Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Majster, to kup sobie w Tesco narzędzia jeżeli nie rozumiesz z czego sa wykonane te narzędzia i jak :) masz tutaj film o piłach: http://www.youtube.com/v/w1YtFU4djzw?f=user_favorites&app=youtube_gdata i powiedz że i tak masz lepszą :D
I w czym są lepsze niż nasze piły Globus Wapienica? Kupujcie dalej zagraniczne produkty to będziecie się niedługo chińskiego uczyć, żeby znaleźć robote przy sprzątaniu. :]
Warto bo się nie psują i niestety mają to do tego że nie trzeba ich wymieniać jak inne po jakimś czasie :)
Mistrzu kolejny popis debilizmu Bahco. Wątek piękny i ładny, szkoda tylko, że pisany przez osoby, które porejestrowały się tuz przed startem konkursu - wystarczy spojrzec na daty "dołączył" i ilość postów. Co wy marketingowcy bahco myslicie, ze jestesmy debilami? Ja nie dotkne tych narzedzi, bo po co mam dac zarabiac firmie, ktora probuje zrobic ze mnie durnia!!!
ale się oburzasz Darku. niepotrzebnie. jesli ktos ma cos do powiedzenia na temat danego produktu, firmy, usługi niech to robi - sa bardzo przydatne. ja poslugujac sie takimi opiniami wlasnie zadecydowalem, ze otwierajac swoj warsztat samochodowy zdecyduje sie na narzedzia firmy bahco i nie zaluje ani troszke. warte swojej ceny :)
tomaszewski - możesz podać namiary na swój warsztat? Chciałbym podjechać i zobaczyć na żywo narzędzia Bahco.
a tutaj pierwsze wyniki konkursu: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=206680209387361&set=a.167963009925748.41294.154926344562748&type=1&theater
Są wyniki konkursu :) Sprawdz czy zostałeś zwycięzcą :) http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=206680209387361&set=a.167963009925748.41294.154926344562748&type=1&theater
Chciałbym gorąco - w imieniu wszystkich Forumowiczów - pogratulować zespołowi marketingowców Bahco. Otóż przez ponad 4 miesiące intensywnej akcji promocyjnej prowadzonej w formie partyzanckiej na tym, a także kilku innych forach, zdobyli na Facebooku... 105 Fanów. Napiszę jeszcze słownie, bo osiągnięcie jest faktycznie imponujące - otóż Bahco w 4 miesiące pozyskało STU PIĘCIU Fanów!!!! Ilu spośród Fanów stanowią pracownicy korporacji? Brawo, brawo, brawo!!! Gdyby tego było mało, w regulaminie była mowa o 5 Ambasadorach, a wyniki pokazują, że udało się wyłonić jedynie...4 (słownie CZTERECH). Czy narzędzia Bahco cieszą się tak małym zainteresowaniem, czy też marketing zawiódł? Akcję marketingową należy uznać za "genialną". W kategorii: "jak nie powadzić akcji marketingowej" dyskwalifikujecie konkurencję. Życzę działowi marketingu Bahco dalszych sukcesów i zadowolenia z własnej pracy. To w końcu najważniejsze!
Faktycznie dziwne bo strona matki Bahco ma 230 fanów a mimo to mają oddziały w całej Europie, czyżby nie liczyła się dla nich ilość fanów na facebooku a sprzedaż narzędzi? Nie wiem, jakiś dziwny ten marketing...
ambasador bahaco [url] http://www.facebook.com/photo.php?fbid=206680209387361&set=a.167963009925748.41294.154926344562748&type=1[/url]
..:)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=206680209387361&set=a.167963009925748.41294.154926344562748&type=1&ref=nf
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.