Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Zgadza się. Narzędzia Dedra są produkowane w Indiach i są w miarę dobre.
Dedra może jest dobra dla majsterkowicza i początkującego budowlańca, ale nie dla zawodowca mającego firmę budowlaną.
Małe sprostowanie Narzędzia dedra są produkowane w Indiach. Nie tylko w Indiach ale i w Chinach,Malezji itd Wszędzie tam gdzie tanio ale nie zawsze dobrze. Generalnie nie polecam.
Generalnie nie polecam. A jakimi narzędziami pracowałeś i które sprawiły najwięcej kłopotu??
Generalnie nie polecam. A jakimi narzędziami pracowałeś i które sprawiły najwięcej kłopotu?? Pracowałem i pracuje różnymi narzędziami bo zaliczam się do kasty "fuchmistrzów" Aby związać koniec z końcem po pracy w sklepie łapie się za co się da :) Co do narzędzi najwięcej problemów miałem kiedyś z czymś co nazywało się chyba "Dorn" -totalna masakra !!! Kiepsko wspominam też Kinzo. Nie wspominam tez miło "Dedry" bo trzy razy wymieniałem przecinarkę do glazury w Castoramie a i spawarka inwertorowa padła mi po roku delikatnej pracy !
Pracowałem i pracuje różnymi narzędziami bo zaliczam się do kasty fuchmistrzów No dobrze, a teraz napisz jeszcze jakimi narzędziami, uważanymi powszechnie za profesjonalne, pracowałeś.
Bardzo proszę:) Mam młotowiertarkę Perlesa 620 W PBH 1-624 ale prawdę mówiąc mało ją używam bo nie mogę zatłuc starego młotka Hanseatic kupionego z pięć lat temu w OBI w Niemczech. Mam wkrętarkę Kresa 144 AFB Li-On którą dostałem od żony na rocznicę ślubu,dwie szlifierki kątowe Makity i jedną Krssa (Makita 9555 NB) właśnie wyzionęła ducha przy docinaniu gresu ): Mam jeszcze parę drobiazgów takich jak wiertarka AEG 650W ,mieszalnik Colomixa kupiony za psie pieniądze na giełdzie (miał wywalone szczotki a sprzedali jako zepsuty) Generalnie używam różnych narzędzi i tanich i droższych ale już dojrzałem do kupowania lepszego sprzętu,ale głównie dlatego ze bardziej mnie teraz na niego stać -dawniej nie mogłem sobie pozwolić na nic lepszego od Einhella :)
A co myslicie o komplecie z BASS POLSKA ??
Polecam Lopden Line co prawda jestem amatorem ale czasami nasadek używam do wybijania rożnych łożysk i innych dziwnych rzeczy. Żadna się nie poddała. Po jakiś 3 latach powoli umiera mała grzechotka 1/4 ale to też dlatego że odkręcam nią śruby które sprawiają kłopot 1/2.
Witam. A ja widziałem narzędzia Proline HD. Co o nich sądzicie?
W Gazecie Narzędziowej jest artykuł o kluczach Proline HD. Według niego mają być bardzo dobre.
Nigdy DEDRY! Posiadam od 2 lat wkrętarkę Dedra DED7843. Akumulatory 2 szt. po pełnym ładowaniu pozwalają wkręcić najwyżej 1-2 wkręty. Wiertarka używana b.rzadko. Po pracy zawsze pilnowałem by naładować obydwa akumulatory. Rozmawiałem z serwisem ,nie produkują już do nich akumulatorów! Dobra wciąż wkrętarka pójdzie do śmietnika? Mają w nosie klienta. Nic już tej firmy nie kupię!!! szkoda pieniędzy! A to ich strona http://dedra.pl/products/category/manual-power-tools/?page=2
Akumulatory są do kitu, bo mało używałeś i tyle. Nie zamierzam chwalić derdry bo w elektronarzędziach to szajs jak dla mnie, ale MUSISZ być świadomy że rzadko wykorzystywana wkrętarka traci bardzo dużo, niezależnie od marki.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.