Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Planuję zakup piły spalinowej do prac przydomowych, obróbki z gałęzi zciętego drzewa. Oczywiście dla własnych potrzeb, nie zarobkowo. Mam Dolpimę 80, ale potrzebuję dużo lżejszej piły. Rozsądny przedział mocy 2-2,5 KM.,cenowo do ok. 1100pln. Proszę o poradę i opinie co wybrać bo jest tego trochę na rynku, a każdy sprzedawca ma oczywiście "najlepszy" towan. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
zapoznaj się z ofertą stihla i husqvarny. to są dwie najlepsze firmy, serwis jak trzeba i nie ma proleblemów z częściami.
Dziękuje W sklepie "husqvarny" była piła MC-COLUCH z gwarancją HUSVARNY, może wiesz co to za sprzęt. A co sądzisz o OLEO-MAC lub PARTNER pozdrawiam
nie miałem do czynienia z tymi firmami, więc raczej nie powiem Ci nic konkretnego na ich temat. MC-CULLOCH i partner podobno są robione na częściach husqvarny. sprzętu husqvarny używam w domu od 10 lat. miałem piłe HSQ 40, ale że mi ją zaje...li przesiadłem sie na model 350. jedyne co w nich zmieniałem to łańcuchy, prowadnice i w każdej po razie zębatke napędową. miałem też wykaszarkę, model 232R, z nią było troche gorzej bo po 10 latach koszenia dosłownie WSZYSTKIEGO padł silnik... kaszana? otóż nie, bo przez ten czas wymieniłem jedynie sprzęgło, które jak sie później okazało padło z mojej winy:) w zeszłym roku musiałem kupić nową wykaszarkę... co kupiłem ??? oczywiście husqvarne, model 333r, trochę mocniejsza miejmy nadzieje że pożyje dłużej:) jestem zadowolony z tej marki i nie chcę słyszeć o żadnej innej. ważna rzecz- zanim kupisz wybrany model, zapytaj sprzedawce dla kogo jest on przeznaczony - mam tu na myśli zakres i intensywność wykoywanych prac. jeżeli odpowiednio dobierzesz maszyne, posłuży Ci ona przez długie lata. taki błąd chyba popełniłem przy wyborze wykaszarki - okazała się za słaba. takie jest moje zdanie na ten temat. zrobisz jak uważasz:) pozdro
Ja bym polecił te z husqvarny. Mam 450 z husqvarny nie dawno kupioną i powiem że bardzo dobrze się u mnie sprawuje. Idź najlepiej do punktu husqvarny to Ci tam najlepiej doradzą co kupić pod Twoje potrzeby
Witam widze ze jest problem z wyborem pilarki,OLEO-MAC to włoska pilarka i ma miękki tłok czesto blokuje się w niej pierścien. Partner terz jest mało wytrzymały i morzna go kupic za grosze w chipermarkiecie.Żeby kupić dobrego MC-COLUCHA musisz miec z 2000zł. Husqvarna jest ok tylko ze od około pięciu lat jest bardzo awaryjna. Według mnie najmocniejszy jest stihl bo sam zamieniłem husqvarne na STIHLA jak i wieju moich znajomych. w tej niemieckiejpilarce masz 2 pierscienie na tłoku metalową miske olejową a nie plastik jak w husqvarnie, połączenie gaznika z cylindrem jest mocniejsze i do tego stihl ma niesamowity stosunek cięrzaru do mocy. Pozdrawiam
a co sadzicie o h 142
Niewiem jaką pilarke masz na mysli bo z głowy nie pamiętam kazdego modelu musisz podac mi nazwe. Pozdrawiam
husqvarna 142 są oferowane w Czechach Rosji i na Litwie
husqvarna 142 ma moc 2,6km i ma strasznie wyrzyłowany silnik ale jak na taką moc warzy bardzo mało bo ok 4,5. Wadą jest plastikowa miska olejow, 1 pierscień na tłoku 1,3mm. Z gaznikami jest rurznie bo morze byc ZAMA lub WALBRO z czym ten 2 jest lepszy. Lecz przy tej mocy lepiej zmienic prowadnice, kosz sprzęgłowi i łancuch na 3/8 1,3mm i wytrzyma dłurzej. Pozdrawiam
w zasadzie będzie mi potrzebna dwa lub trzy razy do roku pociąć parę metrów drzewa i nie mam pojęcia co wybrać.
Jeśli moge wiedzieć to jaki fundusz chcesz przeznaczyc na taką pilarke
skromny do 1000pln. Pozdrawiam
No cośty głowa do gury bo za tego tysiaka morzesz kupic całkiem dobry sprzet. Słuchaj jestem serwisantem firmy stihl i za 899 mozesz kupic stihla MS180 jest ona znana pilarka urzywana przez rurzne firmy. Jak chcesz to moge ci ją opisac bardziej technicznie. w zeszłym roku razem z kolegą podkrecilismy ja do 18000 obr/min i to jest klasa. Pozdrawiam.
no wlasnie nie mam polecia stihl czy husqvarna. Ceny sa na prawie takim poziomie
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.