Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zastanawiam się nad kupnem wyrzynarki, zdecydowałbym się na którąś z tych firm. Która jest waszym zdaniem najlepsza z tych wyrzynarek B&D KS999EK,Mac 710-LSP czy może Bosch PST 800 PEL ?? Wykonanie Maca jest moim zdaniem bardzo dobre, stwierdził bym nawet, że wygląda solidniej od Boscha, ma także podobne parametry a jest o wiele tańszy, spotkałem się jednak z opiniami iż tnie bardzo nieprecyzyjnie. Proszę o rady, bo nie wiem którą mam kupić. Dzięki za wszystkie rady :D
Ja bym Tobie proponował popatrzeć w wyrzynarkach Makity tych 400 watowych co prawda grubość cięcia jest 65mm ale to już jakościowo lepszy sprzęt i cenowo prawie tak samo a te lasery bajery to nie ułatwiają pracy po prostu trzeba nabrać trochę wprawy. Osobiście kiedyś używałem wyrzynarek B&D zielony i Makita przy wykonywaniu schodów, i w B&D gdzieś po roku pękła część mocująca brzeszczot ale serwiśie dokupiłem chyba to ustrojstwo kosztowało ze dwa zł W makicie po kilku latach pękła rolka podtrzymująca brzeszczot ale już nie naprawiałem bo kupiłem nową droższą i innej firmy i obie maszynki naprawdę dostawały wycisk.
MAC na tym forum nie miał dobrych notowań, zresztą sam sprzedawca w Casto potwierdził, że nie jest to udany model. Co do KS999, to ostrożnie, niedawno w promocji w jednym z marketów pojawiły się za dobrą cenę, ale te egzemplarze, które oglądałem, miały wadę - rolka prowadząca nie szła w jednej linii z mocowaniem brzeszczotu. Efekt cięcia łatwy do przewidzenia. Wątek niżej masz opinię użytkownika Boscha PST 800 PEL - nie jest zachwycony. Zastanów się, czy na pewno potrzebujesz narzędzia o tak dużej głębokości cięcia. Jeśli wystarczy Ci 90 mm, to przemyśl zakup Boscha GST 75BE - za niecałe 500 zł na allegro u bezpiecznego sprzedawcy masz profesjonalne narzędzie. Ewentualnie, jak sugeruje Bartek, jakaś słabsza Makita z podrzynaniem i regulacją prędkości obrotowej - cena będzie podobna do zielonego Boscha, ale głębokość cięcia mniejsza.
Jeśli Boscha to jedyne co mogę dobre powiedzieć to model PST 650 PE - produkcji szwajcarskiej(NIE Węgierskiej!!) TYlko 470w ale tnie do 68mm, jeden z niewielu starych dobrych boschów(zielonych). Osobiście używam. Makita również ok. Ale tego Boscha mogę mieć w cenie ok. 200zł;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.