Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
zastanawiam się skąd w jk tyle wredoty , tyle nienawiści do drugiego, przemądrzałości ? nie wiem ale to jest naprawdę dziwny człowiek może ma problem z żoną , daję komu wlezie, albo dziecko ćpa ile uniesie, albo klawiatura i jego posty na tym forum to przedłużenie jego małego, nie wiem , ale wiem jedno jesteś chory człowieku naprawdę, ty już przesadzasz, a co do miilwauke aeg i dewalta ta sama półeczka kolego i nie piernicz głupot, wszystkie te narzędzia są tak samo chiński , amerykańskie co niemiecki, więc przestań nawijać makaron na uszy komuś kto się nie zna. niczym się nie różnią , może długością serwisu niczym więcej i nawet nie gadaj że jest inaczej bo robisz z siebie idiotke
Temu człowiekowi już każdy napluł w ryj na tym forum a on dalej mysli że to deszcz . Jak by moderator tego forum był wporządku to by dawno go zbanował jego zachowanie jest żenujące i nie pomaga nic nawet jak mu mówi się po gówniażowatemu żeby spierdalał , podejżewam że miał trudne dziećinstwo matka go biła pojęcie jakieś tam ma ale tylko po tym co usłyszy a człowiek prowadzi firmę 20 lat robił i robi wszytkim ma swoje zdanie o tym czy o tamtym z praktyki a gówno twierdzi że jest inaczej i koniec! Weście jakąś petycje może złużcie do tego właściciela tego portalu o usunięcie JK.
a najlepsze jest w tym wszystkim to, że za chwilę napiszę że nie brakuję idiotów na tym forum , i dalej zacznie pisać swoje brednie. powiem ci kolego mariusz że widziałem różnych wariatów, różne pierdolnięcia mieli, ale jk , poważnie nie spotkałem jeszcze tak walniętego gość nie mającego szacunku do samego siebie, nie ma gość wstydu. ja nie rozumiem co on tu jeszcze robi, on coś chce komuś udowodni czy co, to jest jakaś masakra
Brednie to piszesz człowieku sam do siebie;] a moderator już o tobie wie, czyżbyś nie zauważył, że znikły twoje chamskie komentarze i tematy zakałane tylko po to by mnie obrazić?;) rób tak dalej a dorobisz się bana na ip. Widzisz normalni ludzie pytają się tutaj i odstają odpowiedź, a ty wchodzisz w temat i obrażasz moją osobę;) " z hasełkiem pluj mu w twarz, aegów..." łatwo cię rozszyfrować kolego diłolcie - mówiłem to kiedyś, powiem i teraz....... Kampania dewalta jest prowadzona przez kretynów dla kretynów. Te narzędzia bardziej byłyby popularne gdyby nie panowie od reklamy i robienia szumu... już wiemy skąd brali przykład niedawno panowie z Bahco;)
Błaźnie ty jesteś na tyle gupi że myslisz żę te wszystkie nicki to jedna i ta sama osoba a na moderatoże mi apsolutnie nie zależy bo jak może być takiego forum żal gdzie kruluje idiota który nie ma za grosz szacunku i sam w sobie jest zadufany twój milwaukee za to kruluje który jest przemysłowy hehe i lepszy od HILTI błazen jakich mało .......
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
mam taką nadzieję że będzie odpisywał na każdy mój post, inaczej bym zrezygnował z tego forum, a tak nie będzie ci nudno. :) hehehehe
Eryk kumaj chłopa on mysli ze jeden gosciu tu pisze z wielu nicków no blazen ty. JK. Dałeś już dawno pokaz ile znasz sie na narzędziach podstaw nie masz a kurwa proponujesz ludziom narzędzia i to jeszcze bubel który prubuje wbić sie na rynek ale mu sie ni udaję bo malo ale to malo ludzi robi na budowach zasranym aeg i milwaukee twoje tlumaczenia są kiepskie. Jak pierwszy raz wszedlem na te torum to przykula mnie odrazu uwaga ja sie kucisz z kimś o coś i tak jest do dziś a twoje tłumaczenia że jedna osoba cie jedzie tylko pod różnymi nickami utwierdza w fakt tych wszystkich ludzi jaki ty niepowazny jesteś
Witam Dzisiaj udałem się do marketu, gdzie była promocja AEG z myślą zakupu wkrętarki 18V z udarem. Cena atrakcyjna 995 zł i na dodatek promocja dla posiadaczy kart -10% od ceny, czyli za sprzęt w sumie około 900 zł. Miałem okazję przetestować w/w model i inne modele wkrętarek AEG i powiem, że udar mechaniczny działa całkiem dobrze. Po dokładnym obmacaniu jednak stwierdziłem, że do moich ten sprzęt będzie za duży, więc zrezygnowałem z funkcji udaru i dużego momentu obrotowego. Kupiłem inny model - A
Mariusz , ten typ tak ma. JK , fakt jest taki, ty się zawsze z kimś kłócić , pierwszy raz logując się na tym forum od razu widziałem że w każdym poście jesteś ty ze swoimi narzędziami i na siłę przekonujesz kogoś że jest tak czy inaczej, jak nie ze mną znajdziesz kogoś do kłótni , zresztą każdy - jak napisałeś, kto nie używa narzędzi aeg i miilwaukee nie jest 100% fachowcem i z takimi ludzmi którzy polecą inne narzędzie bo pracują nim od lat , będziesz się kłócił. ale to nie tylko moje zdanie, mówisz piszę pod innymi nickami ? hm, to ciekawe, ale niech ci będzie może ja zaczełem, ale masz tu wielkie grono fanów więc nie martw się nie będziesz się nudził. :) P.S. i za to cię lubie!
