Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Maariuszu. dziwisz sie ze wiekszość to teraz szit?? przez tą taniochę producęci markowych narzedzi musieli zjechać z ceną, co za tym idzie w dużym stopniu jakości. trzeba na czymś zaoszczędzić. jakie ma znaczenie długość kabla?? jak dasz 2m zamiast 3m to co drugie urzadzenie masz 2m sznur. taniej?? dasz tańszy włącznik, który siądze 2xszybciej- też taniej, przekładnia-słabszy materiał, nizsza cena. i tak można bez końca. mało jest firm markowych gdzie kupujesz np wkretare za jakieś 3000zł pada Ci łożysko na uchwycie rozbierasz i widzisz made in prc. nie wq.... Cie to?? pozdro
Bosch chociaż jest produkowany w Chinach dłużej mi posłuży niż niejedna maszyna z Europy. Kolega mi mówił, że w szlifierkach Hitachi padają dość szybko wirniki a elektonarzędzie produkowane jest w Irlandii.
Słusznie: 1. Warto inwestowac w coś co będzie służyc przez lata nawet do prostych prac, 2. Warto inwestowac w coś co spełni twoje osobiste wyobrażenie o narzędziu i posiadaniu- nazwijmy to poczucie komfortu ( mam takiego znajomego ,który kupuje tylko drogie narzędzia chociaż ich w zupełności nie potrzebuje, ale inwestycja nie z własnej kieszeni tylko "na firmę"). Niesłusznie : 1. ze ze spadkiem ceny spada jakośc wyrobu! Cene dyktuje RYNEK. W pierwszym etapie sprzedaży nowego produktu: nowosci, reklama . Dobra firma nie moze sobie pozwoli na negatywne zdanie klienta, pobieważ go straci gdy zostanie zawiedziony. Michał, oceń swoje potrzeby i mozliwości finanasowe i kup ..... co uważasz bo obie pewnie są zbliżonej jakości. Ja skłaniałbym się raczej ku einhellowi, bo mam żółtego 850W juz parę ładnych lat. Ostatnio sprawdzałem szczotki komutator ma juz "nutę", ale szczotki są jeszcze długie i nic nie iskrzy! pozdrawiam Sławek pozdrawiam Slawek
Jak juz pisalem kupilem Boscha gws 850c. Niby chinol ale mysle ze tam tez kontrola jakosci jakas jest. Bawiłem sie dziś boschem z regulacja obrotow - bardzo fajna sprawa. Doplacac ok 70zl do modelu ce to dla mnie zbyt drogo. Jak bede potrzebowal nizszych obrotow to kupie jakiegos rasowego chinczyka z ta funkcja.
Świetny wybór i dobre myślenie. Bosch jest dobrą firmą a ta szlifierka jest naprawdę warta wydanych pieniędzy.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.