Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
chyba też kupię ten odkurzacz hmmm w sumie masz rację. Tylko z dojazdem u mnie nie bardzo. Prawko robię dopiero na przyszły rok... więc będę musiał myć na podwórku. Klient będzie się bujał na ławce a ja będę czyścił innego wyjścia nie ma ;). Na ile wystarcza ten proszek ? kupić odrazu większe opakowanie ?
ja kupilem 10kg ale na necie widziałem i 1,6kg i 0,8kg na dywan wychodzi wiecej ale na tapicere mniej bo to rozpuszczasz 100g proszku na 10 l wody ale rezultaty sa naprawde extra mozesz tez kupic taki impregnat karchera i odplamicz tez sa to dobre rzeczy ale drogie zobaczymy jak sie ruszy
no narazie to musi się zwrócić kasa za narzędzia :) ale też kupie 10 kg i tak potem trzeba kupić i tak. Ok spadam, jak coś będę chciał to napiszę, może podaj gg ? zeby już forum nie zaśmiecać
Witam jak pierzesz dywan to masz dysze podłogową czy pierzesz dyszą do tapicerki? bo w zestawie jest tylko do tapicerki.
http://www.narzedzia.com.pl
Właśnie mi się zepsuł Karcher puzzi i to totalnie;/ i na szybko muszę kupić odkurzacz bezworkowy . Nie wiem tylko za bardzo który wybrać, ani czym różnią się między sobą te filtry HEPA. Potrzebuję jak najszybszej porady ponieważ jestem w dość niekomfortowej sytuacji i potrzebuję jakiegoś odkurzacza na zaraz...pomocy!!
Jeśli interesuje Cie odkurzacz tak do 300zł, to ja gorąco polecam philipsa fc 8144 Easy Life. Sama kupiłam go koło trzech miesięcy temu i jestem z niego bardzo zadowolona. Maszynka ciągnie jak przysłowiowy „smok”, a poza tym jest cichutka i w miarę lekka. Jak dla mnie – i to za taką cenę – naprawdę rewelacja :)
Puzii8/1 to niezły sprzęt ale nie do profesjonalnego użytkowania jak zapewnia nas Karcher.Silniki turbina to powszechnie stosowane silniki 1200w niestety nie wytrzymują pracy nawet 1 roku. pompa również chodziła tylko 8 miesięcy. Jeśli masz firmę i urządzeniem pracujesz 3/4 godz dziennie, to w serwisie będziesz siedzaił raz na 10 miesięcy a gwarancje dają tylko 3 miesiące i trzeba płacić. Za wymianę turbiny liczą prawie 400 zł . Chyba że wymieniamy sami to kwota zakupu turbiny od 130 zl do180 zl.To rozwiązanie polecam .Generalnie Puzii 8/1 tak ale do użytku domowego.
czyli co puzzi 100 bądź lepszy jeśli kogoś stać?;)
Witam, jest jakiś filmik jak wymienić turbinę w karcher puzzi 8/1?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.