jaką wkrętarkę?

Do ostatniej strony »
anty jk 2011-06-21 18:45

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

JK. 2011-06-22 17:36

G
Prawdziwy Polak 2011-06-22 19:02

jaką wkrętarkę?

Powiedzcie mi, jaka jest różnica czy wkrętarkę montuje Chińczyk w Chinach czy Turek w Niemczech? Chińczycy mają jakieś gorsze ręce, czy co? W dzisiejszych czasach jeśli coś nie_jest robione w Chinach, to jest podejrzane, skoro nie oszczędzają na kosztach pracy to na czym? :>

G
JK. 2011-06-22 21:24

jaką wkrętarkę?

To sam sobie wyjaśnij czemu 15 lat temu wiertarka boscha wytrzymywała 10lat, a dziś ta sama wiertarka robiona w chinach wytrzymuje 2-3lata? I nie opłaca się jej naprawiać?
O ile tyczyłoby się to tylko i wyłącznie sprzętu taniego amatorskiego to ok, 2 lata i kupuje nową. Ale czemu spada też jakość sprzętu profi?;/ BO robią tańszym kosztem w chinach! i Tyle.

G
Sasza 2011-06-23 09:46

jaką wkrętarkę?

To jest Kress a nie imitacja.[\quote]
cja tja.. lol

Wersja produkowana u Koreańczyków specjalnie pod mniej wymagającego klienta.

Ty mi nie opowiadaj gdzie to jest produkowane. Sprzęt raczej dla niczego nie wymagającego klienta. Miałeś to w ręce ? Jak na Kress'a to szrot.

Co do kressa to nie jest niby kress, po prostu ekonomiczna wersja narzędzia profi.

Fiat 126p to też ekonomiczna wersja samochodu. I też to nazywają samochodem chociaż to raczej "samochód". Przyznaję... jeździ... lol

Miałem to w ręce....pracuję tą wkrętarką od 1,5 roku !
Wprawdzie tylko na fuszkach ale bywa że pracuje ciężko !!!
To jest najtańsza wkrętarka Kressa tak samo jak istnieją ekonomiczne zielone wersje Boscha -mimo to za te same pieniądze Kress jest wytrzymalszy.

G
andrew 2011-06-23 15:15

jaką wkrętarkę?

Rzeczywiscie w porownaniu do zielonego szajsu w chorej cenie to jest niewatpliwie mistrzostwo swiata.
Fiat Seicento w porownaniu do 126p to tez mistrzostwo swiata co nie zmienia faktu ze to w dalszym ciagu szrot.

w kwestii kressa to był do nabycia w obi co najmniej kilka razy jakiś czas temu nowy za kwotę 269.

G
JK. 2011-06-23 19:29

jaką wkrętarkę?

Nie w obi tylko w praktikerze i leroy;) One mają 12V, Obi ma 14V z tego co pamiętam to za 399.

G
Sasza 2011-06-23 22:32

jaką wkrętarkę?

andrew -a czym możesz uzasadnić swoje stwierdzenie że omawiany Kress to szrot !?
Napisać że coś jest szrotem nie jest problemem -tak można napisać o każdym sprzęcie.
Moim zdaniem wadą jest masa narzędzia ,ale po za tym jak na ten segment i cenę jest ok.
Skoro masz inne odczucia to czekam na argumenty....tylko nie porównuj proszę tej maszynki z wkrętarkami za 1000 zł

G
tynkarz murarz akrobata 2011-06-26 22:53

jaką wkrętarkę?

3 lata gwarancji na aku wkrętarki jest np w belgii i niemczech , ale w polsce heheh,

G
JK. 2011-06-27 00:04

G
DRILL 2011-06-27 17:55

Re: jaką wkrętarkę?

i to jest paradoks , co my jesteśmy gorsi ? w czym ? przecież tak pchaliśmy się do unii więc niech gwarancja na narzędzia będzie taka sama jak na zachodzie ale chodzi o to że jesteśmy zjebanymi polakami i każdy by drugiego zaje... za pare złotych i kroił ile się da.

G
przecz z UE 2011-06-27 18:04

To lobby sprzedawców i importerów 'załatwia' nam u producentów takie krótkie gwarancje! Płaczą im że przy dwu-trzyletniej mają za duże koszty. A i tak większość reklamacji te kmioty po podstawówce odrzucają(po czym piszesz maila do producenta, odsyłasz narzędzie reklamacje uznają i dostajesz nowe narzędzie- wielokrotnie sprawdzone).

G
DRILL 2011-06-27 18:29

dokładnie kolego. tak jest!! cwaniaki pseudo handlowcy robią ludzi w balona , JK doskonale o tym wie bo prowadzi sprzedaż millwdupe w aeg (anty elekto gówno) i śmiech na sali rok gwarancji na fakturę 2 lata na paragon to jest bezczelne oszustwo lepie zrobić jak ja, kupiłem młotowiertarke w belgii mam fakture i 3 lata gwarancji jak coś dzwonie i wysyłam do belgi wraca albo zrobnione narzędzie albo nowe no ale trzeba znać jakiś inny język niż polski i rosyjski :) . pozdrawiam

G
DRILL 2011-06-27 18:32

G
JK. 2011-06-27 21:00

1 ... 3 4 5 ... 6