Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Chcialem zebrac sobie skrzynke z narzedziami.Niestety nie stac mnie na proxxona albo stanleya:( Z tego co sie orientowalem to firmy wymienione w temacie sa tansze no i wlasnie chcialem sie dowiedziec w jakim stopniu odbiegaja jakoscia od np stanleya. Narzedzia maja byc przeznaczone do normalnego urzytkowania w domu ewentualnie naprawy jakichs prostych urzadzen w samochodzie, rowerze itp. Moze moglby ktos zaproponowac jakies dobre i niedrogie narzedzia. Z gory dzieki za zainteresowanie!
Myślę,że narzędzia w stylu Modeco lub nawet Topex (ze wskazaniem bardziej na te pierwsze) w zupełności wystarczą.
Jeśli Topex to polecam te z serii premium line są naprawdę przyzwoite.
zalezy co poszukujesz, jesli klucze lub nasadki to Lopden Line zdecydowanie jakoscia bije na glowe Modac, Topexy, Toya czy inne. Mam juz kilka ich zestawow i naprawde sa bardzo mocne i wytrzymale. Kupowalem na Allegro
Jeżeli TOPEX to tylko linia premium DEDRA wkrętarki ma dobre:)jak za tą cenę (ja bym kupował powoli ale porządne narzędzia a tak kupujesz 2lub 3 razy chłam)
Topex posiada bardzo dobra liie narzedzi recznych NEO.Przystepna cena jakosc lepsza od stanleya
Zgadazam się z przedmówcą, narzędzia Neo są nawet lepsze od Stanleya, proszę zobaczyć www.e-narzedzia.com
koledzy wcześniej proponują np. neo,tylko czy używali nasadek na 1/2 cala dziadostwo jakich wiele,jestem mechanikiem zaznaczam oszczędnym i lubię nowinki zwłaszcza jak można coś dać klientowi taniej,ostatnio podjechał koleś z narzędziami do mnie i zaproponował nasadki 1/2 cala do 17ki po 3,5 brutto za sztuke marki dla mnie wogóle nieznanej Lopden Line czy jakoś tak ,i muuszę powiedzieć że przetestowałem je na ostatniej alfie ,wahacze gedor puścił przy przedłużeniu ,a to cholerstwo całe ,niewiem czy tylko nasadki mają dobre ,ale polecam
coz ,zle slowa o wyrobach NEO to przejaw nieznajomosci tematu.Narzedzia te pochodza z najlepszych fabryk narzedzi.Jesli ktos uszkadza nasadke to prawdopodobnie uzywa jej we wkretaku udarowym czyl niezgodnie z przeznaczeniem.
hehehe co wy piszecie NEO to jest wybieg Topexu poprostu zmienili nazwe by ich nie kojarzono z dziadostwem ,którym nadal są , rozwala mnie jak ktoś pisze ,że są produkowane w najlepszych fabrykach :)))))) jakich? oni nawet się wstydzą napisać na swoich produktach ,że są wyprodukowane w Chinach chociaż ustawa mówi by każdy produkt miał opisane miejsce produktu ale oni wolą płacić kary DEDRA ,Modeco TOPEX(NEO),TOYA(YATO) to wszystko najgorsza chinina . proponuje tak jak pisałeś na początku . Proxona,HAzeta,Facoma,Bahco,lub Stanleya który jest największym i najstarszym producentem narzędzi na Świecie Ludzie myślcie troche nie dajcie się omamić najprostyszymi wybiegami marketingu !!!! Proszę was bo nie chce mi się wierzyć czasami jak czytam te głupoty pozdrawiam W narzędziach już 15 lat
Beta,Proxon,Hazet,Gedore,Facom,Bahco,Stanley,King Tony,Jonnesway,Tona,Stahlwille,szczypce Knipex, Unior. 20 lat przepracowałem jako mechanik
A może bass polska? http://www.sklep360.pl/69_elementowy_zestaw_kluczy_nasadowych_Multi_Lock-17.html Jeżeli używasz narzędzi raz na jakiś czas, myślę że w zupełności wystarczą
...lub Stanleya który jest największym i najstarszym producentem narzędzi na Świecie ... W narzędziach już 15 lat Ja wprawdzie amator jestem, ale miara Stanleya "łamie się" po wyciagnięciu na ~1m, fakt, że to ta węższa. Wkrętak Stanleya używany sporadycznie (wyłącznie w domu) mi zardzewiał (sic!). Poza tym to chyba wiekszość rzeczy Stamleya jest klepana w Chinach. W związku z tym Stanleya skreśliłem z listy moich zakupów na zawsze. Kupiłem parę rzeczy Neo, w tym świetny ściagacz do izolacji robiony przez KYC i jestem naprawdę zadowolony. Z narzędzi ręcznych wysokiej klasy które mam (niestety niewiele), złego słowa nie powiem o firmach Knipex i Wiha. Pozdrawiam :-)
Knipex i Wiha to firmy z górnej półki. Nie można narzekać na ich jakość a najwyżej na cenę. Na Allegro udało mi się kupić parę narzędzi po dobrej cenie. W sklepach jest bardzo drogo.
Małe sprostowanie Narzędzia dedra są produkowane w Indiach.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.