Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
bo wszystkich piłach ma tak być że na zbiornik paliwa ma pujść pół zbiornika oleju zawsze można zwiekszyć dawke oleju po spodem piły jest śróbka do rególacji,pozdrawiam
witam mam takie pytanie mam naca sps 01-38 i sprawuje się świetnie ale strasznie pożera paliwo mam już ją prawie pół roku wyciełem 40m drewna i sprawuje się swietnie ale pali masakrycznie na metr drzewa pochłania ponad 2 zbiorniki,piła ma zaledwie nie całe 1.8km,ma gazinik walbro czy to to może być przyczyną,bo stihl na zbiorniku wytnie 2 razy tyle tylko że trzeba go naprawiać co chwile,proszę o pomoc jak ktoś może niech napisze na maila piston1234567890@wp.pl
sprawdż ustawienia śrub reg gażnika i zobacz czy masz czysty filtr powietrza,ustaw śruby mniej więcej po 1,5 obrotu ewentualnie doreguluj śrubą L.jaką masz prowadnicę długość ,od tego też zależy spalanie
orginalnie 40cm a teraz miałem 35cm ale spowrotem zmieniłem na 40 bo lżej idzie na 35 zabardzo mieliło trynę
i jest jeszcze jedna sprawa ja mam mienszanke 1;25 ale jak lałem 2setki na 5litry benzyny to strasznie dymiła i zalewało świecę,przez tłumik wywalało benzynę i teraz 120mml na 5L
stosuj mieszankę 1 /40,wcześniej Nac zalecał stosować mieszankę 1/25 ale zmienili na 1/40 ze względu na zbyt bogatą mieszankę,powstawał nagar a w wykaszarkach były wycieki oleju w okolicach tłumika.Możesz odkręcić tłumik i sprawdż czy nie masz osadzonego nagaru na wydechu cylindra , jeśli tak to postaraj się delikatnie go usunąć i zrób ponowną regulację gażnika
dzięki wielke za pomoc pozdrawiam
Chcialbym tylko napisac ze w woj. Warm- Mazur Punkty sprzedazy NAC nie istnieja. Sa sklepy np. ogrodnicze ale o NAC nigdy nie slyszeli. Tak wiec panowie jak ktos chce pilarke nisko budrzetowa to proponuje zakupic PARTNERA Bo jak widac firma NAC to jakas jedna wielka LIPA
Ja tylko w kwestii małych chińskich rączek i producenta. Czy był Pan kiedykolwiek w Chinach i widział te małe chińskie rączki? Pewnie nie. Co do nazywania NAC-a producentem to przy odpowiednich uwarunkowaniach zezwalają na to przepisy unijne i każdy kreatywny przedsiębiorca, któremu leży na sercu dobry marketing w firmie może z tego korzystać.
niema sęsu z ostrzałą 5-10 zł kosztuje ostrzenie w serwisie pozatym częste ostrzenie mechaniczne skraca rzywotność łańcucha
na alegro nie kupuj problemy z naprawa na gwarancji ja moja kupilem w castoramie nie moge narzekac 2 naprawy raz urwalem ssanie a raz gaznik bez problemu zrobili choc wina byla moja. ja mam 2,45km 3lata tne co idzie iglaste lisciaste plyty osb. itd wszystko co sie da palic a czyszcze ja jak mi sie chce olej z oregona paliwo z shela v-power95
tartak podjedz do castoramy a ci ja sciagna z innej .w opolu cala paleta stoi
Co za bzdury piszesz.Jeżeli masz komputer i neta to wejdż na www.nac.com.pl , sieć sprzedazy , woj.warmińsko-mazurskie i zobacz ile jest punktów detalicznych a oprócz tego markety: makro,castorama.obo.nom,które nia ą wymienione na stronie NACa..
Bylem na stronie producenta a myslisz jack ze skad wzialem sobie te adresy. jak narazie bylem w 2 punktach Piszu i w Bartoszycach Tak jak pisalem sa tam jakies sklepy ale o NAC nie slyszeli. Na stronie producenta mozna sobie pile zamowic ale dlaczego jest drozej niz na alledrogo.pl tego nie rozumiem. To co napisalem o Partnerach odwoluje gadalem z gosciem z serwisu Husq dowiedzialem sie ze odkad zaczeli wytwazac je we wloskich fabrykach to jest porazka maksymalna. Tak wiec czekam na wiosenna promocje w Husq kupie model 236 na moje potrzeby powinien wystarczyc.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.