Przepraszam wywaliło mnie z netu. Kontynuując wątek wybrałem model AEG BS 14D. Uwzględniając zniżki za całość zapłaciłem około 540 zł. Na zestaw składa się: wkrętarka, 2 aku li-ion 1,5 Ah, 60-min. ładowarka komplet 100 akcesoriów (wiertła metal, beton, drewno, bity, itp.) przymiar zwijany 8m, nożyk składany z wymiennymi ostrzami oraz kufer plastikowy. Wkrętarka prezentuje się dobrze, chociaż jakość wykonania i spasowania plastików obudowy jest niewiele lepsza od "biedronkowego" Comparatora, poniżej Parkside 10.8 LI, a Metobo to już zupełnie poza zasięgiem. Sama wkrętarka pracuje poprawnie, chociaż piszcząca przetwornica jest troszkę denerwująca. Blokada wrzeciona działa wzorcowo, uchwyt praktycznie nie posiada bicia. Egonomia wygląda na bardzo dobrą ale to okaże się w praniu. Co do wyposażenia to wkładka kufra jest wykonana z podłego kartonu, ale jakiś czas zapewne posłuży. Wkrętarka, aku. i ładowarka posiadają napisy "Germany" ???, nożyk "China", a przymiar nie jest opisany, ale śmierdzi identycznie jak mój kupiony w chińskiej hurtowni. Mogę tylko podejrzewać, że plastiki to podła chińszczyzna ale ważne, żeby ich zawartość była niezawodna. Nie kupiłem tej 18V dlatego, ze moim zdaniem aku. 3Ah są za bardzo wysunięte do przodu co psuje ergonomię a poza tym raczej będę tej wkrętarki używał do lżejszych prac. To moje pierwsze wrażenia. Pozdrawiam MK
[quote:Czesław] jakość wykonania i spasowania plastików obudowy jest niewiele lepsza od "biedronkowego" Comparatora [quote:Czesław]piszcząca przetwornica jest troszkę denerwująca. [quote:Czesław]uchwyt praktycznie nie posiada bicia. [quote:Czesław]wkładka kufra jest wykonana z podłego kartonu [quote:Czesław]śmierdzi identycznie jak mój kupiony w chińskiej hurtowni No właśnie, całe "niemieckie i profesjonalne AEG"... Pewnie za chwile rozpęta się burza, ale ja też zawsze uważałem te narzędzia (przynajmniej w przedziale 600-1000PLN) za trochę tandetne i dalekie od narzędzi profi...:( Mamy opinię użytkownika, co na to sprzedawca? ;-) Czy użytkownik "sie zna sie", czy jest "podchmielonym budowlańcem", co "nie zna sie" ;-)
Dewalt pewnie takie akcesoria robi w niemczech;D panie coś tam;) Wiedz ze wszystkie dodatki do wkrętarek są robione w chynach tyczy się, to boscha, aeg makity czy dewalta, niez nie da ci 100 akcesoriów pożądnej jakości w cenie 500zł! ale nie lapiej wyśmiać AEG... choć dilot ma to samo;) np: tu http://allegro.pl/wkretarka-dewalt-zestaw-akcesoria-108-el-dcx740-i2195634671.html albo tu:D http://allegro.pl/wiertarka-wkretarka-dewalt-dc737-zestaw-udar-torba-i2176703089.html Czesławie wszystko ok ale żeby mówić, że plastiki wkrętarce są poniżej Parkside to lekka przesada, to pożądny ABS jak w dobrych narzędziach... apropo zapach to czesławie, powąchaj zapach Parkside a AEG;) wtedy będziesz wiedział gdzie plastiki sa lepsze.
zgadzam się z Czesławem, wykonanie jest tanie. Inni producenci w tej klasie robią lepsze narzędzia. JK Ty jesteś jakoś rodzinnie powiązany z AEG, że tak wszystko bierzesz do siebie?
Witam JK napisał: "Czesławie wszystko ok ale żeby mówić, że plastiki wkrętarce są poniżej Parkside to lekka przesada, to pożądny ABS jak w dobrych narzędziach... apropo zapach to czesławie, powąchaj zapach Parkside a AEG;) wtedy będziesz wiedział gdzie plastiki sa lepsze." Nie neguję wytrzymałości plastików AEG, ale ich jakość wykonania i spasowania. Historii ciąg dalszy: Ponieważ dźwięk przetwornicy mnie nadal denerwował postanowiłem porównać to z innymi urządzeniami. Comparator pracuje również głośno ale przetwornica ma inną częstotliwość (niższą) i wcale nie jest to dokuczliwe, Parkside ledwie słyszalnie, a żeby usłyszeć Metabo to wręcz trzeba przyłożyć ucho do wkrętarki. Postanowiłem zareklamować wymiana albo zwrot. Ponieważ naładowałem 1 akumulator to Pan sprzedawca stwierdził, że urządzenie używane i może tylko przyjąć reklamację. Wkrętarka podobno pojedzie do producenta a w razie bezzasadności zostanę obciążony kosztami. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. MK
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.