Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam może ktoś się orientuje czy może zestaw makity lxt202 będzie dostępny kiedyś w Polsce czy tylko za granicą szukać. Jak ktoś ma jakieś może informacje na temat gdzie można dostać taki zestaw proszę o podpowiedzi. o to link o jaki dokładnie mi chodzi: http://www.toolstop.co.uk/makita-lxt202-18v-lxt-lithium-ion-combi-2-piece-kit-2-batteries-p4051
Widzę ze naprawdę nikt mi w tej sprawie nie może pomóc.
Nordiego - a czy zrobiłeś już cokolwiek, żeby sobie pomóc? I. Przykład dla przedszkolaka: http://www.makita.pl/dane_teleadresowe_makita-10.html, wpisujesz dane kontaktowe i zadajesz pytanie przez formularz. II. Przykład dla dzieci poniżej 3 roku życia: tel: 33 484 02 00 - dzwonisz (poprzez wybranie na klawiaturze telefonu cyferek podanych powyżej (w tej samej kolejności) i prosisz o kontakt z działem handlowym, marketingiem, ostatecznie z serwisem. Jeśli nie jesteś w stanie wszystkiego zapamiętać, zapisz sobie pytanie na kartce i podczas rozmowy odczytaj je. Zakładam, że wykonałeś powyższe czynności, a Makita sama nie wie, czy to wprowadzi, czy nie. Wówczas nikt na forum Ci nie pomoże chyba, że udziela się tutaj również sam prezes Makity. Zanim zaczniesz pisać kolejną część forumonoweli, wykonaj podstawowe kroki. A najlepiej rób to aż do skutku.
eh ja się tylko grzecznie spytałem nie musisz odrazu odpierdalać nie wiadomo
A ja Ci grzecznie odpowiedziałem - nie używałem nawet wulgaryzmów. Pytając o rzeczy oczywiste okazujesz brak szacunku innym forumowiczom. Wystarczy minuta, żeby uzyskać odpowiedź na Twoje pytania, a Ty się dąsasz jak baba i beczysz, że nikt nie chce pomóc. Internet jest narzędziem, z którego potrafią korzystać nawet dzieci. Dopóki tego nie zrozumiesz daruj sobie korzystanie sieci, bo wpadniesz w depresję.
eh weś se daruj wiem że ten zestaw nie jest dostępny w polce tylko pytałem może akurat ktoś zna co sprowadza narzędzia takiego typu na zamówienie lub samemu sprowadza i sprzedaje je takie typu komplety itp.
http://www.toolstop.co.uk/makita-lxt202-18v-lxt-lithium-ion-combi-2-piece-kit-2-batteries-p4051 Wysylaja do Polski.
Domi, to fajnie, że poświęciłeś swój czas, żeby pomóc koledze. Ale teraz kolega będzie dopytywał jak zamówić towar na tej stronie. A jak nie odpowiesz to będzie się dąsał...
Jest to pierwszy wynik wyszukiwania google i zajelo mi to ok 10sec. Zeby bylo smieszniej jest to ten sam link co podal kolega na poczatku postu. Czemu nie sprawdzil czy nie wysylaja do Polski? - nie wiem. Moze nie chce samemu zamawiac lub sie boi? Swoja droga obsluguja paypal wiec strachu nie ma ze cegle wysla :)
może po prostu woli najpierw się dowiedzieć czy może inne źródła nie koniecznie zagraniczne
Jest jeszcze taka opcja ze wiertarko wkretarke z aku kupujesz w Polsce a potem dokupujesz samo body BTD140RFE
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.