Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Panowie. Mialem narzedzia bosch makita dewalt i od roku mam narzedzia milwaukee. Buduje domy. Urzytkuke narzedzia z serii m18. Posiadam szlifierke, mlota do kucia dwie wkretarki. W tym jedna 135nm, pilarke do drewna i radio budowlane. Do tego 2 ladowarki i 6 baterii. Jest to sprzet na innym poziomie wykonania niz reszta. Zanim sie zdecydowalem pojezdzilem po sklepach i ocenilem narzedzia organoleptycznie. Kazdy sprzedawca kierowal tylko na wybor milwaukee. Nie sa to lekkie narzedzia ale sa wykonane starannie dokladnie i nie na odpierdol. To jest porzadny kawal zelastwa.
mam firmę remontowo budowlaną, uważam siebie za profesjonalistę i profesjonalnych narzędzi również używam u siebie w firmie. Szukałem bardzo długo odpowiednich narzędzi, kierowałem się tym, żeby było to jednak elektronarzędzia z uwagi na wygodę, ale te elektronarzędzia musiały mieć porządny akumulator o równie porządnej mocy. Jeździłem po sklepach i tam gdzie mogłem próbowałem narzędzi i mój wybór padł na aeg. Mają porządne akumulatory o porządnej mocy, są porządnie skonstruowane a przy tym są lekkie, więc przy długich pracach idealnie się sprawdzają.
nie no tylko AEG są bezawaryjne, pracuje już w budowlance 15 lat i przerabiałem rożne sprzęty i mam porównanie. AEG jest bezawaryjne, nic się z tymi sprzętami nie dzieje, nawet po latach użytkowania nie tracą na mocy, akumulatory też nie zwalniają tempa i nie rozładowują się szybciej niż na początku. No i najważniejsze cena ich jest przystępna
Kupiłem jakiś miesiąc temu wiertarko wkrętarkę fuel M18 2x aku 5Ah. I tu zaczynają się cyrki. Nowe aku po pierwszym naładowaniu w ciągu tygodnia gubiły jedną kreskę, długość pracy po pełnym naładowaniu w temp ok +5st to ok 45min wiercenia udarem w cegle (to nie było wiercenie ciągłe, kilkanaście otworów fi12) na warsztacie jakieś wiercenie w stali przy podobnych temp. wiertło fi10, połowa aku i nie da się wiercić bo wiertarka sprzęt staje. Była już w serwisie odesłali z podpisem naprawino ;) zaczynam się obawiać co będzie dalej bo liczyłem że bardziej zaprzyjaźnimy się z tą firmą.
ja pracuje od kilku lat na urządzeniach aeg i chwalę sobie je za swoją doskonałą jakość i wytrzymałość, bo pomimo czasami ogromu pracy nic się z nimi złego nie dzieje, nie przegrzewają się, nie stają podczas pracy, nawet akumulatory bardzo są wydajne. Pozostaje wierny marce.
Radziłbym sprawdzić i przetestować sprzęt z DeWalt. To dopiero inna liga, w porównaniu do Makity i Milwaukee. Mega wygodne i wytrzymałe na warunki zewnętrzne.. dodatkowo praca przy dużym obciążeniu nie sprawia żadnych problemów ;).
Ja polecam Milwaukee, od roku nic się z nimi nie dzieje, a używane są bardzo często przy dość zaawansowanych rzeczach. Ja kupiłem tutaj [link usunięty], a jeśli nie jesteście biegli w temacie to możecie zawsze prosić o radę sprzedawców w tym sklepie.
Ja mam milwaukee pilarka szlifierke klucz udarowy mieszadlo wiertarkę udarowa 3 wkretarki duza mała i średnią wkretarka taśmowa do gk planuje wyrzynarka wszystko na baterie kiedyś pracowałem na dewalt ale milwaukee jest dużo lepszy jest tylko jedna wada narzedzia nie są lekkie
Przez mój warsztat przeszło sporo narzędzi Milwaukee. Są naprawde bardzo dobrej jakości. Zdarzały się lepsze i gorsze - ale jako całokształt ocenię że jest naprawde dobrze. Dodam że nie polecam zacieraczek - kupione dwie obie szybko się popsuły jedna była naprawiana na gwarancji i znów zaraz się popsuła. Efekt obie poszły na złom - nie mam czasu na zabawę w ciągłe naprawianie i użeranie się z serwisem. Poza tym bardzo dobre wkrętarki, kątówki i klucze udarowe. No ale jest jeden problem z tymi wszystkimi narzędziami a mianowicie baterie. Po dłuższym czasie użytkowania przestają łączyć i aby przacować trzeba je dociskac ręcznie bo jak nie to nie łączą i narzędzie staje. Moi mechanicy już maja tego dość . Milwauke powinno coś z tym zrobić bo to bardzo duży problem. W ostatnim czasie czara goryczy sie przelała i podjąłem decyzję że po 12 latach uzywania Milwaukee zakupię narzędzia AEG. To w sumie chyba ta sama firma ale zapięcie baterii ma inne wie postanowiłem że spróbujemy. Czas pokaże co z tego wyniknie.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.