Wiertarka udarowa vs młotowiertarka do ok 400zł

G
Felek 2010-12-17 17:42

Re: Wiertarka udarowa vs młotowiertarka do ok 400zł

Gościu, JK, nikt nie broni Wam "donieść" także na mnie.
Czy gość to Matka JK, że z taką pasją przywołuje tamten wątek?
Matko JK, to Ty?

G
gość 2010-12-17 20:56

Matka siedzi z tyłu.

G
gość 2010-12-17 22:11

Z powyższą marną moim zdaniem i zupełnie zbędną odpowiedzią, nie mam nic wspólnego.
Widzę brak zdolności honorowych "gostka", podszywającego się pod nie swój nick.
Cóż, taka karma fascynata cudzą wymianą zdań.

G
JK. 2010-12-18 00:01

Niestety pewnym osobom przy braku argumentów, zaczyna odbijać i mają rozdwojeje jaźni, lub roztrojenie, przez co każda gościnnie pisząca tu osoba ma problem jesli ma odmienne zdanie. Zaczyna się podszywanie pod nicki itp...Nie pierwszy nie ostatni raz niestety.

panie "super metabo" jesteś błaznem, nie masz za grosz honoru i wychowania. Gdybyś na żywo komuś powiedział takie teksty o matce, to przekonałbyś się, że nie każdy jest taki cierpliwy jak ja i duzo znosi.

G
gość 2010-12-18 01:15

Zauważyłem i owszem też w wielu innych tematach. Intuicja podpowiada mi gostka-ktosia, ale to bez większego znaczenia. Wchodzę na portal i oczekuję podpowiedzi w interesującym mnie temacie, nie zaś grafomanii. Szkoda walczyć z wiatrakami.

Nie będę też wchodził w polemikę z Łukaszem i jego prośbą z tematu - jaki mlot do 1300 - "...to zgłoś to do moda, może zbanują moje IP...", bo to ani do mnie, ani mój temat, ale mam przekonanie, że adresat podkablowania kompletnie nie trafiony. Nie trzeba wielkiej filozofii by wiedzieć, kto spełni jego postulat.

A w realu za wytoczony najcięższy kaliber przeciwko 'matce' i szarganie 'jej imieniem', dostałby po facjacie... tak po prostu i tyle.

G
Maariusz 2010-12-18 08:22

Co niektórzy chyba pomylili forum i zamiast innym doradzać to ich obrażają.

G
gość 2010-12-18 23:10

rozdwojeje jaźni, lub roztrojenie

jest jeszcze rozczworzenie i rozpiątnienie.

Abstrahując od jaźni jeszcze cytat: "Nigdy nie mów prawdy ludziom, którzy na nią nie zasługują." - Mark Twain

G
Maariusz 2010-12-19 08:04

Nie masz odwagi ''gościu'' by się zarejstrować to takie proste.

G
Slawek1 2010-12-19 11:45

.... i każdy temat można "spalić'.... tylko po co? ... i jeszcze z napisanych treści nic nie wynika poza bezinteresowną agresją i niechęcią do adwersarza... . rozumiem ,ze trzeba bronic swojego zdania w zasadniczych sprawach , ale wycieczki osobiste to czasami przegięcie.
slawek1

1 2