UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

G
sebastian wrocław 2008-08-19 00:00

Re:UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Panie Unger powiem krótko jutro zadzwonię do Promota i poinformuję ich co Pan zrobił na forum wobec tej firmy, która ma swój prestiż, dam im adres bezpośredni do hilti zresztą pan Zbyszek z tego co wiem osobiście zna się z Panem Krzoskiem z Warszawy na Łopuszańskiej, od nich części są bez zastrzeżeń. Zrobiłem kopię z forum i wysyłam do Pana Zbyszka aby ich ostrzec przed Panem. Radzę Panu zajdź pan z forum jest Pan nikim.....

G
damian unger 2008-08-19 00:00

PANIE SEBASTJANIE JESLI PAN CZYTA TO PAN CZYTA DOKŁADNIE JEŚLI JA PISZE TO JAKO JA DAMIAN UNGER A PAN NIEMUSI POWIADAMIAĆ ZBYSZKA BO JA TO ZROBIE PAN WCZYTA SIE DOKŁADNIE W MOJE WCZEŚNIEJSZE WYPOWIEDZI
PAMIETAJCIE PANOWIE JEST ADRES IP I JA SOBIE NIEPOZWOLE NA OCZERNIANIE MOJEJ OSOBY Z TEGO CO POZWOLIŁEM ZOBACZYĆ TO TYLKO MOJE WYPOWIEDZI I ZBYSZKA A RESZTA PISZE JAKO GOŚCIE JAKIEŚ WALDEMARY PAWŁY SEBASTIANY I INNI
JA JEŚLI MAM COŚ DO KOGOŚ TO PISZE JAKO DAMIAN UNGER A NIE JAKO GOŚĆ
I MAM DO PANÓW JEDNO PYTANIE CZEMU PISZECIE ŻE TO JA PISZE NA PROMONT JEŚLI RAZEM DZIAŁAMY JEDNOCZYMY SIE NA RYNEK WŁOCŁAWSKI
COŚ DLAMNIE NIEZROZUMIAŁEGO A JEŚLI CHODZI O HILTI TO OSOBA OD CZĘŚCI NAZYWA SIE PAN GAWORSKI PODAM NUMER 022 KIERYNKOWY 577 06 00 POZDRAWIAM

G
damian unger 2008-08-19 00:00

A NIKIM NA FORUM TO PAN JEST BO JA W PRZECIWIESTWIE DO PANA SIE NIEUKRYWAM JAKO GOŚĆ

G
serwis 2008-08-20 00:00

łożesz kurde co tu sie dziaje !!!

G
serwis 2008-08-20 00:00

gdzie 2 się bije 3 korzysta

G
Piotr Sobieszek 2008-08-20 00:00

Firma ELEKTROMECHANIK LUBLIN informuje że, nie ma nic wspólnego z wpisem który widnieje jako "elektromechanik lublin (gość)"! Jest to ewidentne podszywanie się pod naszą firmę. Firma ELEKTROMECHANIK LUBLIN dokona wszelkich starań aby ujawić i odpowiednio ukarać osobe która dokonała tego zapisu. Proszę zauważyć, że tylko Pan Damian Unger jest zalogowany i mamy pewność, że to są naprawde jego wpisy. Reszta to ludzie którze nie mają odwagi pisać pod własnym nazwiskiem i dlatego podszywają się.

G
jota 2008-08-20 00:00

Dziwna dyskusja… Z przykrością bierzemy w niej udział.
Jednak jako kierownictwo firmy Jota s.c. czujemy, że mamy obowiązek udzielenia wyjaśnień.
Jak wiadomo osobom współpracującym z nami, Jota s.c., a nie P.P. Promot, zajmuje się sprzedażą części do elektronarzędzi. Nie jesteśmy ich producentami.
Towary nabywamy tylko od zidentyfikowanych dostawców.
Zarówno dostawcy, jak i dostawy są przez nas na bieżąco monitorowane.
Nie prowadzimy sprzedaży detalicznej. Nie oferujemy naszych towarów w sklepach internetowych i różnych giełdach.
Zakupy i sprzedaż dokumentujemy wyłącznie fakturami VAT.
Naszymi Klientami są inne podmioty gospodarcze.
Ogólnie wiadomo, że prawa i obowiązki dotyczące transakcji typu sprzedaż-zakup zawieranych między przedsiębiorcami regulują przepisy Kodeksu cywilnego.
Klientów niezadowolonych z jakości zakupionych u nas towarów (udokumentowanych naszą fakturą VAT) zapraszamy do skorzystania z przysługujących im praw zgodnie z art. 556-576 Kodeksu cywilnego.
Pozdrawiamy naszych obecnych i przyszłych Klientów oraz Dostawców.
Kierownictwo Jota s.c.

G
Szapok 2011-08-25 11:39

Re: UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Zacznijmy od tego, że firma nie nazywa się "PROMONT", tylko PROMOT.
Jesteś Pan pewny, że Pan wie o jakiej firmie Pan w ogóle pisze?
Podejrzewam, że gdyby Pan współpracował z tą firmą, to raczej znałby Pan właściwą nazwę - choćby z faktur :)

G
PIOTR 2011-09-22 14:14

Re: UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH NA FORUM.JA MIAŁEM
STYCZNOSC Z P.DAMIANEM UNGEREM,KUPIŁEM U NIEGO CZĘŚCI DO SPRZĘTU HILTI I CHWALĘ SOBIE TAKĄ FIRMĘ I PODEJŚCIE DO KLIENTA,JAKĄ PREZENTUJE P.UNGER.POZDRAWIAM SERDECZNIE.PIOTR KARCZEWSKI.

1 2