Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
sorry Michale wylogowłąo mnie, "gość" to ja ;)
spoko. symbolike boscha tez znam. :)
Wiem, to było wyjaśnienie dla kolegi Pawła ;)
wracajac do tematu sporo znam pracownikow marketow i czesto spotykam przedstawicieli lub pracownikow firm od akcesorii wykladajacych towar. nie licze praktikera bo w weekendy siedzi u nich bosch-men lub dwoch (dodatkowo ogród). i podtrzymuje zdanie ze nie maja czasu by przedstawic calej ofery jaki maja na polce. co do wiedzy technicznej to tez jest roznie. jak wiadomo fachowcy wyjezdzaja i kadra jest tam coraz swiezsza i oczywiscie nie majaca wiedzy. ale przeciez firmy organizuja szkolenia:) pozdro
Marcinie, dziekuję Ci za wyczerpujący wywód. Ale za cholerę nie umiem ( zapewniam Cię że wiem o naklejce z drugiej strony wiertarki ) korzystając z tego co napisałeś określić mocy wiertarki Bosch o symbolu cyfrowym 22 ( literowego nie pamiętam ). Tylko proszę nie odpisuj że wyjątek potwierdza regułę. Pozdro
no nie potwierdza reguły, bo przy każdym rodzaju boschowskich narzędzi obowiązują inne zasady nazewnictwa ;) akurat w niebieskich udarówkach cyfra nic nie mówi o mocy, fakt ale ta seria np. GSB 20-2 RCE zawsze ma moc równą 1010 W ;) po czasie można się połapać. pozdro
OK. Ale miałem na myśli serię zieloną. Pozdro
chyba znowu temat odbiegł od zakladanego:) niezapomnijcie ze i na wyrzynarkach cyfra nie oznacza mocy pobieranej tylko głębokosc ciecia:) pozro
pisze w poście wyżej ;P pozdro
Nic takiego nie znalazłem w instrukcji obsługi i w karcie gwarancyjnej Metabo. Przejżałem dokładnie. Porównałem dokumenty wiertarek tańszych i droższych w hipermarkecie i u dilera. Nie ma żadnych różnic. To są takie same narzędzia.
a ja znalazłem, ale szukaj dalej ;\ p.s. info otrzymane od pracownika koncernu. Po co miałby sam sobie bruździć?
Podaj stronę i numer wiersza jeśli potrafisz. Podaj typ i nr seryjny urządzenia jeśli potrafisz? To wyzwanie ??????????????????????????????????????
Jak Znam się na tym forum to za chwię włączy się przyjaciel Marcina mówiący że On zna się na rzeczy ??? A może to ten sam gość Marcin i Michał. A może to ... już czekam na maila zwrotnego.
stronę i numer wiersza? nie mam pamięci absolutnej, ale naświetlę temat: instrukcja obsługi wiertarki udarowej metabo model SB E 5** sprzedawanej przez pewien market z 2 lata temu w dużej akcji bilbordowej. Cena była niższa o ponad 30% więc zrobił się spory szum wokół cen tej maszyny w sklepach handlu tradycyjnego i dużych halach. Przyczyna okazala się prozaiczna. Wystarczyło przeczytać instrukcję obsługi by poznać sekret niskiej ceny. Pawle, aż tak ciężko Ci w to uwierzyć? w handlu stosuje się bardziej nieczyste zagrywki, niż niepełnowartościowe wyroby. Uwierzysz czy nie tak poprostu jest i basta. Jajcek: I nie, nie mam z Michłem nic wspólnego poza pierwszą literą imienia i wykonywaną profesją ;P Zadowolony, czy też mam się zlustrować??? to teraz takie tredny ;P
hmm. niestety kolego jajcek nie jestem Marcinen a On mna. jesli czytasz posty na forum to powinieneś dostrzec różnice. pozdro
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.