Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Pewnie jeszcze świece zalane...
Waty to jednostka mocy a nie energii, chyba kolega mówi o kWh ??
hello...2 sezon pełnej jazdy NAC'kiem 01-52 i chodzi jak żyleta, ... daję jej ostrego kopa, bo w 70% tnę profile drewniane pochodzące z demontażów okiennych , 2 łańcuchy na wymianę i jazda, a jak ścinam drzewo z lasu to już w ogóle bajka, piła jak za taka niewielka kasę to cud malina :)
Na początku też miałem problem z uruchomieniem piły,ale po wyczyszczeniu świecy odpaliła bez problemu. Mam ją już rok, ciołem głównie drzewa owocowe i iglaste teraz podkłady kolejowe na schody w ogrodzie piła idzie jak burza,pali na 3 szarpnięcia jestem bardzo zadowolony z tej piły. (SP 01-52)
Ja musze powiedziec ze juz mam usterke tej pily a w sumie pracy moze bylo nia max3 godz ciecia . Usterka polega na tym iz wycieka olej , dokladnie w miejsu gdzie jest sruba do regulacji jego przeplywu , bede musial pile oddac do servisu
Nie dawno kupiłem sobie piłe spalinowa firmy makita i nie nie zanm sie na pilach i mam pytanie czy z ta pila jest cos nie tak bo szybko sie nagrzewa silnik i prowanica po ok. 10min ciecia czy jest z nia cos nie tak czy moze kupilem jakas lewa pile?Proszę o pomoc od kogos kto sie zna
witam ja kupiłem taką piłe i rozwaliło misie sprzęgło nie wiem co zrobić w serwisie stihll powiedzieli ze w polsce nie ma do tych pił zadnych części ponieważ to chińska pilarka. Na części często czeka się tygodniami. Mój sąsiad czekał na naprawę miesiąc, ponieważ trzeba było sprowadzić jakąś część, a z NAC nie przychodziła ona i nie przychodziła. W tym czasie ciął moim Stihlem 180 i dziwił się, że mając tak mało koni idzie jak burza!
witam ja kupiłem taką piłe i rozwaliło misie sprzęgło nie wiem co zrobić w serwisie stihll powiedzieli ze w polsce nie ma do tych pił zadnych części ponieważ to chińska pilarka.
mam ta pile niezararzaj sie tym pan tam jest wspomaganie rozruchu u mnie strzelila sprerzyna od rozrusznika i nie moge jej nigdzie dostac serwis gwarancyjny stwierdzil uszkodzenie mechaniczne a w rzeczywistosci niemaja do tego czesci.
dzis szeroko spotyka sie gazniki walbro , sa to dobre produkty ale czule na zanieczyszczenia . uwaga ! nie czyscic sprezonym powietrzem na delikatne membramy grodziowe gaznika !! rozebranie i mycie w ultra dzwiekowej myjce to jedyny sposob na na prawidlowa prace zespolu membram i zaworu paliwa . przed demontarzem gaznika sprawdz polaczenie jego z kolektorem !
Witam. Ja używałem pilarki NAC (2,5 KM) przez cały sezon grzewczy - od jesieni aż do kwietnia i nic się nie zepsuło, nawet nie zdarzyło mi się ani razu zalać świecy. Co prawda żre paliwo (nawet pomimo regulacji) ale jestem zadowolony z tej piły. No i średnio wycinałem 1 drzewo dziennie (ok. 25 cm. średnicy) + cięcie na klocki ok. 25 cm. Nie miałem żadnych problemów z tą piłą, żadnych wycieków oleju, odpala przy max. 3-4 pociągnięciu. Ale wiadomo o piłę trzeba dbać - łańcuch ostrzony co 2 drzewo (nawet jeśli ząbki są ostre - ręcznie ale nie pilnikiem dołączony do piły bo chyba pilnik do paznokci jest ostrzejszy - polecam od razu kupić nowy pilnik - ok. 10 zł.), prowadnica regularnie obracana (wskazane jest też przejechanie płaskim pilnikiem prowadnicy przy odwracaniu), ewentualne regulacje.
Lepiej dołozyc i kupić mocniejszą, ponieważ moce podane przez producenta sa raczej zawyżone.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Produkty tej firmy to nieporozumienie !!! piła spalinowa 3 cięcia z problemami typu cieknący olej trudny zapłon itp padła - zwrot kasy po 2 mc perturbacji !!! kosiarka spalinowa 4,75km działeczka do koszenia mała ok 3 ary 5 koszeń i servis - padła podczas pracy !!!! Co o tym się więcej rozwodzić ???? BUBEL !!!
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.