Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam, mam zamiar kupic wkretarke i nie mam pojecia jaka. Wkretarka bedzie wykorzystana na dniach do krecenia plyt gipsowych i profili a pozniej do majsterkowania w domu nie chce inwestowsc w ten sprzet ale tez nie chce kupic badziewia ktore sie rozladuje po 5 min albo rozsypie w reku. Wybralem takie modele: 2-BIEGOWA WKRĘTARKA 18V z 2 AKUM 1003 SKIL 2-BIEGOWA WKRETARKA 14,4V z 2 AKUM. 2027 SKIL WKRĘTARKA BOSCH GSR 12-2 / 1,5Ah POMOCY
Powiem, tak widać skil lubi sobie słodzić w pewnych danych technicznych(ma to po boschu). Miałem jedną z tych wkrętarek w rękach do zabawy i na pewno nie miała takiego monentu obrotowego jak w danych.
Wczoraj w Praktikerze widziałem wkrętarkę Kressa bodaj 122 AS w promocji za 269zł.Wydaje mi się że za te pieniądze nie kupisz nic lepszego.Tego Boscha sobie odpuść bo to najtańsza i niezbyt udana namiastka linii niebieskiej,nawet chyba na tym forum nie ma dobrych opinii.Zresztą Bosch ma bardzo "nierówną" jakość wkrętarek a raczej akumulatorów i wolałbym dorzucić parę groszy i kupić Makitę lub nawet Hitachi ale to już inna bajka.Do twoich potrzeb ten Kress będzie ok.
wiem wiem ze makita jest fajna dewalt tez jest ok ale to juz duze pieniadze sa potrzebne a kupic w sumie okazyjnie i pozniej raz do roku uzywac wiadomo jak to w domu to szkoda kasy jednak
ale ten bosch to jest niby wersja prof z niebieskiel linii boscha wiec nie wiem bo moge miec ja za 300zl
to jest niby wersja prof Faktycznie, "niby"... moge miec ja za 300zl Słyszałeś o nowych narzędziach profi w cenie Skila? Bo ja nie... Bierz Kressa, którego poleca Jacu, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Pozdrawiam, Robert.
http://www.allegro.pl/item942502744_wkretarka_gsr_12_2_z_2_akumulatorami_1_5ah_bosch.html Proszę masz za 360. A jednak można :) A na poważnie to może tak: http://www.allegro.pl/item962657152_celma_wkretarka_wak_14_2aku_walizka_wys_0zl_p.html
Tak tylko ten GSR niczym sie nie rózni od zwykłych PSR.
http://www.allegro.pl/item942502744_wkretarka_gsr_12_2_z_2_akumulatorami_1_5ah_bosch.html Proszę masz za 360. A jednak można :) A na poważnie to może tak: http://www.allegro.pl/item962657152_celma_wkretarka_wak_14_2aku_walizka_wys_0zl_p.html Ta Celma jest jednobiegowa więc nie bardzo nadaje się do kręcenia gk,o wiele lepsze są dwubiegowe.
KOLEGO BIERZ KRESSA NAJLEPIEJ NA TYM WYJDZIESZ POZATYM TO DOBRA MARKA
to jest niby wersja prof Faktycznie, niby.. ... I to ze wskazaniem na "niby". Model GSR 12-2 produkcji Boscha to porażka... Ten Kress występował niedawno pod marką Prokressiv czyli amatorską odmianą w/w marki. Jakościowo bije jednak na głowę Boscha.
A Black and Decker 18V za 280zł z ulotki obi warto kupić ? Czy juz lepiej ten Kress ? Szukam czegoś do amatorskiego użytkowania w domu.Cana tak do 300zł
Może i warto, jeśli liczy się pan z każdym groszem.
A Black and Decker 18V za 280zł z ulotki obi warto kupić ? Czy juz lepiej ten Kress ? Szukam czegoś do amatorskiego użytkowania w domu.Cana tak do 300zł Bez dwóch zdań Kress.Ale z tego co widzę w gazetce Praktikera promocja jest do jutra,więc nie zastanawiaj się zbyt długo:).Jeżeli nie zdążysz to podaruj sobie tego Deckera.Lepiej dołożyć do ok 350zł i kupić Makteca 12V(A następny pułap cenowy Makita:)) Jeżeli te 300 zł to absolutny max to w Castoramie widziałem wkrętarkę Sparky 12v za 299zł. Wkrętarki te mają 2 biegi,ładowarkę godzinną i hamulec wybiegowy czego prawdopodobie nie ma Decker. Życzę szybkiej i udanej decyzji.
Może i warto, jeśli liczy się pan z każdym groszem. No dziwię się zwolennikowi marki Kress że nie poleca wkrętarki tej firmy(z Praktikera) skoro jest nawet tańsza od B&D (z OBI) a napewno o niebo lepsza.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.