Bosch GBH 2-26 DFR

G
Fred postrach kotów 2011-03-09 22:38

Re: Bosch GBH 2-26 DFR

Cokolwiek kupuje na Allegro lub w sklepach internetowych nigdy nie zostawiam sprawy na potem, tylko zawsze wcześniej uzgadniam ze sprzedającym warunki ewentualnego zwrotu, gdyby się okazało, że towar nie jest taki, na jaki wygląda lub mi nie odpowiada. Raz tylko kupiłem jedną rzecz, sprawdziłem i oddałem, bo to cudo do wiercenia w betonie się nie nadawało, pomimo, że producent zapewniał „rewelacyjną prędkość wiercenia”.
Dlatego od tamtej pory kupuje rzeczy sprawdzone na rynku a nie nowości.

……………………………………………………………………………………….
Anty fan wiercenia i kucia a jeśli już trzeba, to z wielką niechęcią:)

G
JK. 2011-03-11 20:15

A co to była za "rewelacja" w wierceniu jeśli mozna zapytać?;)

G
jk to pedał 2011-03-11 20:46

wypad z tego forum jk. chłopie czy ty musisz zabierać głos w każdym poście? chociaż grzecznie wyraź swoją opinie i wypier... a ty jak zwykle prowokujesz ludzi i naprawdę ich wkurzasz, cioto

G
Fred postrach kotów 2011-03-12 00:47

Moja ulubiona firma Hitachi ( mam kilka narzędzi i powiem, że są rewelacyjne) wypuściła bardzo lekki model młotowiertarki o mocy 1,4 J pomyślałem, że super sprawa do wiercenia w suficie, gdzie waga młotka ma znaczenie, ale okazało się, że ten młotek to pomyłka w wierceniu w płycie betonowej. Może i jest dobry do cegły i miękkich materiałów, ale nie do betonu, bo postęp w wierceniu był na tyle wolny, że się wściekłem i wziąłem moje długoletnie, zasłużone, ulubione i w miarę lekkie narzędzie DH24PC3 :):):)
Od tej pory mam awersję na wszystko, co ma poniżej 2J :):)

……………………………………………………………………………………….
Anty fan wiercenia i kucia a jeśli już trzeba, to z wielką niechęcią:)

1 2