UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Do ostatniej strony »
G
SERWIS WALDEMAR 2008-08-18 00:00

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

WITAM WSZYSTKICH MAM DLAWAS INFO WIEKSZOŚĆ ZNA FIRME PROMOT WŁOCŁAWEK PRODUCENT SZCZOTEK A OD JAKIEGOŚ CZASU ZAJMUJĄ SIE CZĘŚCIAMI DO ELEKTRONARZĘDZI
MIAŁEM Z NIMI STYCZNOŚĆ CZEKAŁEM NA USTALENIE CEN CZĘŚCI PRAWIE MIESIĄC
KUPIŁEM WKONCU UNICH CZĘŚCI UCHWYT DO TE5 I WIRNIK DO TE 75 JAK SIE OKAZAŁO TO TE CZĘŚCI TO CHIŃSKIE UCHWYT NIEMA PRAWIE WĄSÓW JA MIAŁEM LEPRZY A WIRNIK MA TROSZKE INACZEJ ZEBY I NNE WIRNIKI I ZEBATKI SĄ TEZ CHIŃSKIE
PO ZAMONTOWANIU WIRNIK DZIAŁAŁ OKOŁO 4 DNI WIEM OD INNYCH KOLEGÓW ŻE SPRZEDAJA CHIŃSKI BUBEL ROTOR MA LEPRZE CZĘŚCI JAK ONI A WIEM Z ROTORNA ZE ONI BIOROM TERZ ODNICH CZĘŚCI WIĘC POCO MAMY IM PRZEPŁACAĆ
WIEM ZE MAJOM TERZ ORGINALNE CZĘŚCI HILTI OD JAKIEJŚ FIRMY ONI SĄ POŚREDNIKAMI Z WŁOCŁAWKA LECZ NIEMAM NATOM FIRME NAMIARÓW CZY KTOŚ MA TO BYM PROSIŁ

G
PIOTR 2008-08-18 00:00

Re:UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

WITAM ZGADZAM SIE BO DO TE 804 I TP 800 NIEDOSTAŁEM DOTEJ PORY ODPOWIEDZI

G
PAWEŁ 2008-08-18 00:00

JA POWIEM TYLE W SZCZOTKACH SĄ OKI ALE WCZĘŚCIACH TO NAPRAWDE Z WYPOWIEDZIOM KOLEGI ZGADZAM SIE ONI SĄ DO DUP??
pozdrawiam

G
gość 2008-08-18 00:00

ja miałem od nich uchwyty do te 5 i 15c zapłaciłem po 210 czy 220 za sztuke po tygodniu siadły a były smarowane wiertła a kupiłem od gościa na alegro za 270 myslałem ze mnie kłamie że orginał bo wchiltim uchwut kosztuje w granicy 400 a 430 ale kupiłem
zawsze morzna wystawić negatywa ale okazało sie że uchwyt jest oki

G
damian unger 2008-08-18 00:00

WITAM DO WYPOWIEDZI KOLEGÓW JESLI CHCECIE ORGINAŁ TO NIELICZCIE ŻE ORGINALNY WIRNIK DO HILTI BEDZIE KOSZTOWAŁ 200ZŁ
WIEM NAPEWNO ŻE PROMONT POSIADA ORGINALNE CZĘŚCI

G
gość 2008-08-18 00:00

ale ja u pana na alegro kupilem orginalny uchwyt do hilti za 270

G
andrzej 2008-08-19 00:00

Panowie przestańcie, to absurd ja kupuję różne części nawet chińskie i powiem że jestem zadowolony bo są różne ceny, a w dodatku gwarancją jest faktura. Reklamowałem w firmie Promot zębatkę i reklamację przyjęli przysłali oryginał w bardzo przystępnej cenie. Takie opinie nie są wiarygodne. Moim zdaniem to głupie wymysły jakieś konkurencji z Włocławka.
Prowadzę serwis 23 lat i wiem gdzie i za ile można kupić naprawdę dobre części.

G
gość 2008-08-19 00:00

wita pan sam potwierdza że majom badziew sam pan reklamował zebatke i to jest faktem

G
gość 2008-08-19 00:00

ja niejestem konkurencjom jestem tylko kupującym
a pan napisał że te opinie to absurd a jednak sam pan reklamował zebatke
wystarczy sie zapytac kilku serwisów w polsce co sądzom o częściach z promot włocławek
niepowiem bo szczotki majom naprawde dobre i w przystepnych cenach ale niepowinni brać się za części a jak sie biorom to niech to robiom tak jak szczotki pozdrawiam

