Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
A ty powinieneś się nazywać "wiem wszystko lepiej" - szukaj tej samej jakości wiertarki o takich parametrach i cenie 200zł, bo ci z makitą nie wyszło;] aa nie zapomnij o 3 letniej gwarancji na firmę, cwaniaczku. Nie mówiąc już że jedyna info na necie o tej wiertarce to info reklamowe od Lange łukaszczuk ;] a nie od uzytkowników lub testerów, bo u nas oprócz pana "zduna- wiem wszyskto lepiej" takich brakuje.
parametry nie wiercą uświadom to sobie prosty sprzedawco narzedzi. kluczowego dla tego bieda sprzetu dla Polaka nie podaja. produktu na stronie kressa nie ma - znaczy chyba woleliby o nim zapomnieć nie ? skoro parametry lubisz - jaka jest czestotliwosc udaru ? uświadom sobie, że mając do wydania ponad 200 pln zdecydowanie lepiej wziąć makitę. uświadom sobie, że regularna cena wiertarki kressa to ok ~240 z czym ty czesio polemizujesz ? co mnie obchodzi promocja w LM ? makita jest do wyrwania w podobnej cenie. pracuje się nią o wiele lepiej. proste jak konstrukcja cepa, za skomplikowane na twoj skromny rozumek.
To ty sobie uświadom że MAKITA NIE JEST w tej cenie! A KRESS jest za 200zł w kazdym sklepie!! http://www.narzedzia.pl/Wiertarka-udarowa-HP1640-HP-1640,10858.html plus przesyłka ze 20zł http://allegro.pl/kress-wiertarka-udarowa-pk-710-sb-plus-3-lata-gwar-i2004256223.html - 219! z przesyłką!! http://alnar.pl/kress-pk-710-sb-plus-wiertarka-udarowa-710-p-15123.html -201zł! plus za przesyłke może 20zł Myslisz że Makita to nie jest chińska? Co takiego ma makita czego nie ma Kress? Zakup na fakture;)? Kress 3 lata gwarancji, makita 1ROK! Pytania? Za makitę trzeba dać 300zł, za kressa ciut ponad 200zł. Chyba że ktoś ma blisko LM to tam jest za 198zł! Nie cierpię amatorszczyzny;/ pomyśl i przeszukuj lepiej internet, zamin napiszesz tutaj następny post.
Radek, a czy milwaukee i aeg nie jest chińszczyzną, panowie, wszystkie narzędzia w mniejszym lub większym stopniu są chińszczyzną i się nie dziwie bo szukają oszczędności jak każdy , ale, szczerze polecam Dewalt, Makitę , Metabo dołóż trochę i kup na lata.
Są chińszczyzną w mniejszym stopniu niż dewalt czy metabo, bo makita czy aeg nie kłamie na swoich opakowaniach pisząc "made in germany", rozbierasz potem taką maszynkę a tam łożyska z tajwanu np...Ale kogo o obchodzi?
A Ja się przyznam bez bicia, że kupiłem z dwa tygodnie temu tego Kress'a 710 SB Plus. Potrzebna nam była na zleceniu jeszcze jedna wiertarka na już, podjechałem do "zielonego daszka", na promocji zapłaciłem chyba z 210zł. Zawsze niby co Kress to Kress. Może nie będzie to bubel z nazwą uznanej marki, jak to bywa w przypadku "budżetowych" zielonych Bosch'ów? Tak czy siak, na razie odrobiła koszt zakupu i jeszcze trochę zapracowała do przodu:) Pierwsze wrażenie, pozytywne. Zobaczymy jednak za jakieś dwa czy trzy miesiące jak dostanie trochę po garach to będę mógł ocenić jakość i wytrzymałość sprzętu, wtedy też coś napiszę więcej.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
W tej cenie wolałbym coś innego mimo wszystko;] poza tym cena 200zł za nowego PSB 500RE to w zasadzie wyprzedaż ;) bo średnia cena tej wiertarki to 250zł.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.