Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
hi hi ;D tradycujnie przegieli z ceną... kopletnie nieadekwatna (if nie m aliterówki, 850?) do parametrów. Za te pieniążki, popatrzmy... GSR 14,4 V ? co prawda z Ni-Cd aku ale też x 2, godzinną ładowarką, 2 biegi, etc. Amatorowi raczej rodzaj ogniw nie zrobi różnicy ;)
zgadzam sie, nie ma roznicy, byle pracowala i to jak najdluzej. mam pytanie kolego Marcinie. jestes sprzedawca czy moze zajmujesz jakies pokrewne stanowisko?? pozdro
tak Michale, jestem sprzedawcą ;) ale po godzinach pracy jestem już tylko urzytkownikiem ;)
i pewnie jestes starszej daty niz ja:) wnioskuje to po tym ze proponujesz tylko boscha i to niebieskiego:) ale o gustach przeciez sie nie rozmawia:) pełnie podobne stanowisko ale niestety musze sie orientowac we wszystkich elektronarzedziach ktore sa na polkach pozdro
he he no nie byłbym tego wieku taki pewien ;) a co do elektronarzędzi, nie jestem bynajmniej stronniczy i klapek na oczach też nie posiadam. Przedewszystkim obiektywizm. Fakt metabo, bosch i festool to moje ulubione marki, ale nim tak się stało upłynęło sporo czasu nim na taką pozycję sobie zasłużyły. Aczkolwiek w wielu sytuacjach polecam rozwiązania innych wytwórców, bo przede wszystkim liczy się prawidłowy dobór narzędzia i jego rzeczywista wytrzymałość ( a nie marka) podczas rekomendacji klientowi. Tu kieruję się nie własnymi animozjami tylko brutalną rzeczywistością i zdrowym rozsądkiem, czego rzyczyłbym każdemu sprzedawcy ;) Wszak zadowolony klient wróci ponownie zadowolony i z narzędzia i z doradztwa. A co do wiedzy człowiek zdobywa ją latami to raz (szczególnie tę praktyczną, nie zasłyszaną), a dwa stawiam na autopsję i osobiście muszę się przekonać do danej marki (podstawa to mieć do niej realny dostęp) ile jest warta, nim zacznę ferować wyroki i wyrobię sobie opinię. A co do tego boscha, gdy zaproponowałeś amatorskie narzędzie aku tego producenta, jak najbardziej na miejscu wydało się jego skonfrontowanie z jego o złotówkę tańszym profesjonalnym odpowiednikiem, czyż nie? ;D
jasne ze tak. lepszy profi od amatorskiego. poprawka widzialem w wawie cene 648 i 699zl. :) ale profi zaczyna sie od 496zl najprostrza 2biegowka, 1h ładowarka i 2xaku 2Ah 12. szczeze mowiac mam juz 2 wkretarki i wkretak:) ale choruje jeszcze na jeden model wkretarki DC984KA :) pozdro
jeśli mogę coś doradzić Ci Michale... trzymaj sie od modelu GSR 12-2 ((12 V, 2 x aku 1,5 (a nie 2 Ah), szybka ładowarka)) z daleka. Nie żartuję to straszna tandeta, wypuszczona z okazji 75-lecia Boscha jako typowa zapchaj dziura w ofercie. To tak naprawdę zielony PSR 12 w niebieskiej obudowie. Sprzęgło ma słabiutkie i ma bardzo wysoki współczynnik awaryjności. P.S. nazywają ten model BASIC Duty... paranoja jakaś, skoro zwykły GSR to standard duty po co coś jeszcze słabszego w ofercie?
Dziękuje Marcinie bo bym się nadizał na GSR 12-2.. Wybrałem GSR 12V i czekam za przesyłką :-D
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.