Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Mam dylemat co wybrac do prac domowych? Bede uzywal wkretarki sporadycznie-skrecic meble a czasem maly remont.Mam pare typow:1. http://www.allegro.pl/item253107354_hit_nowosc_wkretarka_18v_einhell_bavari_gw_rok.html 2. http://www.allegro.pl/item255054060_wkretarka_2_biegowa_12v_z_2_akumul_skil_bosch.html 3. http://www.allegro.pl/item256731130_wkretarka_skil_12v_2aku_2bieg_200_szt_osprzetu.html CCzy te dwa modele Skila to sa "orginaly"? A moze doradzicie cos innego do ok 200zl
witam z tych trzech propozycji, skil wypada zdecydowanie najlepiej jeśli chodzi o jakość, bo einhell z serii bavaria, raczej nie szczyci się pochlebna opinią. nie wspominając że ten 12-sto voltowy skil pewnie max moment ma zbliżony do tego 18-sto voltowego einhella. no i po gwarancji skila naprawi w zasadzie każdy serwis, z einhellem już nie jest tak różowo. ponadto skila gdy się zepsuje na gwarancji wysyłasz w obie strony na koszt boscha wprost z domu. po prostu wzywasz dhl i gotowe. bez wątpienia najbardziej kalkuluje się ta trzecia opcja skil w kufrze z osprzętem. nigdzie nie kupisz tyle osprzętu za taka cenę. no i bez wątpienia oba skile to oryginały od bardzo solidnych sprzedawców ;) pozdro
witam wkoncu skilla wykupił bosch. ostatni raz w markecie widziałem obcję numer 3 w cenie 199zł ale to była osatnia sztuka, był w promocji w OBI. pozdro
akurat miałem na myśli firmy Bart i Mistama ;P
Witam A co sadzicie o firmie DWT model ABS-18 E (za 200zl) lub firma PROMA? Mam juz niezly metlik w glowie Dziekuje i pozdrawiam
hmm mi Proma kojarzy się z fatalnej jakości dużymi obrabiarkami do drewna i stali. jakość i żywotność mają fatalną, wbrew zapewnieniom wytwórcy o ich rzekomej profesjonalnośći. po trwającej chwilkę przygodzie z oferowaniem ich wyrobów długo jeszcze odbijały nam się czkawkę reklamacje ich wyrobów. zatem istnieje duże prawdopodobieństwo że z małymi narzędziami nie będzie lepiej. co do DWT się nie wypowiem bo nigdy wcześniej o tym nie słyszałem i po prostu nie mam wyrobionego zdania o nich. pozdro
Czyli najlepiej zostac przy firmie Skil ? Czy moze jest jeszcze jakas firma do ok 200zl? Skila widzialem dzis w sklepie i lezy w rece "tak sobie"
Ktora wybrac? http://www.allegro.pl/item261112402_nowa_wiertarko_wkretarka_b_d_cd14c_2_x_aku.html http://www.allegro.pl/item260958065_nowa_wkretarka_b_d_cd12c_12v_2_akku_w_kompl.html http://www.allegro.pl/item261163916_wkretarka_2_biegowa_12v_z_2_akumul_walizka_skil.html Mam jeszcze pytanie-jesli bede malo uzywal wkretarki czy z czasem akumulatory "wysiada"? Doradzono mi zakup wiertarki np http://www.allegro.pl/item257194806_wiertarka_550w_skil_114szt_osprzetu_nowa_fv.html Co o tym sadzicie?
