Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
WITAM WSZYSTKICH MAM DLAWAS INFO WIEKSZOŚĆ ZNA FIRME PROMOT WŁOCŁAWEK PRODUCENT SZCZOTEK A OD JAKIEGOŚ CZASU ZAJMUJĄ SIE CZĘŚCIAMI DO ELEKTRONARZĘDZI MIAŁEM Z NIMI STYCZNOŚĆ CZEKAŁEM NA USTALENIE CEN CZĘŚCI PRAWIE MIESIĄC KUPIŁEM WKONCU UNICH CZĘŚCI UCHWYT DO TE5 I WIRNIK DO TE 75 JAK SIE OKAZAŁO TO TE CZĘŚCI TO CHIŃSKIE UCHWYT NIEMA PRAWIE WĄSÓW JA MIAŁEM LEPRZY A WIRNIK MA TROSZKE INACZEJ ZEBY I NNE WIRNIKI I ZEBATKI SĄ TEZ CHIŃSKIE PO ZAMONTOWANIU WIRNIK DZIAŁAŁ OKOŁO 4 DNI WIEM OD INNYCH KOLEGÓW ŻE SPRZEDAJA CHIŃSKI BUBEL ROTOR MA LEPRZE CZĘŚCI JAK ONI A WIEM Z ROTORNA ZE ONI BIOROM TERZ ODNICH CZĘŚCI WIĘC POCO MAMY IM PRZEPŁACAĆ WIEM ZE MAJOM TERZ ORGINALNE CZĘŚCI HILTI OD JAKIEJŚ FIRMY ONI SĄ POŚREDNIKAMI Z WŁOCŁAWKA LECZ NIEMAM NATOM FIRME NAMIARÓW CZY KTOŚ MA TO BYM PROSIŁ
WITAM ZGADZAM SIE BO DO TE 804 I TP 800 NIEDOSTAŁEM DOTEJ PORY ODPOWIEDZI
JA POWIEM TYLE W SZCZOTKACH SĄ OKI ALE WCZĘŚCIACH TO NAPRAWDE Z WYPOWIEDZIOM KOLEGI ZGADZAM SIE ONI SĄ DO DUP?? pozdrawiam
ja miałem od nich uchwyty do te 5 i 15c zapłaciłem po 210 czy 220 za sztuke po tygodniu siadły a były smarowane wiertła a kupiłem od gościa na alegro za 270 myslałem ze mnie kłamie że orginał bo wchiltim uchwut kosztuje w granicy 400 a 430 ale kupiłem zawsze morzna wystawić negatywa ale okazało sie że uchwyt jest oki
WITAM DO WYPOWIEDZI KOLEGÓW JESLI CHCECIE ORGINAŁ TO NIELICZCIE ŻE ORGINALNY WIRNIK DO HILTI BEDZIE KOSZTOWAŁ 200ZŁ WIEM NAPEWNO ŻE PROMONT POSIADA ORGINALNE CZĘŚCI
ale ja u pana na alegro kupilem orginalny uchwyt do hilti za 270
Panowie przestańcie, to absurd ja kupuję różne części nawet chińskie i powiem że jestem zadowolony bo są różne ceny, a w dodatku gwarancją jest faktura. Reklamowałem w firmie Promot zębatkę i reklamację przyjęli przysłali oryginał w bardzo przystępnej cenie. Takie opinie nie są wiarygodne. Moim zdaniem to głupie wymysły jakieś konkurencji z Włocławka. Prowadzę serwis 23 lat i wiem gdzie i za ile można kupić naprawdę dobre części.
