Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Dzień dobry, poszukuje kosiarki na swoją łączkę. Nie chciałbym kupować takiego a'la ciągniczka, a dobrą, spalinową i wytrzymałą kosiarkę. Najlepiej gdyby była z napędem, tak by żona się nie męczyła zbytnio, by koszenie było aktywnym wypoczynkiem a nie męczarnią :) Propozycje mogą być dalekowschodnie, nie jestem pasjonatem markowych - jedynie słusznych produktów europejskich :) Pozdrawiam
Jaką powierzchnię masz do koszenia ? Czy trawnik jest nawadniany? Która klasa ziemi, na której jest założony trawnik? Co będziesz robił ze ściętą trawą? To są istotne pytania .
Niecałe 1500 metrów mam, zraszacze od czasu do czasu działają jak jest taka potrzeba, o klasie ziemi nie mam pojęcia (jeśli chodzi o komfort jeżdżenia to mała kosiarka kuzyna średnio dawała rade, miała za małe kółka i brak napędu). Skoszoną trawę mógłbym kompostować (mam możliwości), ale słyszałem że dobrze trawie robi rozdrabnianie i pozostawianie trawy raz na jakiś czas.
Hej 1500 m to wystarczy zwykła kosiarka (elektryczna lub spalinowa) z napędem o średnicy koszenia >50cm. Polecam Stigę, Elektrolux, Makitę
zastanów się nad tym zakupem: http://garden.pezal.com/p,167,spalinowe,764,pm510sa-pg200v.html kupiłem ją późnym latem, ale zdążyłem się trochę pobawić. Powodem zakupu było odmówienie posłuszeństwa mojego skarbu (renomowanej marki...:( ) silnik padł, obudowa była już znacznie zdewastowana po dwóch latach, a koszt naprawy aby mieć pewność kolejnych dwóch lat działania to połowa ceny tego garden pezala. Mogłem znów zdecydować się na silnik brigsa (bo też mają w ofercie) ale tym razem zaryzykowałem ichny silnik (z tego co mówili 'specjaliści') tańszy a lepszy. Jak zacznie się sezon będę dawał znać jak tam się sprawuje.
Hej Ładnie wygląda ta stiga. Też miałam rozterki rok temu przy kupnie, z wrodzonego skąpstwa zdecydowałam się na opcje tańszą o połowę - kosiarkę pezal. Nie ustępuje funkcjonalnością i jakością zbytnio a połowa funduszu zaoszczędzona. Przez sezon pracy nie miałam problemów, mimo dużej powierzchni do obrobienia. Też solidna obudowa, wszystkie bajery z rozdrabnianiem, dobrze jeżdżące kółka (łożyska to podstawa) także mogę polecić takie rozwiązanie.
Tomek, jak mam Ci radzić od serca to powiem Ci, że ja bym brał ten model, który wskazałeś. Stiga robi dobry sprzęt, każdy Ci to powie. Nawet się nie zastanwiaj.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Właśnie że Stiga robi słaby sprzęt a właściwie to robią go w większości Chińczycy i troszkę Włosi,co ze Szwedami nie ma nic wspólnego,to jest taki zabieg marketingowy że Firma Stiga jest Szwedzka i towar robią dla nich Chinole,klient myśli że ma produkt Szwedzki a w rzeczywistości dostaje Chińczyka,trzyma ich tylko na rynku reklama i głupota kupujących,reasumując towar chiński a cena europejska
Kupilam ta kasiarke pezal sugerowana ta opinia na prezent dla meza (zapalonego dzialkowca). Mam nadzieje ze sie nie zawiode, maz byl poki co zachwycony.
Nic innego jak Chińczyka nie kupiłaś,oby ci długo słuzyła
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.