Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
mam ok 400 złoty chciałbym kupić dalmierz i z związku z tym mam pytanie JAKI ? na co zwracać uwagę przy wyborze. Z góry dziękuje za wszystkie sugestie ponieważ nigdy nie pracowałem z takim urządzeniem.
STANLEY TLM 130 dalmierz laserowy BOSCH PLR 30 dalmierz laserowy LEICA DISTO A2 DALMIERZ Nedo 705 540 laser mEssfix STABILA LE 40 dalmierz laserowy TU DAŁEM PARĘ PRZYKŁADÓW
Czy ktoś mógły napisać jak się sprawuje BOSCH DLE 50? Szczególnie interesuje mnie dokładność pomiaru przy odległościach 1-3m
Posiadam PRL30(zielony bosch) i na odległości 1-3 m pokazuje różnicę 1mm ,tzn np 3.000 lub 3.001m.Polecam dalmierze do obmiarów,pomiarów w trudno dostępnych miejscach czy w robotach budowlanych np przy docinaniu profili sufitów podwieszanych .Naprawdę warto wydać te kilkaset złotych .Nie polecam prostych dalmierzy do pomiarów na zewnątrz bo nawet przy zasięgu PRL30 (30m)plamka lasera jest mało widoczna a z "celownika"można korzystać celująć w większe obiekty.Do tych celów są dalmierze z celownikami optycznymi .Ale to wszystko zależy od tego co chcemy zmierzyć
Posiadam dalmierz dle 50 - bardzo przydatne urządzenie, trochę słabo widać plamkę lasera, gdy świeci słońce, przy wiekszych odległościach "na czuja". Ostatnio wyszedł DLE 70 - do 70m - tu chyba większe problemy z widocznością.
Od kilku dni jestem juz szczęśliwym posiadaczem dlamierza Bosch DLE 50. Koszt 430,- ... czy warto było? OCZYWIŚCIE ŻE TAK!!! Sprzęt jest rewelacyjny. nie sprawdzałem jeszcze na zewnątrz, tylko wykonywałem narazie pomiary wewnątrz budynku, tak ok. do 10m i jestem "powalony" jego zabójczą dokładnością - do takich odleglości są to dziesiętne części mm; od 0,1 do 0,5 mm. Mierząc wysokość pomieszczenia w którym sufit jest porowatymi kasetonami na konstrukcji podwieszonej, podawał różnice w pomiarach do 2 mm w zależności gdzie trafiłem plamką lasera: czy w miejsce gładkie kasetonu, czy w minimalne zagłębienie. REWELACJA!!! Pomiar powierzchni czy kubatury w połączeniu z sumowaniem lub odejmowaniem poszczególnych wyników daje b.dużą satysfakcję z posiadanego przyrządu - nooo a ile zaoszczędza się czasu przy pomiarach i obliczeniach. Na uwagę zasługuje super funkcja pomiaru ciągłego, tj, w czasie rzeczywistym przesuwając plamką lasera po przedmiotach na bieżąco podawany jest wynik pomiaru - bardzo przydatna sprawa jeśli się chce coś ustawić bądź powiesić na określonej wysokości czy odległości od np. narożnika ściany. Doskonale sprawdza się do pomiarów stolarskich, wszelkie pomiary wewnętrz szuflad, szafek itp, coś co zawsze przy pomiarach zwykłą miarą rozwijalną obarczone było pewnym małym błędem odczytu (np. błąd paralaksy). A wszystko za sprawą możliwości wyboru z którego miejca dalmierza ma się "rozpocząć" pomiar: czy z końcówki, od środka, od podstawy czy może od specjalnej końcówki ktorą można zagłębić w trudno dostępnym miejscu. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, to niech przestanie i składa zamówienie, bo ten przyrząd jest warty tej kasy (ok 430 zł) pozdrawiam
http://www.narzedzia.pl/pl/productList/3556__Mierniki_laserowe.html
Na rynek wszedł właśnie pierwszy dalmierz laserowy z wysoką normą pyło- i wodoszczelności IP65.
mam na sprzedaż dle 70 tanio
Posiadam drogi dalmierz Hilti pd42 . Ceny radze szuka na ebayu gdyz na naszych stronach ten model jest rzadko spotykany.Sprzedam uzywany z futeralem za bardzo niewielkie pieniadze.zainteresowanych prosze o kontakt 510517779
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.