Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Wcześniej pracowałem na de walcie super nawet po 10 latach.kupilem Nowe wkrętarki aeg i po półtora roku jedna się rozsypała i jeszcze odpadają gumy ochraniające sprzęt dla mnie słabe
to ja nie wiem co ty z tym sprzętem robisz, od lat pracuję na AEG, mam trochę starszego ale też kilka nowych sztuk ich urządzeń, nie widzę żeby jakoś jakość się popsuła, raczej widzę że pomyslano o kilku fajnych nowych rozwiązaniach, nie jestem typem chuchającym i dmuchającym na sprzęt bo czasu na to w robocie nie ma i jakoś nie rozlatuje mi się w rękach
ma ktoś z was może od nich sztyfciarkę?
Od paru miesięcy używam ich sztyfciarki, działa jak marzenie, praca idzie blyskawicznie, dzieki akumulatorowi swoboda w pracy dużo większa, nie zostawia śladów na drewnie, nic sie nie zacina, jak sztyft się uszkodzi to bardzo łatwo go wyjąć, nie ma przestojów w pracy.
wrażenia na podstawie młotowiertarki AEG KH24IXE - solidny dobrze wykonany sprzęt,przełaczniki chodza elegancko,dobrze wyważony itp , jak działa nie wiem ,bo oglądałem w sklepie natomiast co poraża to ceny części , kazdy pisze ,ze drogie i nie wierzylem w to ale w porównaniu do młotu makity albo dewalt to ceny minimum 2 razy wieksze,. Gdyby tego młota rozebrać na czesci i sprzedac je po cenach częsci zamiennych to mozna by 2-3 takie młoty kupić...
Mam firmę remontowo-wykończeniową i w niej używam wielu elektornarzedzi firmy AEG. Uważam ten sprzęt za bardzo wytrwały i porządny. Czas pracy sprzętu czy to wiertarko-wkrętarki czy pilarki jest zacny, jestem w stanie cały dzień pracować na akumulatorkach i ich nie ładować, nie ma kabli, które w mojej pracy są strasznie uciążliwie. Poza tym sprzęt jest lekki i poręczny- co tylko ułatwia prace. Jestem zadowolony.
od kilku lat u siebie w firmie uzywam tylko elektronarzędzi AEG bo są niezawodne, super wytrzymałe, akumulatory działają bardzo długo i są porządnej mocy aż do samego końca.
Ja zestaw AEG: wyrzynarkę, wkrętarkę, strug i kątówkę, mam z dowfinansowania. Wszystko na akumulatory, bo to dla mnie najlepsza opcja. Nie znoszę tego, jak ciągają mi się kable pod nogami, a te narzędzia na akumulatory są świetne.
Od wielu lat używam narzędzi aeg :) jeśli chodzi o narzędzia, to je lubię, bo są dobrze wyważone. nie są za lekkie i tworzywo, z którego są zrobione, jest naprawdę mocne. raz wkrętarka spadła mi z pierwszego piętra na beton, to tylko się porysowała. nawet bit nie wypadł.
jestem użytkownikiem elektronarzędzi marki AEG od ponad roku i jestem mile zaskoczony jakością i mocą tych urządzeń, większość z nich ma silnik bezszczotkowy, który tylko polepsza ich jakość, sprawia że są lżejsze i bardziej wytrzymałe. Akumulatory do tych urządzeń są bardzo wytrzymałe i przede wszystkim to, że są bezprzewodowe sprawia tylko, że te urządzenia są pomocne w każdym miejscu bez względu na dostępność do prądu.
Ja odkąd pamiętam korzystam z narzędzi AEG. Jakoś tak się zwykle trafiało, że w firmach, w których pracowałem były narzędzia od nich. Różne, na kabel i na akumulatory. Teraz mam swoją firmę i kupiłem co tylko mogłem z AEG, ale tylko na te akumulatory pro. Świetny sprzęt!
w swojej firmie korzystam tylko z narzędzi aeg odkąd zobaczyłem, że jakością, trwałością i wykonaniem one niczym się nie różnią od tych za miliony monet, a cena jest zdecydowanie mniejsza. AEG ma bardzo dobre akumulatory, są bezawaryjne i bezproblemowe. Nie wyobrażam sobie, że teraz miałbym się przerzucić na inną markę
To narzędzie bez którego nie wyobrażam sobie pracy w warsztacie. nie generuje niepotrzebnych wibracji, co sprawia, że mogę ciąć precyzyjnie, a to minimalizuje straty materiału i konieczność wykonywania poprawek.
bardzo sobię chwalę elektronarzędzia aeg szczególne te 18V bo przeważnie takie mam. Pracuje bardzo dużo na dworzu więc ważny jest dla mnie porządny sprzęt i akumulator i aeg takie ma. Narzędzia są porządne, mają dobry uchwyt, stabilnie się je trzyma w dłoni i są przystępne cenowo.
Pracuje sprzętem AEG na 220V oraz 18V nie narzekam na żaden tyle tylko że to seria niebieska czyli z lat 2007-2010 kupowałem go na portalach naszych jak i zagranicznych po tym jak wkrętarkę AEG ( czarno pomarańczowa NOWA ) w czasie gwarancji dodawałam 4 razy do service.Nikt mi niepowie że niema różnicy między teraźniejszym a tamtym sprzętem,seria niebieska produkowana była w Niemczech i niema w niej nawet jednej sróbki z Chin działa bezawaryjnie a używam go dość intensywnie.Najlepdza sprawa jest to że kupowałem ten sprzęt dosłownie za grosze bo wszyscy rzucili się na wersje litowo-jonowy tyle tylko że mało kto wiedział że do starego typu AEG pasują akumulatory od wersji nawet z tego roku a ładowarka jest przystosowana do do ładowania litowo-jonowych baterii.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.