jaką kosiarkę na większe powierzchnie?

G
marcin303 2013-06-01 11:22

Re: jaką kosiarkę na większe powierzchnie?

Tylko spalinowe kosiarki są wytrzymałe i dlatego dobrze się sprawdzają na dużych powierzchniach, najlepiej wybierz taką pracującą w czterech trybach np Stiga Combi 48 SQ

G
schaboszczak 2013-07-11 21:33

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
czubi 2013-07-16 15:50

G
ooo 2013-07-16 15:57

G
Pawelos 2013-07-26 12:24

G
Bogdan 2015-05-09 15:34

Re: jaką kosiarkę na większe powierzchnie?

Mam podobne dylematy poszukuję kosiarki do 1000zł i z tego co się rozeznałem to wszystko co jest na rynku z wyjątkiem kilku drogich kosiarek to chińczyki. Tylko kurczę że te chińczyki podobno-silniki są trwalsze od tych tzw niektórych markowych. Sprzedawcy i na forach nie mają nic obiektywnego do powiedzenia. W 99% opinie to reklamy jakiegoś produktu. Dzisiaj byłem na bazarze i spotkałem sprzedawcę dużo urządzeń podobno Polskiego PEZAL - gość w końcu miał jakieś szersze pojęcie o kosiarkach i szło rzeczowo pogadać - wykonanie tego Pezala i servis podobno POLSKI. Sprzęt bardzo mi się podobał wyglądał solidnie i estetycznie wykonany. jeszcze trochę pomarudzę tu i tam i pooglądam. Jak się zdecyduje to napiszę na forum. A obejrzałem już tyle - ból głowy taki wybór, trudno się ogarnąć, łącznie ze sthilem, hugsvarną i nac, magnum, hondą mtd stiga itd !

G
Wojtek 2 2016-06-13 09:11

1 2