Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Żenada i błazenada;]
Racja żenada, żenadą jest że ty tutaj wogule jesteś ? co ty tu robisz szukasz zaczepki, chcesz kogoś wkurzyć czy pocwaniakować? co napewno nikogo nie obchodzi AEGówni i MIIW..upe, ani twoje wymądrzanie się , człowieku ty jesteś niesamowity, ty siebie nie widzisz ale ty tylko przeszkadzasz tutaj i denerwujesz wszystkich , mówię ci to już na spokojnie i poważnie.
w ogóle - piszemy osobno i przez "Ó" analfabeto - na twoim miejscu sam bym zniknął z tego forum, bo ośmieszasz się coraz bardziej, pisząc sam do siebie, robiąc byki i wyzywając mnie reprezentujesz poziom niższy niż twój Diłolt;)
pluj mu w twarz JK powie że deszcz pada. jesteś niesamowiety. człowieku ty nie widzisz tego że nikomu nie pomagasz, nikogo nie przekonujesz do aegówna, nikogo, tylko prowokujesz kłótnie, ludzie cię nienawidzą, chłopie nie masz szacunku nawet do siebie,
Mówisz o sobie?;)
milwaukee to aeg ,kazde milwaukee jest produkcji niemieckiej ,dopłacasz tylko za czerwona barwe.Jeszcze nie widziałem zadnego narzedzia lub wiertarki produkcji USA,pic na wode z tym milwaukee,caly koncern to angielskie atlas copco juz wykupione przez chiny.
Witam polecam milwaukee robie nimi juz cały rok przy regipsach używam jej codziennie i jestem zadowolony,polecam
Jeśli się wahasz jakie narzędzie wybrać, to poczytaj w obydwu wariantach jak się sprawy maja z gwarancją, serwisowaniem dostępnością części zamiennych. Zwróć uwagę na ich ceny. To może być klucze w Twojej decyzji.
Forum zeszło na psy i rządzą tu wypowiedzi handlarzy i krzykaczy tym nie mniej ... Niczym nie handluje, nawet używkami (bo używam do zamęczenia) i wbrew opiniom tutejszych krzykaczy ... Od 7 lat używam elektronarzędzi Milwaukee, zarówno sieciowych jak i akumulatorowych i porównując je niejednokrotnie na budowach ze sprzętem Bosch, Makita, Metabo, a nawet Hilti ... nigdy bym się nie zamienił. Oczywistym jest, że w parku maszynowym mam również produkty konkurencji (np. Bosch-owską bruzdownicę GNF 35 CA, odkurzacz przemysłowy Starmix ARDL) bo nie jestem zaślepiony jedyną słuszną marką, ale jeśli o system akumulatorowy, Milwaukee M18 nie ma sobie równych.
A ja pracuję narzędziami AEG. Od wielu lat ich używam i do domu też kupuję od nich, bo nie potrzebuję czegoś, co mi się zaraz zepsuje. Dobrze na tym wychodzę, bo nie zdarzyło mi się jeszcze kupić od nich jakiegoś bubla.
milwaukee nigdy nie było i nie jest amerykański, czy ktoś widział na milwaukee napis made in USA ??? czy germany ,wszystko dla milwauke robiło atlas copco,potem sprzedane do chin ,a odłam co robi dla milwaukee to AEG pozdrawiam sprzedających i przedstawicieli firm jak macie za mało informacji to nie wciskajcie ludzią głupot
Tak się składa że muszę pracować na narzędziach milwaukee i muszę stwierdzić że to badziewie ,zaczynając od baterii które są słabe, żeby wkręcić parę wkrętów to trzeba wymienić baterię co najmiej 1 raz,,,,zresztą to chyba pięta achelisowa tych narzędzi uchwyty od wkrętarek też same się luzują..... mam dewalta wkrętarkę dostała ostro i nic ,baterie trzymają niesamowicie.....no ale reklama robi swoje
Nie miałeś doczynienia z milwoukee to się nie wypowiadaj
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.