Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
i miał rację. czasem rozbraja mnie ludzka głupota, ignorancja i bezmyślność w pracy z narzędziami, a potem narzekanie że coś jest bee i do d... bo się zepsuło. Nie si zepsuło tylko zostało zepsute, a to spora różnica ;) Zatem do sedna. Kiedyś uczestniczyłem w pokazie młotów wiercąco kujących , mniejsz o markę by uniknąć posądzenia o kryptoreklamę... spore chłopisko (wielki i umięśniony osiłek) złapał w łapki młot wiercąco kujący klasy 1* kilo i poszedł potestować jak wierci wraz z wiertle sds MAX fi 24... niebyło go z 20 minut, po czym wraca cały zlany potem, zakużony z młotem w jednej dłoni i wiertłem w drugiej (miało okrąglutką końcówkę, widii brak) i tak mówi do majstra. - panie majster ten sprzęd jest do d..., dziurę na 20 cm wywierciłem, wiertło się zjechalo, a na dodatek to g.... się zepsuło! (tu konsternacja przedstawiciela znanej marki i majstra) po chwili majster i przedstawiciel zauważa pewien szczegół i mówi do mieśniaka tak: - a ty synku nie widzisz, że na samym kuciu wierciłeś? i udało ci się przebić na całe 20 cm!!!!????? no gratuluję i total respect dla gościa za parę w łapskach i determinację ;D
kiedys mialem klijenta prawdopodobnie wlasciciel firmy i opowiadal mi jakich ma super pracownikow, opisywal mi w jaki sposob potrafia zlamac wiertarke z udarem mchanicznym i jak zrobic z tasmowki deskorolke z napedem elektrycznym.:)
a co do głupoty: klient kupil tasmowke (made in china) nie dopytal sie sprzedawcy jaki papier ma sobie dokupic i kupil 533 a nie 457. wrocil biedak po godzinie i ze zloscia maltretowal sprzedawce ze bubel mu wcisnal i moze ja zatrzymac w reku. praconik nie myslac zalozyl wlasciwy papier sprawdzil i dziala. klient upierajac sie ze ja zatrzyma wyral ja pracownikowi tasmowe i... nie zatrzymal jej. sprzedawca nie zdazyl krzyknac,i wiadomo co sie stalo. klient sie uspokoil zabral tasmowe i juz nie wrocil. pozdro
przychodzi kupiec do sklepu i pyta o boscha. sprzedawca podchodzi do szlifierek kątowych boscha i przedstawia oferte. na co klient mówi: ale nie musi byc bosch bosch-a.
Michale nigdy nie jeździłeś na taśmówce??? Polecam! - przednia zabawa, ale najlepiej nadają się modele na papiery 100*610 ;D (kiedyś widziałem jak chłopaki bawili sie tak na serwisie, sprawdzali wytrzymałość i robili zawody ;) )
nie mam do dyspozycji żadnej 100. jedyny model to z B&D XTA80EK 75x533 pozdro
nie mam do dyspozycji żadnej 100. jedyny model to z B&D XTA80EK 75x533 pozdro To może zorganizować jakieś zawody w kategorii 75x533 mm
Czy mógłbym prosić o instrukcje w jaki sposób morzna pojeździć na takiej szlifierce? Sam mam skila 900w 76x530 i bardzo chciałbym tego sprubować. Bardzo dzienkuje za porady i pozdrawiam!
hmm. trzeba zablokowac włącznik najlepiej opaska. później przymocowac kawalek deski do taśmówki. na koniec poprosić kogoś o właczenie zasilania. a oczywicie kawał przewodu by sie przydał :) pozdro
eee nie tak stawiasz taką taśmówkę na ziemi, koniecznie z założonym papierem (cirka 60-80) kucasz na niej obiema nogami i włączasz. Zalecany model o szerokości taśmy 100 mm, bo jest satabilniejsza i ma mocniejszy silnik ;) pozdro
P.S. Zalecana ostrożność i długa prosta, bo taka maszyna nieźle się rozpędza. Chopaki nawet wyścigi sobie użądzali. ;D pozdro
ewentualnie na poczatek zmniejszyc predkosc obrotowa tasmy o ile masz regulacje:) pozdro
UWAGA UWAGA!!! Proponuję wpisywać rekordy czasowe przejazdu. Warunki klasa kamikadze: - dystans 10m - szlifierka o pasie 75/533 - bez regulacji obrotów Warunki klasa VIP: - dystans 20m - szlifierka o pasie 100/620 - płynna regulacja obrotów
A mieliście może Panowie klienta, który dociągnął dwa pierścnienie na wrzecionie szlifierki kątowej a tarcze przykręcił nakrętką?
Z dnia dzisiejszego klient kupił pilarke tarczową! Stwierdził, że jest uszkodzona bo "wybija mu korki". Po ogledzinach i drobnym wywiadzie środowiskowym okaząło się, że to nie zwarcie ale 10A bezpiecznik, który musi uciągnąć jeszcze lodówkę i oświetlenie (nie wliczająć czajnika bezprzewodowego).
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.