Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam mam problem nie wiem co wybrac makite hr2470t czy boscha gbh 2-26 dfr,
Witam mam problem nie wiem co wybrac makite hr2470t czy boscha gbh 2-26 dfr, czytalem na innych forach o makicie, uzytkownicy wypowiadali sie na ich temat bardzo dobrze co wy sadzicie o sprzecie tej klasy ?? zarowno o boschu pisali roznie, jedni ze jest to sprzed bardzo dobry a inni go ostro krytykowali ze szybko sie psuje prosze rowniez o wasza opinie. Młotowiertarka jest mi glownie potrzebna do prac w domu. Zapewne zadacie mi pytanie dlaczego chce taki drogi sprzed do prac w domu, otoz jest mi potrzebne narzedzie ktore bede mogl wykorzystacdo kucia dziur w scianie jak rowniez wiercenia otworow i zalezy mi na tym aby sprzed dlugo wytrzymal i sie nie psul.Co sadzicie o tym zestawie http://allegro.pl/item795827823_bosch_mlot_gbh_2_26_dfr_gws_780_c_kurtka.html ?? Pozdrawiam i czekam na wasze propozycje
Oba te młotki służą raczej do podkuwania a nie kucia dziur.;) jeśli chcesz tym wyknywać takie prace, to szanuj i oszczędzaj sprzęt. BO mimo że to sprzęt profi, to niewłaściwe użytkowanie, nawet w domu może doprowadzić szybko do awarii. Jeśli mówisz o kuciu to po co ci zwykłe uchwyty wiertarskie, które podnoszą cene?
Sorry zle sie wyrazilem jest mi potrzebny do podkuwania, ewentualnie to wykucia/wywiercenia dziury np. na gniazdko. A zwykły uchwyt wiertarski jest przydatny czasami jak chcial bym wywiercic dziure w drewnie itp. Co doradzasz boscha czy makite ??
a co powiesz na milwaukee http://www.allegro.pl/item804275647_milwaukee_wiertarka_ph_28_x_sds_plus_2_uchwyty_dfr.html 3 lata gwarancji, wymienny uchwyt, większa moc od tych 820w, i 3,3J
chyba, że będziesz sporo podkuwał/kuł to maszyny z pionowym silnikiem mają większą żywotność przy kuciu: z pionowym bym proponował kressa, firma dobra robi rzeczy dla sławnego hilti: http://www.allegro.pl/item806398044_kress_mlotowiertarka_elektropneumatyczna_800_pse.html
a co powiesz na milwaukee ph 28 x 3,3J,820W, 3lata gwarancji, wymienny uchwyt. a jeśli chciałbyś sporo kuć/podkuwać to maszyny z pionowym silnikiem mają większą żywotność, weź pod uwagę maszyne kress 800pse również 3 lata gwarancji, kress to dobra firma tak samo jak milwaukee, kress robi rzeczy dla hilti, a milwaukee to prawie to samo co AEG z tych co proponujesz to makita ma najmniejszą moc i energie udaru
Urzadzenie z silnikiem pionowym odpada, poniewaz nie chce az tak duzego sprzetu tyle co jest mi potrzeba wykuc czasami wystarczy mi wzupelnosci z silnikiem poziomym. A co sadzisz "tt" o makicie jako firmie jest to dobra marka czy przereklamowana ??
Dobra marka. wiesz jeśli nie chcesz z pionowym to ja bym brał tego milwaukee jest najmocniejszy i naprawde porządny, jeśli byś wybierał między makitą, a milwaukee to wiedz, że do makity są droższe części/serwis ps. nie jestem żadnym sprzedawcą
aha a powiec mi jak jest z serwisem do tego milwaukee i jakiej to hest produkcji wogole
amerykańsko-niemieckie z serwisem nie powiem bo nie miałem okazji z jednym z narzędzi jeszcze być (całe szczęscie) ale z tego co wiem serwis ok.
no i tak jak pisałem milwaukee i aeg to to samo, aeg chyba kojarzysz?
Milwaukee może i jest produkcji niemieckiej, ale na rynek amerykański. To, co dociera do nas nie jest nawet w połowie tak samo dobre, jak za oceanem. Zresztą zerknij chociażby na popularny serwis: http://www.youtube.com/watch?v=PnF2Uh4oFfg i poszukaj dobrze opinii o tych narzędziach na tym forum (ktoś opisywał problemy z serwisem Milwaukee w Polsce), a wyrobisz sobie zdanie. Przekonasz się, że do bardzo drogie narzędzia, których jakość nie zawsze powala. Bądź ostrożny, bo na tym forum działa lobby, które wszystkich przekonuje do AEG i Milwaukee; praktyków jest tutaj jak na lekarstwo, a forum jest bardziej dla sprzedawców. Nie wiem, czy uzyskasz tutaj przydatną opinię...
Wiesz ja mam dokładnie ten model: Milwaukee HD18 DD i używam go w domu, nie pracuje w żadnym sklepie z elektornarzędziami/nie robie reklamy, a ze sprzętu jestem naprawde zadowolony. o co chodzi Ci z tym, że to dociera do nas nie jest tak dobre jak gdzie indziej. np. śmieszy mnie to jak ktoś gada, że np. w sklepie budowlanym jest farba czy gładź i radzą, żeby nie kupować tam tylko w jakimś specjalnym sklepie autoryzowanym, że niby jest to inny skład, gorsza jakość itp. w życiu większych głupot nie słyszałem... a jeśli kolega będzie używał zgodnie z przeznaczeniem i głową w warunkach domowych to nie ma się co martwić o serwis, są tacy co i bez problemu hilti czy festoola zajadą...
Śmieszy Cię, bo widocznie się nie znasz ;) Koncerny mają fabryki w kilku miejscach na świecie - z tym chyba nie chcesz polemizować. Różne rynki, to różne wymagania, zgadza się? Niemcy mają wyższe wymagania, bo oni z różnymi koncernami mają styczność dłużej, niż np. Europa Wschodnia. Jeśli myślisz, że, np. szlifierka Metabo tej samej jakości, z tej samej fabryki trafia na rynki całej Europy, to grubo się mylisz. Są wynki traktowane na "większym luzie", a są takie, gdzie nie można pozwolić sobie na obniżenie jakości, bo albo klient się na firmę obrazi, albo ją pozwie do sądu. Porozmawiaj z kimś, kto używa DeWalta kupionego w Stanach oraz z kimś, kto kupił go w Polsce - będziesz zaskoczony skrajnymi opiniami. A wracając do Twojego egzemplarza: wiesz, gdybym ja kupił do domu akku za niemal 2 tysiące złotych, to nawet gdybym latał z nim co tydzień do serwisu, siedziałbym cicho, bo byłoby mi wstyd, że tak wtopiłem. Rozumiem zatem Twoje zadowolenie ;) Jeśli mam być szczery, nie wierzę Ci, że nie pracujesz w branży. I drażni mnie strasznie maniera wciskania kitu komuś, kto na forum wyraźnie pyta o konkretny model. To tyle z mojej strony.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.