Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
już chyba dokonałem wyboru co do marki, będzie to bosch tylkoo nie mogę się zdecydować czy 11-125 czy 14-125 ponieważ znalazłem 14-125 na allegro za 488zł czyli taniej jak 11-125 14-125 - http://www.allegro.pl/item990253305_szlifierka_katowa_bosch_gws_14_125cie_14_125_cie.html sprzedawca wydaje się O.K i raczej to oryginał http://www.meganarzedzia.pl/Szlifierka-kątowa-z-regulacją-obrotów-GWS-14-125-CIE,2431.html to najtańsza jaką znalazłem w necie Co Pan na to?
ten bosch 14-125 jest troszeczke dłuższy może o jakieś2 cm i cięższy tylko o 100g ponieważ waży 2,2kg
Te ceny są raczej z kosmosu. Podam Panu aktualne ceny sugerowane przez firmę Bosch Polska (ceny z VAT): GWS 11-125 CI 597,00 zł; GWS 11-125 CIE 682,00 zł; GWS 14-125 CI 755,00 zł; GWS 14-125 CIE 804 zł. W sprzedaży mogą być mogą być tańsze o max. 15%. Wnioski pozostawiam Panu.
Akurat cen podawane przez Boscha są przynajmniej 15%-20% zawyżone;]
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
A za ok 400zł można kupić też np: Milwaukee AG 11-125;) czy Kressa 1000-WS
nigdy nie używałem żadnych narzędzi firmy Milwaukee, jak ona się ma do boscha, jak z gwarancją, co z serwisami??
słyszałem że szlifierka bosch 14-125 ta o mocy 1400w grzeje się i ma gorsze opinie od bosch 11-125 o mocy 1100w
jeszcze jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie na temat szlifierki Szlifierka kątowa Hitachi http://www.meganarzedzia.pl/Hitachi,p13/Szlifierki,c10188/ pytam ponieważ kolega powiedział że dobry sprzęt
Powiem tak, do domu bardzo dobry wybór, do lekkich prac też. Ale do cięższych prac wolałbym wspomnianego boscha, metabo, milwaukee, aeg, makitę czy kressa.
Ja tez wolałby wyżej wymienione....ale do domowego użytku ZA DROGIE! Tę sama prace można wykonać o wiele taniej równie trwałymi narzędziami tańszych firm. Einchell global będzie słuzył że ho.... nawet żółta Bavaria wystarczy! pozdrawiam Sławek
Czemu za drogie? 200-250zł na sprzęt tego typu wcale nie jest wygórowaną sumą. Poza tym zdaję się, że tu chodzi o coś co ma posłużyć lata i przetrwać troche mocniej prace (nawet domowe).
Sławku! Prawie codziennie widzę klientów poszukujących części albo serwisu do Einhella lub inny tańszych marek. Z tego powodu jakoś nie mam zaufania do tych maszyn. Będę obstawał przy swoich poprzednich opiniach. Tylko zakup dobrej klasy urządzenia gwarantuje w miarę bezproblemową pracę. A jeśli nawet coś się stanie to nie ma problemu z częściami zamiennymi i serwisem. Np. Bosch gwarantuje dostepność części nawet 10 lat po zakończeniu produkcji danego modelu. Zatem nawe stare maszyny można remontować do kiedy jest to opłacalne. Nie wątpię, że egzemplarz który osobiście użytkujesz sprawdza się, ale moje kilkuletnie doświadczenie mówi coś innego. I nie wyciągam wniosków na podstawie jednego przypadku lecz bardzo wielu. Pozdrawiam.
Poza tym jak wynika z zapytania użytkownika luka_pl maszyna będzie używana przy budowie domu. Zatem sprzęt amatorski raczej się w tym przypadku się nie sprawdzi. Stąd poleciłem maszynę z lini profesjonalnej. Fakt - troche drogo, ale jak maszyna sprawdzi się napewno i posłuży jeszcze przez wiele lat po budowie.
dziękuję wszystkim za pomoc zakup dokonany - bosch 14-125 bardzo mi się podoba ta szlifierka dość lakka jak na taką moc dziś cały dzień nią szlifowałem i czyściłem szczotką, muszę powiedzieć że jest to naprawdę dobry sprzęt, ma dużo siły no i ten uchwyt anty wibracyjny zdaje egzamin
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.