Jaką wiertarko- wkrętarkę aku.

G
Rufus 2009-05-29 00:00

Re:Jaką wiertarko- wkrętarkę aku.

Nawet bez ugadywania się warto kupić tą maszynę za takie pieniądze.
Właśnie dzisiaj dokonałem zakupu z czego jestem bardzo zadowolony-tym bardziej że ten sam model w moim mieście w sklepie z markowym sprzętem kosztuje prawie 1400 zł.

G
JK 2009-05-31 00:00

na allegro jest ten model z LI-on za 799;) też warto, bo ciężar znacząco mniejszy

G
Rufus 2009-05-31 00:00

Różnica w wadze nie jest taka wielka.
Funkcjonalnie w przypadku AEG z bateriami Kadmowo-Niklowymi tez nie ma wielkiej różnicy bo w tym modelu dzięki specjalnemu systemowi ładowania mozna baterie doładowywać nie martwiac się o efekt pamięci-tak przynajmniej dowiiedziałem się od gościa z A&M czyli głównego dystrybutora na Polskę.
A różnica 200 zł nie jest do pogardzenia:)
Po za tym unikam kupowania narzędzi w intrnecie-mimo wszystko wolę sklep a w tym przypadku w sklepie mam taniej jak w sieci .

G
marex 2009-06-11 00:00

No własnie, też chciałbym wkretarkę z Li-ton.Potrzebuje mocniejszego momentu (50 - 65 Nm, duze średnice wkrętów, no łapka nielekka..)Przygladalem sie od pewnego czasu, wielu modelom.Odpadają tanizny, bo i słabe i nie chcę uzerać sie z naprawami) Na allegro jest AEG BSB 14 STX Li za 799, i ta mi się podoba. W sumie niepotrzebny mi ten udar, ale podobnego modelu bez udaru nie widzę. Makita jest dobra, ale w tych granicach ceny nie znajdę odpowiednika w sile i w bateriach. Może któś ćwiczył ten model- jak sie sprawuje/ją akumulatory?
Ofertę z Allegro tej wkretarki mam blisko siebie i jest w gwarantowanej firmie. Poproszę o opinie..~~~ Marex

G
Paweł 2009-06-11 00:00

No własnie, też chciałbym wkretarkę z Li-ton.Potrzebuje mocniejszego momentu (50 - 65 Nm, duze średnice wkrętów, no łapka nielekka..)Przygladalem sie od pewnego czasu, wielu modelom.Odpadają tanizny, bo i słabe i nie chcę uzerać sie z naprawami) Na allegro jest AEG BSB 14 STX Li za 799, i ta mi się podoba. W sumie niepotrzebny mi ten udar, ale podobnego modelu bez udaru nie widzę. Makita jest dobra, ale w tych granicach ceny nie znajdę odpowiednika w sile i w bateriach. Może któś ćwiczył ten model- jak sie sprawuje/ją akumulatory?
Ofertę z Allegro tej wkretarki mam blisko siebie i jest w gwarantowanej firmie. Poproszę o opinie..~~~ Marex
Ten model godny polecenia, o ile nie przeszkadza Ci spory ciężar. Akumulatory mają 3Ah, co docenisz przy wierceniu w grubszych materiałach/z udarem. Cena z Allegro nie jest rewelacyjna, biorąc pod uwagę, że w jednej z sieci marketów jest do kupienia za niecałe 650 PLN. Ponieważ AEG wypycha na rynek starą serię, sporo pośredników zrobiło sobie zapasy po niskich cenach i teraz próbują się tego pozbyć. Wracając do Twojego pytania: AEG jak najbardziej!

1 2

Kategorie :