jaki mlot do 1300

Felek 2010-12-17 22:29

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
Łukasz 2010-12-18 08:14

Re: jaki mlot do 1300

Jak zwykle zero konkretów, tylko jakieś śmieszne bezpodstawne oskarżenia, nigdzie nie pisałem że wylewka musi mieć min 5 cm, albo że ma cokolwiek kupować(w przeciwieństwie do większości użytkowników tego forum ja nie żyje ze sprzedaży narzędzi i nie musze nikomu wciskać młotków sds-plus za 1300 do skuwania wylewki). Gość napisał że ma do skucia wylewke w pokoju, ile ma typowy pokój, 20m2? Bełkoczesz o ściskanej spirali, może jakiś konkrety mi zarzucisz? Ja nie boje sie napisać że nie miałem racji, tak było w temacie o zasilaczu, myślałem(nie jestem elektronikiem) że to prostowanie powoduje wzrost napięcia, a w rzeczywistości następuje on dopiero po filtracji kondensatorem. Nie odpowiadasz na proste pytania, konfabulujesz. Widziałem już w życiu paru takich, myśleli że jak będą krzyczeć dużo i głośno, a przy okazji kogoś obrażąto z automatu mają rację.

G
JK. 2010-12-19 23:20

Łukasz - twoje wypowidzi tym bardziej mają zero konkretów, więszkości tematów pytasz o głupoty, które są niemal w każdym temacie, nie chce ci sie uzyc opcj "szukaj"?? Poz atym ja nikomu nic nie wciskam, wyrażam tylko swoją opinię i podaje przykłady. W przeciwieństwie do twojego kolegów z innych tematow, gdzie zamiast konkretów, sa pisane brednie o super serwisie, albo o tym że zamiast uwywania orginalnych części doradza się używanie samochodu jako baterii. - To są super fachowe opinie pożal się boże fachowców, od ludzi którzy nie wiedzą na czym polega spalanie silnika, nie znają podstawych procesów w narzędziu, albo mylą własne teorie z faktami nauki. Już nie mówiąc o ludziach którzy obrażają niemal w kazdym poście, osoby o odniennych poglądach. A na końcu ci co w żywe oczy kłamią, wymyślają teorie na temat narzędzi, od pierwszego zdania typu: "nie znam AEG" ... po wyniki sprzedaży tych narzędzi, a kończąc że jednak uzywają niby tech narzędzi....
Lukaszu - tutaj co druga osoba sprzedaje narzędzia, takie sobie wybrałeś forum, więc z laski swojej nie narzekaj i nie zabraniaj wypowiedzi ludziom który wieddzą o narzędziach troche więcej niż, że "wiertarka wierci", lata doświadczeń - jak nie potrafisz uszanować czyeś wiedzy nie dziw się potem że ktoś, broni się negując twoją znikomą wiedzę.

A jak uważasz że kąt natarcia wiertła jest "ściskaniem" spirali wiertła, to przytakuj dalej panu F.. bo w tym jesteś dobry.
a takie pojęcia jak: kąt wierzchołkowy, kąt natarcia wierchołka, nominalny kąt spirali i boczny kąt natarcia to dla was to samo, to gratuluje wiedzy....bo mylicie je niemiłosiernie.

G
gość 2010-12-20 01:14

jk na półkach z wiertarkami poszukaj rozumu, bo chyba dostawa sie spuxnia.

G
Slawek1 2010-12-20 09:08

Piszę na tym forum posty od bodaj że roku " przeszedłem " wiele awantur o pietruszkę.
Ludzi nie śmieszy opinia tylko pryncypialność wypowiedzi bezdyskusyjna nieomylność (".... bo ja wam chamy, wójt to mówię....." jak napisał Reymont ). Forum ma charakter koleżeński i ma służyć przekazaniem bezinteresownie wiedzy i opinii , a nie tworzeniu mitu ze np " X" to jest fachowiec Alfa i Omega w dziedzinie....
Slawek

1 2