Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam Potrzebuje pomocy w wyborze narzędzia. Mam do wywiercenia dużą ilość otworów pod kołki mocujące listwy przypodłogowe, materiał w jakim będę wiercił to żelbet (płyta w bloku). Wierciłem już Makitą HP1620 i ciężko idzie a przede mną jeszcze ok 100 otw. pomyślałem o kupnie jakieś taniej młotowiertarki która przyda się jeszcze kiedyś np do mocowania szafek obrazów itp (np. http://www.allegro.pl/item869043895_super_mlotowiertarka_2400w_eurotec_niemcy.html ) czy byłby to dobry wybór? listwy wiadomo są bardzo nisko więc dostęp trudny dla większego sprzętu. Budżet przewidziany na sprzęt to do 250zł, jeśli ktoś może niech doradzi. Z góry dziękuje.
Ciężko ci idzie, bo masz wiertarke udarową, a nie młotek. Wiertarka służy również do wiercenia w betonie ale sporadycznie i małymi średnicami. Przy cięższych pracach i ty się męczysz i wiertarka. Szczerze nie kupuj euroteca przez internet, jeśli masz tylko tyle kasy na tani sprzęt, idź do jakiegoś marketu i kup sprzęt, który w razie awarii łatwo i szybko możesz zareklamować.
Jeżeli masz kupowac dla 100 dziur to się zastanów czy warto wydawac ok 200PLN. Jeżeli planujesz jakieś jeszcze prace z wierceniem otworów to faktycznie warto miec w domu do betonu wiertarkę elektro - pneumatyczną na SDS. więc musisz przemyslec: - wypożyczenie sprzetu na 1 dzien z wypożyczalni, lub zakup jakiegoś modelu taniego np Kinzo lub Einhella lub innych, ewentualnie z obiegu wtórnrgo AEG (Atlas Copco), Boscha -tutaj rozbieznosc cenowa jest szalona , a przy odrobinie cierpliwości coś ciekaweho wypatrzysz. Pamiętaj: Żeby sie mleka napic nie musisz krowy kupowac. Sławek
http://www.allegro.pl/item868976336_mlotowierarka_einhell_bh_g_726_walizka_2lgw_fv_ss.html Raczej ku temu modelowi bym się skłaniał. Dużo nim pracowałem , również przy listwach i polecam.
Ja ci proponuje w tej cenie skila 1758
Ja Ci mogę odsprzedać rocznego Black&Deckera (użyty może z 10 razy) z metalową walizką nieużywanych wierteł i dłut na SDS+ (jest ich chyba 15), przejściówką na wiertła cylindryczne i walizką narzędziową za podobne pieniądze. Model KD650 (wiercenie, kucie, wiercenie z udarem), do listew nadaje się wyśmienicie (ma stosunkowo płaską obudowę przekładni, więc nie trzeba nawet specjalnie odmierzać odległości na mocowanie listwy. Daj znać jeśli jesteś zainteresowany (sprzedaję, bo wyprowadziłem się z bloku i nie mam w czym wiercić;-)).
Z tych dwóch modeli 1) Młotowiertarka EINHELL BH-G 726 2) MŁOT 1758 AA 750W SKIL Który by lepiej się sprawował?
Chyba że jednak zaryzykuje z tym euroteciem ma 2400W i 3J chociaż trochę waży, co sądzicie?
Pomyślałem sobie a może zaszaleć i kupić http://www.allegro.pl/item880773306_bosch_gbh_2_26_dre_mlotowiertarka_walizka_sklep.html na pewno się przyda na późniejsze remonty
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak się ten Bosch do Makity którą wymieniłem bo chyba wszystkie posiadają udar mechaniczny a tylko ten skil ma pneumatyczny wg tego co piszą na stronie skila
Uważaj z tymi watami u Euroteca,one chyba troche na wyrostsa pisane. Po Co ci moc 2400W do domu? Zastanów się 2400W i 3J ? Do potrzeb domowych wywiercenia paru dziur i ew.małego podkucia to wystarczy moc 420-450W (nawet w betonie)! Szczytem marzeń będzie 650- 900W i to na wyrost. Mówię tutaj o udarze elektro -pneumatycznym. Do betonu tylko taki mechanizm udaru! pozdrawiam Slawek
Uważaj z tymi watami u Euroteca,one chyba troche na wyrostsa pisane. Po Co ci moc 2400W do domu? Zastanów się 2400W i 3J ? Do potrzeb domowych wywiercenia paru dziur i ew.małego podkucia to wystarczy moc 420-450W (nawet w betonie)! Szczytem marzeń będzie 650- 900W i to na wyrost. Mówię tutaj o udarze elektro -pneumatycznym. Do betonu tylko taki mechanizm udaru! pozdrawiam Slawek Czyli ten Skil będzie ok bo einhell to chyba mechaniczny udar
Nie chce mowic Ci odnośnie firmy, Musisz sam wywazyc pomiędzy Twoją chęcią wydania odpowiedniej kwoty - kwoty która jest odpowiednia dla Ciebie. Ważne , na pewno, w użytkowaniu jest też ten komfort posiadania czegoś nowego, komfort zakupu - późniejszego serwisu i ewentualnych reklamacji. Ten EINHELL BH-G 726 tez jest tani i ma udar elektro-pneumatyczny. Możesz kupowac i na gieldzie i na targu - abyś jednak wiedział od kogo i czy masz na sprzęt jakąkolwiek gwarancję. Możesz kupic i Euroteca też dla ludzi,a cena tego narzędzia nowego zaczyna się od 130PLN. Niedawno widziałem i miałem w ręku hiszpańska mlotowiertakę o mocy 900W Casalsa. Taki sam model później spotkałem pod nazwa Mister Perfect . Mi się podobała chociaż była używana. Cena tez była OK 100PLN na początek. Czasami droga do zdobycia fajnego narzędzia to zakup używanego. pozdrawiam Slawek
Dziękuje za odpowiedzi Panie Sławku, pieniędzy dużo nie mam na sprzęt ani też doświadczenia w pracach sprzęt skorzystam z Pana rady odnośnie mocy i zastanowię się nad EINHELLem BH-G 726 i SKILem 1758 AA 750W mam nadzieję że sobie poradzą z żelbetem :)
ja bym wolał skila, ale to tylko moje zdanie, a temtego boscha co podałeś to bardzo dobry i sprawdzony model, nie ma problemu z częściami no i maszynka profesjonalna ja osobiście mam w bloku kressa 550ph
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.