Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Dzisiaj specjalnie dla ciebie daro1467 dzwoniłem do 6 serwisów i uwaga tylko w jednym muj kolega Andrzej miał taką do naprawy. Ta pilarka miała pęknięte sprzęgło i niestety odmówił naprawy dlatego że niemugł go zamuwić z powodu braku takiej części w swoich katalogach. Przepraszam że nie mogłem ci pomuc ale dotych serwisantów mam zaufanie i nic nie wiedzą na ten temat. Pozdrawiam
Dzięki, pomogłeś mi, bo skoro są problemy z częściami, to należy problemów unikać, a więc i tych pilarek. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Niema sprawy dlamnie to tylko przyjemność pomuc komuś, komu naczymś zależy a niejest pewny co do zakupu. Pozdrawiam
a co myślicie o makitach?
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś o makitach to wejdz na strone głuwną tego forum i w kategori elektronarzędzia kliknij na wszystkie wątki. Na tej stronie wybierz pierwsze pytanie i tam prowadzimy dyskusje na temat makity. A i miałbym taką malutką prośbę żebys mugł napisać coś miłego do Janka bo jedna osoba bardzo go skrzywdziła tym co napisała i z gury ci dziękuje RAVEN-KT. Pozdrawiam
@Nikoś husqvarna to 450 natomiast stihl to MS026. I na prawdę wolę husqvarnę teraz. Po prostu mi bardziej podchodzi niż stihl
Wiadomo każdy pracuje tym co mu odpowiada. Dlamnie i tak liczą się najbardziej tylko husqvarna i stihl, bo dlanich niema konkuręcji. Pozdrawiam
Prawda @Nikoś że każdy pracuje na tym co mu odpowiada. Kupiłem husqvarne i bardzo mi ona odpowiada. Pozdrawiam
Wejdzcie na stronie głuwnej w elektronarzędzia, wszystkie wątki tej grupy, piła spalinowa. Zobaczycie jakie tam jest ściemnianie ludzie się wymądrzaja i piszą oczymś naczym wcale się nie znają normalnie beka :). Pozdrawiam
Witam wszystkich, kupilem w promocyjnej cenie 320 zl piłe nac 01-45 - 2,45 KM, łańcuch oregon reszta to nie wiem z czego jest, chce jej używać przy budowie i okazjonalnie ciąć drzewo na opał. Z tego co patrzyłem na allegro ma ona następczynie 02-45 z tym że dodatkowo ma prowadnice też z oregona no i gaźnik walbro kosztuje 440 zł. Mam pytanie zostawić tę co mam, oddać wziąć 02-45, cena tych pił i moc jest atrakcyjna, żeby mieć stihla musiałbym dołożyć ok 500 zł. Co radzicie?
Stanowczo odradzam McCulocha bo sam nieżle się na tej firmie przejechalem!
Ja polecam husqvarnę którą mam od niedawna. Widzę jednak że chcesz mniej kasy na nią wyłożyć więc popatrz na jakieś tańsze modele. Naprawdę warto kupić coś porządnego bo bedziesz miał wtedy pewność że pochodzi Ci długo
Wróciłem jednak tego naca niby kosztowała śmieszne pieniądze w porównaniu z regularnymi cenami ale jak już coś mam mieć się z tym szarpać to ja dziękuję. Oglądałem stihle i husqwarny, jednak wybrałem oleo-mac 941 cx, udało mi się ją kupić w promocji, 1030 zł w zestawie dostałem łańcuch carltona + buteleczke oleju do mieszanki. Serwis oleo-maca w razie czego mam na miejscu. Nie miałem za bardzo jak jej przetestować, czekam aż pogoda zrobi się lepsza. Co mnie jak na razie cieszy to jej odpalanie, mam nadzieje że posłuży mi przynajmniej tak długo jak znajomemu (ma innego oleo-maca ponad 12 lat - bynajmniej nie siedzi ona u niego na półce).
Do powyższego mojego posta dopiszę jeszcze. W cenie 1030 - stihl nie oferuje nic ciekawego MS 211 ma niby moc do zaakceptowania ale nic poza tym. Mam na myśli chociażby pompkę paliwa. Husqvarna niby jest bogatsza o te pompę paliwa ale warunek uzyskania 2 letniej gwarancji jest nie do przyjęcia (po roku mam wykonać przegląd za ok 120 zł), poza tym zraziłem się do tej firmy ze względu już posiadany model mojego ojca - odpalanie tej piły to mordęga, no i po rozgrzaniu traci moc ale to już może być raczej wina serwisanta, który nie potrafi wyregulować sprzętu.
Z tego co mi wiadomo ten przegląd jest bezpłatny w husqvarnie i robi się go szybciej niż po roku. Nowe pilarki są na dotarciu i po wypaleniu danej ilości benzyny sugerowanej przez daną firme trzeba pzeregulować gaznik tak aby maszya mogła już normalnie pracować. A co do tych nowych maszyn stihla to nie zrobiły namnie jakiegoś szczegulnego wrarzenia a co do tych wszystkich udogodnien takich jak np. szybki napinacz łancucha, system elastostart, ergostart, pompka paliwowa, turbo dysza to według mnie tylko taki bajer ktury odrazu podnosi cene produktu. pozdrawiam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.