Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, Zastanawiam się nad kupnem pilarki. Pod uwagę biorę stihla i husqe tak jak w temacie. Są one w podobnych cenach oraz maja po 2 KM. Piły zamierzam używać do drobnych prac przy domu oraz do cięcia drewna opałowego. Proszę o pomoc. Pozdr.
Daruj sobie ten zakup dodaj parę zlotych i kup cos mniej plastikowego. Na tym forum coś ktoś pisał o HQ 240. Jeżeli myslisz ,że kupując narzędzie komapktowe reklamowanej marki to bedzie ci słuzy przez wieeeeeele lat) to się mylisz. pozdrawiam Sławek
a stihl ms 180 ?? moge mieć również pilarke Homelite pro 46cc ale nigdzie nie spotkalem sie z zadnymi opiniami o tym produkcie.
Witaj. parę lat temu trafiłem na promocję HQ 137 2,2km,kupiłem od razu,zachęciło mnie do tego rekomędacja ludzi pracujących w lesie na HQ od wielu lat, i sam widziałem co ten sprzęt potrafi.Polecam ale trochę mocniejszą conajmiej 2,4km
Sam pracuję HQ 240 i jestem zadowolony. Jeśli praca dorywcza nie inwestuj w nieznane marki. Ważne jest to żeby mieć dobre zaplecze posprzedażne. W mojej okolicy stilh nie dobrego serwisu. Głównie dlatego kupiłem HQ.
nie kupuj tego szmelstwa. ja mialem S180 pol roku i padla. kup lepiej cos uzywanego ja polecam Husqvarne ale szwedzkie modele tzw made in sweden znajdziesz takie na allegro za 200 300 zł. 240 lub 444 wiem co pisze olo24@amorki.pl
witam, mam pytanie potrzebuje klucz do regulacji gaznika w Husqvarna 240, jak sie nazwa taki klucz albo gdzie moge kupic?
Do: Macneil Nie kupuj Homelite! Bardzo często zacierają sie w nich silniki (a konkretniej - za często!). Jeżeli dystrubutorem i gwarantem jest nadal Agroma Warszawa to masz jak w banku odmowę wykonania naprawy gwarancyjnej w wyżej wymienionym przypadku.Chyba, że będziesz pracował na mieszance 1:25! (producent zaleca 1:50....a i tak się zacierają).
Francuskie pilarki Homelite może i ładnie (w kolorze wina), solidnie wyglądają ale na 10 sprzedanych sztuk 6 wraca po kilku tygodniach z przytartym silnikiem. Kiedyś były w stałej ofercie OBI, ale nawet ta firma zrezygnowała z tego szmelcu, bo nie mogła zmusić centralnego serwisu dystrybutora do napraw gwarancyjnych. Są nawet bardziej awaryjne niż takie marketowe wynalazki jak IKRA, czy chińska FLORA.
Stihl MS 180 nie jest już produkowany od prawie 2 lat. Zastąpił go MS 181 zdecydowanie gorszy jakościowo od poprzedniego modelu. MS 180 w tej chwili to raczej musi być już używany. Nie sądzę aby jakikolwiek dealer Stihla miał jakieś zapasy MS 180.
A niby czemu MS 181 jest gorszy od MS 180, podaj szczegóły!!!!!
Prawde mowiac to ani sthil ani HQ nie jest dobra,zeszly na psy,zostala tylko naklejka i za nia sie placi,jakosci nie ma zadnej,jak wytrzymaja 1,5roku to sukces,nawet profesjonalne sprzety roboine sa w chinach
Też mam podobny dylemat. Poznałem co to niedostatek mocy. Korzystam obecnie z elektrycznej piły łańcuchowej Makita 2000W. Potrzebuję rocznie przygotować 20 m3 drzewa na opał. Kupuję z metra i tnę na 3 części i potem rąbanko. Przy pierwszych 9 m3 spuchłem z tą pilarką i zapłaciłem znajomemu, żeby mi pociął swoim STIHLEM spalinowym. No i tak miało zostać, ale problem jest, że jak się ma swój sprzęt to się go używa kiedy mi pasuje a nie kiedy ktoś ma czas. Tak więc mam następne 10 m3 do pocięcia i znowu nie mam czym :( Więc trzeba się wybrać i kupić coś spalinowego. Po wczytaniu się w posty wychodzi, że modelami za ok 1000zł mogę co najwyżej pociąć deski i drągi na huśtawkę - 2KM to za mało na porządne rżnięcie;) Więc zacząłem rozpatrywać modele HUSQVARNA 445 - 2,8KM lub STIHL MS 230 - 2,7KM i nie wiedziałem co wybrać aż do momentu gdy zobaczyłem MAKITA DCS500 3,3KM !!! Co myślicie o tym ostatnim modelu, czyli: MAKITA DCS500 3,3KM ?? Wszystkie 3 piły są do 1500zł.
oleo mac,duży wybór mocy,solidne,karter metalowy,jedna dżwignia przełącznika,markowe a tańsze od stihl,HQ.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.