Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam ! jak w temacie, mam zamiar sie zabrać za budowę, jaki sprzę powinien znaleźć sie w moim posiadaniu by sprostać tak ciękiej pracy ? jaka wiertarka ? itp ? Z gróy dziękuje za odpowiedzi :)
Witam. Przy budowie domu patrzebne Ci będą:Młotowiertarka 500 - 600W, szlifierka kątowa 1000W,pilarka tarczowa 1000 - 1400W i ewentualnie wyrzynarka 500W do tego oczywiście dobry osprzęt( tarcze do cięcia i szlifowania fi 125,wiertła SDS, brzeszczoty do wyrzynarki). Na późniejszym etapie budowy ( wykończenia) będzie niezbędna wiertarko - wkrętarka aku 12 - 14,4V dwubiegowa + dobre końcówki wkretakowe Ph i Pz. Wszystkie sprzęty w/w muszą być dobre jakościowo (podstawa). W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam.
Witam ! Dzięki chris70 za odpowiedź, a czy mógłbyś mi zaproponować jakiś dobry sprzęt ? dzięki :) Pozdrawiam !
Witam. Z chęcią Ci doradzę jakiś dobry sprzęt, tylko pytanie: ile możesz na niego wydać? Ta informacja znacznie ułatwi mi sprawę. Pozdrawiam.
MAKITA 2450T PRZYDA CI SIĘ DO WSZYSTKIEGO MA MOCOWANIE SDS I DODATKOWY TRADYCYJNY UCHWYT (wiecenie w drewnie i stali) tu znajduje się szerszy opis http://www.narzedzia.pl/dane_szczegolowe.asp?ID=15669
Koszta ? hmmm jestem naprawde otwarty na propozycję, wydaje mi sie że dopiero gdy dowiem się ile co kosztuje jakość\cena to wtedy podam ile bym mógł na ten cel przeznaczyc funduszy Pozdrawiam :)
Witam. Niżej wymieniony sprzęt jest dobrej lub bardzo dobrej jakości o znacznej rozpiętości cen. O większości z nich informacje znajdziesz na tej stronie lub firmowych www. - Szlifierki kątowe:Bosch 10-125,Perles HSW 325CE,Makita 9565CV... - Młotowiertarki:KressPH 500, Makita HR 2450, Bosch GBH 2-24 DSR,DeWalt D25304K, Metabo KHE 28 Code... - Wyrzynarki: DeWalt 320K,Metabo ST 70, B&D KS 999EK... - Pilarki tarczowe:Perles KS 51, Skil 1854F... - Wkrętarki aku:Bosch GSR 14,4V, Kress ABS 13,2 Set,Perles HB 3142 14,4 2 aku... W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam. Chris70
Witam ! jak w temacie, mam zamiar sie zabrać za budowę, jaki sprzę powinien znaleźć sie w moim posiadaniu by sprostać tak ciękiej pracy ? jaka wiertarka ? itp ? Z gróy dziękuje za odpowiedzi :) absolutnie nie polecam owianej zla slawa marki blaucraft, w zadnym wyrobie>>>>>>>>>>TO JEST BUBEL
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.