycięcia ok 20 młodych modrzewi na stemple to prawie piła się dotrze. Dzięki za rady :)
Niema sprawy jak będziesz onią dbał to ci posłurzy pare ładnych lat. Pozdrawiam
husgvarna ostatnio się popsuła,jest wykonywana z tandetnych podzespołów kupisz dobrą husgvarne ale nie w polsce porównaj ceny danej pilarki u nas w kraju a za granicą,cena za granicą jest o wiele wyższa bo pilarka jest wykonana z twardszych podzespołów pozdrawiam.
Mam podobne odczucie, co mój przedmówca, że niektóre znane firmy nieco tracą na jakości jeśli chodzi o produkowany sprzęt, może warto zacząć poszerzać horyzonty i zacząć próbować używać innych sprzętów, mnie kusi sprzęt alko, wygląda porządnie, mocny silnik, nie za ciężka a w razie czego trzy lata gwarancji.
Nie wiem o co wy sie sprzeczacie,przecież Oleomac jest produkowany w Chinach a jego jakość wiele pozostawia do życzenia i od kąd tak jest jego sprzedaz spada i każdy z branży o tym doskonale wie,te stare modele jeszcze były niezłe ale te obecne im nowszy model tym gorszy wyrób niestety
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.