Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam! Przygotowuję się do kupna pilarki tarczowej. Jest mi potrzebna do majsterkowania. Będzie używana do cięcia "z ręki" jaki i przymocowana do stołu, max .glębokośc cięcia ok 60mm. Niestety mam ograniczone fundusze (ok 600 PLN). Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
Napewno nie kupuj sprzetu Einhela bo nie dostaniesz do niego żadnych części , firma pod psem .Ja szukam treybika do mojej pilarki już pare tygodni.
Witaj Serdecznie polecam Ci pilarki MAKITY: - 5604R 950W z głębokością cięcia do 54 mm - 5704R 1200W cięcie do 66 mm Są to maszyny obecnie najchetniej kupowane i posiadają rzeczywiście najlepszy stosunek jakości do ceny. Katalogowo kosztują: 549- zł 5604 i 696- zł 5704. W razie pytań, pisz na maila chętnie podpowiem. Pozdr
Dziękuję za sugestie. Rozejrzę się za nimi.
nawet na tej stronie mozna ją znaleść i jest tańsza MAKITA - 5604R ręczna pilarka tarczowa
a ja napewno nie polecam pilarek mizernej i cienkiej jakosciowo firemki BLAUCRAFT. Sa one bardzo slabej jakosci i krotko mowiac niewiadomego pochodzenia. Napewno jakosc i wartosc uzytkowa tych pilarek jest znacznie ponizej ceny, ktora zafondowano za ten sprzet. Zreszta jesli o pieniadzach mowa, to jak sie poczyta np. na tym FORUM, ile niektorzy zarabiaja dzieki sprzedazy BLAUCRAFT, to naprawde nie warto wspierac finansowo spekulantow. Przy okazji, udanego rzniecia w SWIETA !!!!
Zdecydowanie wez Makite. Do majsterkowania powinna ci spokojnie starczyc 5604R. Sam dzis taka kupilem. Z tego co widzialem najtaniej (Wa-wa) jest w Castoramie - za 548 zl.
Zdecydowanie wez Makite. Do majsterkowania powinna ci spokojnie starczyc 5604R. Sam dzis taka kupilem. Z tego co widzialem najtaniej (Wa-wa) jest w Castoramie - za 548 zl. I jak zadowoliny z niej jesteś ?????
To słabo szukasz i nie tam gdzie potrzeba. Firma Einhell sama naprawia swój sprzęt, podaję namiary: Kontakt Einhell Polska: Serwis Jacek Sztorc - Serwis Menadżer e-mail: jaceksz@einhell.pl tel 071/ 360 30 77 fax 071/ 334 65 03 Dominik Okręglicki - dział obsługi klienta, części zamienne e-mail: domino@einhell.pl tel 071/ 334 65 01 fax 071/ 334 65 03 Marek Iwaszkiewicz - dział obsługi sieci i marketów e-mail: mareki@einhell.pl tel 071/ 360 30 85 fax 071/ 334 65 03 Pozdrówko!!
A po co Ci do majsterkowania pilarka za 600 zł? Daj sobie spokój wybierz jakąś pilarkę na łożyskach tocznych, zorinetuj się co i jak. Ja mam Einhell wbrew temu co tutaj pisza Einhell sam naprawia swój sprzęt i w sumie może nie jest najlepszy ale do majsterkowania wystarczy w zupełności. Ja mam owego Einhell E-HKS 1500 i na razie jest ok, choć przyznam że coś tam od nowości "rzegota" ale jak na razie nie ma próblemów, choć budowałem dom i nieźle jej dałem popalić. Dla każdego kto ma problemy z zakupem częśći zamiennych do narzędzi firmy Einhell podaję namiary: Einhell Plska: Jacek Sztorc - Serwis Menadżer e-mail: jaceksz@einhell.pl tel 071/ 360 30 77 fax 071/ 334 65 03 Dominik Okręglicki - dział obsługi klienta, części zamienne e-mail: domino@einhell.pl tel 071/ 334 65 01 fax 071/ 334 65 03 Marek Iwaszkiewicz - dział obsługi sieci i marketów e-mail: mareki@einhell.pl tel 071/ 360 30 85 fax 071/ 334 65 03
kolejni spamerzy... won!
Kiedyś Einhell to był dobry sprzęt a teraz to się wszystko zmieniło. Chińczyk i tyle
Tak,zdecydowanie wybierz Makite 5604R,do zwykłego najsterkowania będzie jak najbardziej okej. Wydajna i solidna.
Witam szukam pilarki tarczowej nie drogiej i dobrej chyba jak każdy. Potrzebna mi do ciecia palet i desek szukałem na allegro jak i na sklepach internetowych znalazłem firmy B&D CD601 za 230 zł i firmy POWERMAT za 109. Zastanawiam się nad jedna z nich lecz nie wiem którą bd lepsza czy ta z firmy POWERMAT nie rozpadnie się po kilku godzinach. Proszę o jakąś podpowiedz moje fundusze na pilarkę są raczej ograniczone. Z góry dziękuje za odpowiedż
Powermat? a co to za cudo?? Daj sobie spokój z czymś takim.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.