Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Chciałem zapytać Was o zdanie, jake macie doświadczenia z zieloną serią szlifierek BOSCH-a. Kipułem swoją pół roku temu, i naprawde niewiele pracowała, kupilem ją na potrzebu budowy, a więc głównie cięcie drutów, dużo tego cięcia nie ma, zużyłem może z 10 tarcz. I co sie stało?? Rozsypał się wirnik w szlifierce, a dokładnie miejsce po których "chodzą" szcztki. Te ząbki kompletnie sie połamały i wyleciały chyba nawet 3. Na szczęście była na gwarancji, więc poszła do serwisu (tuodziwo jestem zdziwiony - zawiozłem do castoramy w niedziele a w środe była do odbioru). No i znowu sezon budowalny się zaczął więc heja do cięcia drutów. Nie zjechałem do końca drugiej tarczy i to samo, kupa dymu i znowy coś styrka w środku - podejzewam do samo, nie rozkręcam jej bo serwis nakleił plombe. Czy macie podobne przeżycia ze szlifierkami boscha? Poprednio miałem black&decker i chyba pracowała intensywnie przez 10 lat. co prawda to tylko zielona seria, (szlifierka 125 mm) no ale za 250 zł powinna dłużej pracować niż rozsypać się po 2 tarczach. Natomiast mam wiertarke udarową boscha z zielonej serii i chyba z 100000000000000 dziur wywierciłem w betonie B-20 i nic jej nie jest śmiga jak burza, tylko ta szlifierka nieszczesna. Ale sie rozpisalem ;), chodzi mi tylko o to czy też komuś się tak psuła, czy trafiłem na bubla. Dodam ze wiem jak się nią obsługiwać, robie przerwy, nie przegrzewam, no i swobodnie pozwalam ciąć nie naciskając żeby przydłąwić. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro !!!
Miałem podobny sprzęt na warsztacie, który był używany do cięcia/szlifowania stali/żeliwa. Wytrzymała nieco ponad rok i silnik powiedział "dobranoc". Ponieważ gwarancja się skończyła trzeba było kupić nową. Wybór padł na Niebieskiego Boscha GWS 14-125 CIE. Sprzęt żyje już dwa lata. Był używany, oprócz prac w metalu, również do cięcia/szlifowania betonu, cięcia płyt OSB, cięcia/szlifowania gumy. Według mnie jest to maszynka nie do zatrzymania i nie do zajechania. Moja rada jest taka: popsuj ją jeszcze raz, poproś o przysługujący Ci zwrot gotówki, dołóż drugie tyle u kup taki sprzęt jak powyżej.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.