G
PIOTR 2008-08-19 00:00

JESLI PAN PROWADZI SERWIS OD 23 LAT I WKŁADA PAN CHIŃSKIE CZĘŚCI TO WSPUŁCZUJE TYM KLIJĘTOM
A SAM PAN NAPISAŁ ZE WIE PAN GDZIE KUPIĆ DOBRE CZĘŚCI
JESLI JA MAM CO TYDZIEŃ WKŁADAĆ NOWE CZĘŚCI TO DZIĘKUJE
TYLKO JEDNO PYTANIE CZY NADAL MA PAN KLIJĘTÓW

G
elektromechanik lublin 2008-08-19 00:00

Panie Unger przestań Pan występować na forum i nie wypisuj Pan takich bzdur. Jest Pan z Włocławka i od dłuższego czasu śledzę Pana poczynania w stosunku do swojej miejscowej konkurencyjnej firmy Promot. Z tą firmą współpracuję 5 lat i jestem zadowolony. Występuję Pan pod różnymi imionami i opowiada kompletne bzdury. Jutro w telefonicznej rozmowie pozwolę sobie poinformować kierownika marketingu Promot Pana Z.K i przekazać Pana wymyślone materiały. Faksem prześlę pana opinie innym moim kolegom aby ustrzec się przed Panem. Ale proponuję Panu zajście z forum w przeciwnym razie zgłoszę nadużycie. Jest Pan nikim a napewno osobą mającą coś wspólnego z biznesem.

G
JANUSZ- KONIN 2008-08-19 00:00

Tak sobie czytam i czytam i myślę że Pan z Włocławka to ta sama osoba. Kolega z Lublina ma rację, że ten gość to Pan Unger gracz na allegro występuje jako serwis hilti, gdy serwis hilti jest jeden na Łopuszańskiej. Współpracuje z firmą Promot z opowiadań Pana Zbyszka wiem że załatwia Pan im części, które można dostać bezpośrednio w Warszawie. Pozwolę sobie zadzwonić do mojego kolegi i poinformować jak Pan w bezszczelny sposób oczernia swoją partnerską firmę, Zbyszek jak się dowie, że to pana sprawka tych opini to napewno zareaguje w odpowiedni sposób. Wy włocławianie jesteście śmieszni. A dostęp do części nie ztanowi problemu wystarczy sobie zamówić bezpośrednio w samym hilti. I jutro to Zbyszkowi przekażę. A panu proponuję daj sobie pan spokój. Narzędzia są dla nas profesjonalistów a nie cwaniaczków.

G
damian unger 2008-08-19 00:00

WITAM PANÓW JA TAK SOBIE CZYTAM WYPOWIEDZI I ZASTANAWIA MNIE JEDNA SPRAWA JAK TAK PANOWIE PISZWCIE NA MUJ TEMAT TO ZACZNIJMY OD TEGO
Z.K ZBIGNIEW KOŁYS CZY MAREK LISIECKI
SAM ICH INFORMOWAŁEM CO JEST PISANE NA FORUM
2
JAK BYSCIE NIEWIEDZIELI TO JA OSOBIŚĆIE WSPÓŁPRACUJE Z PROMONTEM
PRZECZYTAJCIE MOJOM WCZĘŚNIEJSZOM WYPOWIEDZ 3
3
JA JAKO NAPRAWA21 POŁONCZYŁEM SIŁY Z PROMONTEM I NAPRAWY 21 NIEBEDZIE TYLKO BEDZIE JOTA
4
JEŚLI NIEWIECIE TO NIEŻYCZE SOBIE TAKICH OPINNI NA MUJ TEMAT BO JA GRAM W OTWARTE KARTY TO ZASTANÓWCIE SIE JEŚLI KOGOŚ OPISUJECIE

G

A JESLI NIEZNACIE NUMERU TELEFONY TO MOGE WAM PODAĆ

G

PANIE JANUSZU ZGADZAM SIE Z PANEM SERWIS HILTI JEST W WARSZAWIE ALE NIEZNA PAN MOJEJ POSTAWY W HILTIM
A JESLI PAN TWIERDZI ŻE CZĘŚCI SA DOSTEPNE W WARSZAWIE TO PAN ZAOPATRUJE PROMONTA DLAMNIE TO PAN MNIE OCZERNIA W BESZCZELNY SPOSUB ALE DZIEKI ŻE MAMY FORUM I NUMERY IP KOMPUTERA JA NIEBEDE SIE BAWIŁ W OCZERNIANIE TYLKO ZAŁATWIE TO W INNY SPOSUB NA FORUM TE WYPOWIEDZI NIE ZNIKNOM
A TAK NA MARGINESIE SAM BIORE CZĘŚCI OD PROMOTA I TAK JAK PISAŁEM WCZESNIEJ WIADOMO ZA JAKOM KWOTE CO SIE MA POZDRAWIAM PANÓW

1 2