pierwsza aukcja ta za 53 z, to chyba żart ;) a gdzie haczyk? druga aukcja już wypada lepiej, ale mam wrażenie że to ta sama maszyna. choć niepokoi mnie słabiutki moment do 9,5 nM potem mamy skila o całkiem przy tej samej pojemności aku co ten B&D momencie 14 nM (i 22 na twardym wkręcaniu) choć jest trochę droższy i na końcu wiertarka z osprzętem skila. osprzęt zawsze się przyda, chyba ze wiertarkę zarżniesz na betonach ;) proponowałbym zakup amatorskiego sprzętu do domu, ale o mocy od 600-700W mniejsze prawdopodobieństwo że ją zajedziesz ;) 550 Wo jednak troszeczkę za mało, chyba że będziesz ostrożnie nią pracował pozdro
Witam Pana Marcina:) Co sądzisz drogi kolego o Einhellu Global AS-G 18V. Miedzy tym Skilem z OBI za 199zł a tą wkrętarką jest gdzieś 50zł różnicy. Osobiście sprzedałem tego trochę i moge powiedzieć, że reklamacji do dzisiaj nie odebrałem żadnej (ba ostatnio nawet rozmawiałem z klientem, który skręca jakies drewniane stelarze wersją 14,4V jest zadowolony). Sam miałem okazję pracować tym Einhellem - na potrzeby domowe taka wkrętarka nie jest zła :) 18V aku x2 szt. 1,5Ah, i szybka ładowarka... Może odezwiesz się kiedyś na gg chętnie bym pogadał: 6629754. Pozdrawiam
Witam ;) wcześniej juz pisałem że zawodowo zajmuję sie nieco innym profilem sprzętowo - osprzętowym. Einhell leży daleko poza obszarem zainteresowań nie tyle moim co klientów których zaopatruję. Wiem jednak ze seria Global, to taka "wyższa półka" w einhellu, jednak osobiście nigdy nie używałem i ciężko mi się obiektywnie o nich wypowiedzieć. Ale zdecydowanie nie mam o tej firmie najlepszego zdania, chociażby poprzez pryzmat relacji ludzi którzy wcześniej się z tą marką zetkneli. Ale zgadzam się że na potzreby domowe (i tylko domowe) może to być całkiem niezła alternatywa w porównaniu z rasową chińską masówką sprzedawaną po marketach ;) p.s. co do reklamacji, proponuję poczekać bo w życiu się z bezawaryjnym sprzętem nie spotkałem, a w bezawaryjność einhella zdecydowanie nie uwierzę ;) p.s.2 bardzo chętnie porozmawiam na gg, jakby co moje g: 2409124 jak jestm zawsze odpiszę pozdro
Powiem tak - zazdroszczę Ci! Tez bym tak chciał - ja musze obsługiwać klientów dla których made in china jest za drogie, przy reklamacjach awanturuję się jak przy naprawde drogim sprzęcie a najczęściej chcą wiedzieć to czego nie rozumieją i się jeszcze wykłucają ...
normalka ;) tacy nawet narzekają że dzieci garbatych sa proste, a pretensję zawsze mają do kogoś a nie do siebie samego.... spokojnie, jeszcze zmnienisz pracę i będziesz robić to co lubisz i jeszcze Ci za to będą dobrze płacić.... cierpliwości pzodro
Witam. Oj ciężka jest paraca sprzedawcy a jeszcze gorsza przyjmować reklamacje:) O czym można nasłuchać się od klientów na marketach budowlanych, to nikt nie jest w stanie tego policzyć, a że dedra 18V jest silniejsza od 3-biegowego 12V dewalt-a, to już nie jeden raz słuszałem:) Pozdro
oj tak ;) klient abnegat, naładowany agresją i frusytracją z powodu zepsucia sie niedawno nabytego super sprzętu za 70 zł, lubi być upierdliwy, złośliwy i pragnie błysnąć w oczach niewinnego pracownika działu reklamacji.... wczoraj nieźle się uśmiałem rozmawiając o takich przypadkach z kolegą ;) dowiaduje się człowiek wówczas takich teorii wykorzystania sprzętu i interpretacji jego oznaczeń.... przekracza wszelkie granice umysłu zamkniętego dotychczas w kanwach zdrowego rozsądku, dowiadując się od takiego klienta nowych rewolucyjnych metod interpretacji oznaczeń i zastosowania profesjonalnego tych urządzeń... naprawdę gorąco i szczerze współczuję ludziom z takich działów obsługi klienta....
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.