Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam Początkowo nosiłem się z zamiarem kupna w miarę taniej młoto-wiertarki firmy Ferm ale po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw doszedłem do wniosku, że chyba rozsądniejszym będzie zainwestowanie w lepszej klasy sprzęt. Przeznaczenie: - wiercenie głównie w betonie, rzadziej w drewnie i metalu (choć do tego mam sprytną kompaktową Makitę HP 1640) - kucie/podkuwanie: płytki, tynki, rzadziej beton Dodatkowo: fundusze - do 600 zł, sprzęt spoza Chin. Mój wybór ograniczył się do: 1. Kress 700 PSE 2. DeWalt 25123K 3. Sparky BPR261E 4. Bosch 2-26 Zastanawiałem się jeszcze nad: - Hitachi DH24PC3 - spotkałem się na różnych forach ze sporą (oczywiście jak na tej klasy narzędzie) ilością negatywnych opinii o udarze w tym modelu (nie wiem czy to prawda) - MAKITA HR2470 - tutaj cena jest już zbyt wysoka (próg finansowy można podnosić niemal w nieskończoność ale trzeba zachować zdrowy rozsądek - nie jestem budowlańcem a narzędzie ma mi służyć do remontu i okazjonalnie do drobniejszych prac - wypożyczenie odpada). Wiem, że optymalnie jest mieć i wiertarkę udarową i młot udarowy ale chyba w moim wypadku byłaby to już mała przesada. Obecnie moim faworytem jest DeWalt. Proszę o rady, które w/w narzędzie sprawdzi się najlepiej. Dziękuję
Najlepszy stosunek cena/jakość ma zdecydowanie Kress 700P SE. Bardzo dobrą młotowiertarkę można mieć na 599 zł (za tyle sprzedają ją w OBI)
Dzięki za radę. Byłem w Obi, Kress zakupiony. Pozdrawiam.
witam, od jakiegoś czasu pracuje Dewaltem d25124k , naprawdę ciężko pracuje i świetnie się sprawdza, do cięższej roboty mam Hilti Te 76 ATC, ale co do wiercenia i podkuwania dewalt robi robotę i nie narzeka, ten model o który pytasz różni się od mojego wymienną głowicą z sds+ na uchwyt trój szczękowy i powiem ci że naprawdę przydatna sprawa. powiem tak nie polecam boscha makita też daje radę mam niezłą wkrętarkę aku ale chce sprzedać i nastawiam się na zakup narzędzi Dewalt, nie jestem żadnym handlowcem ani przedstawiciele co znają się tylko na cyferkach, znam narzędzia od strony praktycznej i moją firmę przestrajam właśnie na tą markę, ale wybór należy do ciebie, z tym hitachi dobrze się zastanów i uważaj na podróbki, życzę powodzenia P.S. jestem pewny że niedługo na tym poście pojawi się pewien gość dla którego" mercedesem" wśród narzędzi jest milwaukee, :-) tylko że kto to kupuję??
Wiertarka jest. Ale szkoda jej do cięższych prac. W związku z tym potrzebuję jeszcze młota. Co sądzicie o tym wynalazku? http://allegro.pl/mlot-wyburzeniowy-ferm-dhm-1100c-fvat-a-i1439276307.html
Pewnie tego mercedesa kupuje ten, kogo stać na takie narzędzia a nie bawi się chińskim dewaltem za 600zł z danymi grubo przesadzonymi;))
śmieszny przedstawicielu Handlowy każdy ma dość już twoich głupich komentarzy, człowieku ciebie nie stać nawet na wkrętaki z biedronki ale po co ci jakbyś sobie krzywdę zrobił nie bede się wypowiadał ale w........... z tego forum :-)
a pewnie jeździsz maluchem i dla twojej wiadomości że hitlery robią wodę z mózgu a mercedesy się tak pier.... jak żaden inny, ale nie temat dla ciebie bo ty się podniecasz niezdrowo na widok szfabskiego mercedesa
dla wszystkich anty JK http://www.blog.tool-box.pl/czerwone-jak-cegla-milwaukee-ktora-marka-elektronarzedzi-najlepsza/, przeczytajcie komentarz polecam . heheehe mercedesa heheheheehhe
Dla ciebie nawet Traband made by Metabo jest super;))) aha nie spamuj tyle i spójrz na swój link jest zły, a na samym forum widać że Metabo, Makita i Bosch też mają fajne komentarze;))) - ja też zapraszam wszystkich do przeczytania.
Dla ciebie nawet Traband
człowieku każdy ma dość już twoich komentarzy, przejdz na inne forum bo tylko wkur... ludzi.
Kiedyś zastanawiałem się nad wypasioną wkrętarka Milwaukee ale to porównanie skutecznie mnie wyleczyło z pomysłu http://www.youtube.com/watch?v=PnF2Uh4oFfg Co z tym Fermem? Do domu się sprawdzi?
witam, ten filmik mówi sam za siebie "Merdedes" wśród narzędzi nie dał rady hehe. wczoraj kupiłem następne narzędzie Dewalt szlifierkę kontową dewalt d28130 polecam 900W daje rade mała zgrabna. pozdro dla rock79
co do Fermma, myślę że na użytek domowy to śmiało, mam maszynkę do kafelek tej firmy kupiłem na własny użytek bo żonka zażyczyła sobie remontu łazienki, na temat młota nie wypowiem się, bo nie miałem z tym nic do czynienia. pozdrawiam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.