Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Zgadzam sie w 99% z przedmówcą, z tym że Ja bym dołożył te 300zł i wziął FS 310. Na komforcie i zdrowiu chyba nie warto oszczędzać.
Ja dziś się zaopatrzyłem w głowice JET-FIT z Oregona, wersja na 4 żyłki. Troche drogi gadżet ale zobaczymy jak to bedzie kosiło :)
A czemu polecasz akurat tę kosę danej marki ?? masz ją może,pracowałeś nią ??
Polecamy Ją jeżeli chodzi o silniki 4T. Jest najmocniejsza i ma profesjonalny system antywibracyjny wraz z szelkami takowymi. Jakby chciał 2T to już wybór nie jest taki prosty.
no bo uparłeś się na 4T a tu naprawdę najlepszy wybór to 130 lub 310 z tymi kosami nie będziesz miał problemów
On sie nie uparł tylko Karol :P Jeszcze dobra jest Honda ale to tylko 1,6KM a cena podobna.
niech bierze jak chce i Hondę tylko nie wszystko co japońskie jest super do tego ceny japońskich kos są wysokie często wyższe niż S i H części drogie trudniej dostępne i w razie sprzedaży trudniej się pozbyć wiem to z własnego doświadczenia dla własnego użytku być może kosił nią będzie ze 20 lat
Kordi82 to nie są żadne argumenty,sprzęt ma działać długie lata bezawaryjnie a nie mieć tylko super szelki i moc,jeśli ktoś mysli takimi kategoriami to niech od razu kupi Chinola z super szelkami A co do Hondy to Marcin ma rację sprzęt drogi,z częściami i serwisem porblemy a jakość nie jest powalająca
Widziałem jak pracuje kosa z silnikiem 4T o mocy nieco ponad jednego KM,przyznam szczerze że nie jest to porywająca maszyna,wiadomo mała moc,za to zdecydowanie cichsza.Mam pytanie jeszcze o kose 333r husqvarny,morze ktoś miał lub ma?
Marek. Wogule nie czytasz moich postów ze zrozumieniem. Pisałem że najlepszy jest Stihl. FS 130 różni sie od 310 profesjonalną antywibrą i profesjonalnymi wygodniejszymi szelkami. W FS 130 masz takie same jak u mnie w FS 100 tylko takie czarne paski. Natomiast w FS 310 masz takie same jak np. FS 460 czyli profesjonal. Co do Hondy częsci są, podejrzewam że i droższe niż w Stihl, ale gwarancja ponoć jest na 5lat ale trzeba co rok robić płatne przeglądy. Ja bym wziął FS 310 bo lubie miec profesjonalne i dopracowane rzeczy. I najlepiej żebyś sobie np. gdzież ten sprzęt sam wypróbował bo ma prawie 2KM więc myśle żeby Ci już spasował. I gdzie Ja tu pisałem o jakiś chinolach Marek to nie wiem. Chinole mają szelki za 40zł i tu nie ma o czym mówić, Ja tego nie uważam za kose.
ja ją mam mała waga spore wibracje bardzo male spalanie sposób w jaki rozwija moc jest nie typowy duża moc w każdym zakresie obrotów dobrze zapala pracuje u mnie dość ciężko i nigdy nie zawiodla mam również 343r więc dla mnie szału ona nie robi
Ale masz takie wrażenie że obroty na głowicy są za małe?? faktycznie 4-mixy to wogule nie palą, na pewno to wiesz mając obok 343r(ta to lubi pociągnąć) :D. Jestem ciekaw jak w porównaniu wydajności wypadłaby z KBH48. Ja już zainstalowałem system antywibracyjny do tego modelu. Wszystko dopasowałem, miałem mały problem z wyważeniem ale juz jest ok. Oczywiście jak plastiki wrócą od lakiernika nieomieszkam umieścic fotek na necie :)
miałem stihle i inne ale tak mało to żadna nie paliła czasami to aż tak jedzie długo się na jednym zbiorniku że można paść od fs 200 jest bardziej wydajna 343r to zupełnie co innego nic nie paliło tyle co ona ale jak ktoś potrafi ciąć wydajność bardzo duża jeszcze jedno jak się nią kosi to morda sama się śmieje
Sorki że pytam, ale Ty kosisz zawodowo lub zarobkowo?? A dlaczego masz zamiar kupić KBH 48?? A co do spalania to wczesniej jak kosiłem FS 100, tam jest taki mały zbiorniczek chyba 0,5L. Wiem że kosiłem i kosiłem, to poszła połowa zbiorniczka, a wszystko było już podkoszone, bo to było głownie podkoszanie. Nie wiem jak Ty ale 4-takty lepiej sprawują sie jako podkaszarki, fajnie sie nimi podkasza na niskich obrotach np.drzewka czy przy płocie.
koszę często pod zamówienia natomiast x-torq palą bardzo mało przykład taką samą ilość drewna S 250 1.5 zbiornika H 445 niecały zbiornik sam sprawdzałem jeżeli chodzi o kawe 48 to słyszałem tyle dobrego że gdybym miał kupować grzechem było by jej nie wybrać wiem też że moje wymagania są wysokie ponieważ trochę się na tym znam więc jestem tego świadomy że mogę się rozczarować
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.