wita pan sam potwierdza że majom badziew sam pan reklamował zebatke i to jest faktem
ja niejestem konkurencjom jestem tylko kupującym a pan napisał że te opinie to absurd a jednak sam pan reklamował zebatke wystarczy sie zapytac kilku serwisów w polsce co sądzom o częściach z promot włocławek niepowiem bo szczotki majom naprawde dobre i w przystepnych cenach ale niepowinni brać się za części a jak sie biorom to niech to robiom tak jak szczotki pozdrawiam
JESLI PAN PROWADZI SERWIS OD 23 LAT I WKŁADA PAN CHIŃSKIE CZĘŚCI TO WSPUŁCZUJE TYM KLIJĘTOM A SAM PAN NAPISAŁ ZE WIE PAN GDZIE KUPIĆ DOBRE CZĘŚCI JESLI JA MAM CO TYDZIEŃ WKŁADAĆ NOWE CZĘŚCI TO DZIĘKUJE TYLKO JEDNO PYTANIE CZY NADAL MA PAN KLIJĘTÓW
Panie Unger przestań Pan występować na forum i nie wypisuj Pan takich bzdur. Jest Pan z Włocławka i od dłuższego czasu śledzę Pana poczynania w stosunku do swojej miejscowej konkurencyjnej firmy Promot. Z tą firmą współpracuję 5 lat i jestem zadowolony. Występuję Pan pod różnymi imionami i opowiada kompletne bzdury. Jutro w telefonicznej rozmowie pozwolę sobie poinformować kierownika marketingu Promot Pana Z.K i przekazać Pana wymyślone materiały. Faksem prześlę pana opinie innym moim kolegom aby ustrzec się przed Panem. Ale proponuję Panu zajście z forum w przeciwnym razie zgłoszę nadużycie. Jest Pan nikim a napewno osobą mającą coś wspólnego z biznesem.
Tak sobie czytam i czytam i myślę że Pan z Włocławka to ta sama osoba. Kolega z Lublina ma rację, że ten gość to Pan Unger gracz na allegro występuje jako serwis hilti, gdy serwis hilti jest jeden na Łopuszańskiej. Współpracuje z firmą Promot z opowiadań Pana Zbyszka wiem że załatwia Pan im części, które można dostać bezpośrednio w Warszawie. Pozwolę sobie zadzwonić do mojego kolegi i poinformować jak Pan w bezszczelny sposób oczernia swoją partnerską firmę, Zbyszek jak się dowie, że to pana sprawka tych opini to napewno zareaguje w odpowiedni sposób. Wy włocławianie jesteście śmieszni. A dostęp do części nie ztanowi problemu wystarczy sobie zamówić bezpośrednio w samym hilti. I jutro to Zbyszkowi przekażę. A panu proponuję daj sobie pan spokój. Narzędzia są dla nas profesjonalistów a nie cwaniaczków.
WITAM PANÓW JA TAK SOBIE CZYTAM WYPOWIEDZI I ZASTANAWIA MNIE JEDNA SPRAWA JAK TAK PANOWIE PISZWCIE NA MUJ TEMAT TO ZACZNIJMY OD TEGO Z.K ZBIGNIEW KOŁYS CZY MAREK LISIECKI SAM ICH INFORMOWAŁEM CO JEST PISANE NA FORUM 2 JAK BYSCIE NIEWIEDZIELI TO JA OSOBIŚĆIE WSPÓŁPRACUJE Z PROMONTEM PRZECZYTAJCIE MOJOM WCZĘŚNIEJSZOM WYPOWIEDZ 3 3 JA JAKO NAPRAWA21 POŁONCZYŁEM SIŁY Z PROMONTEM I NAPRAWY 21 NIEBEDZIE TYLKO BEDZIE JOTA 4 JEŚLI NIEWIECIE TO NIEŻYCZE SOBIE TAKICH OPINNI NA MUJ TEMAT BO JA GRAM W OTWARTE KARTY TO ZASTANÓWCIE SIE JEŚLI KOGOŚ OPISUJECIE
A JESLI NIEZNACIE NUMERU TELEFONY TO MOGE WAM PODAĆ
PANIE JANUSZU ZGADZAM SIE Z PANEM SERWIS HILTI JEST W WARSZAWIE ALE NIEZNA PAN MOJEJ POSTAWY W HILTIM A JESLI PAN TWIERDZI ŻE CZĘŚCI SA DOSTEPNE W WARSZAWIE TO PAN ZAOPATRUJE PROMONTA DLAMNIE TO PAN MNIE OCZERNIA W BESZCZELNY SPOSUB ALE DZIEKI ŻE MAMY FORUM I NUMERY IP KOMPUTERA JA NIEBEDE SIE BAWIŁ W OCZERNIANIE TYLKO ZAŁATWIE TO W INNY SPOSUB NA FORUM TE WYPOWIEDZI NIE ZNIKNOM A TAK NA MARGINESIE SAM BIORE CZĘŚCI OD PROMOTA I TAK JAK PISAŁEM WCZESNIEJ WIADOMO ZA JAKOM KWOTE CO SIE MA POZDRAWIAM PANÓW
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.