Zgoda nie boli???

G
Kubabin 2012-02-19 22:15

Zgoda nie boli???

Jestem nowym użytkownikiem forum, przeglądam te posty i myślę, że Wy
nie skupiacie się aby komuś dobrze doradzić, tylko co drugi post dogryzacie,
obrażacie się na wzajem. Sprzedawcy czytający tą wiadomość to forum nie jest dla Was.Ludzie potrzebują rady, a Wy im wciskacie,że to jest lepsze od tego a to od tego.I zamiast rady ludzie otrzymują nowe dylematy i problemy
np. że w tej cenie to może pomarzyć, a kolesiowi sprzęt jest potrzebny sporadycznie i nie musi być za nie wiadomo ile kasy! Dlatego niech sprzedawcy nie spamują na tym forum o swoim sprzęcie, a doradzający
nie (jadą) się w co drugim poście.
Pozdrawiam Wszystkich
Kuba

G
JK. 2012-02-19 23:29

Re: Zgoda nie boli???

Niestety boli, spójrz co się dzieje, każda moja wypowiedź jest obrażana, na każdym kroku, niezależnie czego się tyczy. Niestety jest to wina moderatorów tego forum, zaspali totalnie..... Gdyby od razu reagowali na takie wybryki, byłoby całkiem spokojnie.... A najlepiej gdyby forum wymagało rejestracji..

G
123 2012-02-19 23:35

Radku, ale przecież Ty także obraziłeś wiele osób...
Na każdy temat masz swoje zdanie, często drwisz z wypowiedzi innych, a nie każdy ma cierpliwość, żeby rozmawiać z Tobą spokojnie...

Ja mam na to prosty sposób - odkąd jestem na tym forum zastanawiałem się kim tak naprawdę jesteś. Teraz wiem, że będę omijał szerokim łukiem Twój sklep, bo jak występuje się w roli handlowca, to pomimo wszystko należy szanować klientów, albo przemilczeć pewne sprawy...

G
Kubabin 2012-02-19 23:39

Każdy czasami powie coś głupiego i trzeba mu wybaczyć :-)

G
JK. 2012-02-20 00:08

ja się nie obrażam;) zbytnio ale chyba mogę bronić swojego honoru?
Ja obrażałem wielu ludzi? 123 - których? Ciebie pod innymi nickami? Sorry batory ale jak ktoś umie pisać tylko AEGów,.no albo " więc dymaj się nędzny sklepikażyku" ! To mu tylko się odpłacam.. a że ten co to pisze, ma na bakier z ortografią, to mu należy tylko współczuć. Już pisałem to wielokrotnie, komuś nie podoba się że mam taką opinię a nie inną, jego SPRAWA! Ale jak nie pracował nigdy narzędziami Milwaukee, AEG czy Kressem to niech nie wczyna wojny że Diłolt jest najlepszy, bo NIE jest. jest podobniej jakości co Bosch, Makita, Metabo czy AEG... każda marka ma swoje dobre strony i złe... Ale jeśli fan dewalta gada tylko że milwaukee jest topexem, to raczej nie jest to mądra wypowiedź i nie ma w niej ani kropli obiektywizmu! TYlko po to by mi dokuczyć?;) najlpsze że ten sam osobnik pisze że poleca Metabo również, a że Kilka narzędzi Metabo jest produkcji AEG to już nie wie? Czyli co te same narzędzia w zielonym kolorze są ok? Ahh tak zapomniałem, że kolejnym wspaniałym dowodem wyższości reszty na AEG czy Milwaukee jest kolor... Przecież czerwony to kopia Hilti;)) ale że Milwuakee od dawien dawna ma czerwony kolor, to już ów osoba nie wie? Bo po co lepiej obrażać markę. A że AEG ma pomarańczowy kolor - "sra....kowy" jak to ładnie powiedział, szkoda że amatorski diłolt też jest pomarańczowy;))) pod nazwą B&D! A że masa innych marek uzywa tego koloru, eee nie tylko AEG jest kiepskie bo pomarańczowe!;))) A taki Fein, Spit, Ridgid? ale co ja będe pisał nazwy marek.... koleś obrażasz markę Wurth! Dla której jego ukochany Dewalt robi strugi!! I jedną młotowiertarkę;))

!123 bez złośliwości;)) Raduś to twój jakiś brat? Kuzyn?

G
123 2012-02-20 00:16

Czy myślisz, że na potrzeby rozmowy z Tobą udawałbym dyslektyka i dysortografa? Nie jestem bratem, ani kuzynem nikogo na tym forum.
A pod jakimi nickami Ty występujesz? Bo przecież nie tylko jako JK, prawda?

G
JK. 2012-02-20 00:29

Więc jak nie wiesz kim jestem i gdzie pracuje, to po co ciągle plecieć o jakimś radku?? Skoro jesteś ok i nie robisz szumu tutaj to czemu używasz ty samych argumentów jak ten typek co mnie obraża i niszczy każdy temat? Jeśli nie jesteś tylko kolejnym wcieleniem fanboy'a diłolta to czemu się nie zarejestrujesz tutaj????????????????????????????????????????

G
123 2012-02-20 00:40

Nie wiem gdzie pracujesz, domyślam się tylko. Drążę temat bo często kupuję narzędzia w necie, a naprawdę nie chciałbym dać zarobić sklepowi, w którym pracujesz ;-) Piszę per "Radku", bo inni też tak piszą - nie protestowałeś, więc uznałem, że tak się nazywasz.

Zarejestrowany jestem, ale piszę niezalogowany, żeby nie łączyć mnie z rozmowami z Tobą - to nie przynosi chluby ;-)

G
Kubabin 2012-02-20 01:07

Myślicie, że JK jest głównym (niszczycielem) każdego tematu ja uważam, że nie.Prawdziwy sprawca ma 100 nicków na minutę i podszywa się pod JK. Wszyscy zwalacie na niego winę,
nikt nie lubi być prowokowany a wy to robicie :-(

G
JK. 2012-02-21 00:04

W tym tkwi szkopuł, że ci "wszyscy" to dwie czy trzy osoby, które robią tak od dawna.... większość ludzi rezygnuje tutajj z pisania, bo ma dość 20 różnych nicków, dwóch lub trzech tych samych osób, które mają jakąś chorobliwą pasję pt: "kocham dewalta, jest najlepszy" A każdy kto mysli inaczej jest nędznym sklepikarzem......

1