Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Mam problem z wyborem zakupu sekatora spalinowego . Posiadam kosę "Stigi" od siedmiu lat i jestem z niej bardzo zadowolony . Natomiast wyczytałem na forach ,że sekator Stiga SHJ 550 jest kiepskiej ,chińskiej jakości mimo ,że jest to marka szwedzka. Zaś zakup droższych sekatorów za 1300 i powyżej nie planuję , ponieważ ma ona służyć tylko do niewielkich prac na działce. Jeśli ktoś ma produkty Stigi , proszę o wypowiedź co do ich jakości.
Stiga to dziwna firma, firmują swoją nazwą dużo rzeczy o bardzo różnej jakości. Zapytaj o ten konkretny przedmiot na forum e-kosiarki, tam siedzą serwisanci sprzętu ogrodniczego.
jeśli do niewielkich prac to da radę. Też miałem podobny dylemat rok temu ale wybrałem jednak używaną husqvarnę w tej cenie.
No i podjąłem decyzję ... Kupiłem idący na rynek angielski , nowy sekator "Qualcast" . Ale problem z jego odpaleniem. Można ciągnąć i ciągnąć na różnym położeniu ssania i to bez znaczenia czy ciepły czy zimny , silnik nie chce zapalić . Ale jak w końcu zapali ,to chodzi bardzo dobrze. Kompresje ma dobrą .Zapala też za pierwszym razem tuż po zatrzymaniu silnika , ale gdy postoi pół godziny , to już koniec z zapalaniem . Można ciągnąć bez końca , aż do znudzenia. Nie raz zacznie zapalać ,ale zaraz gaśnie ,zapala i gaśnie . Na nic kombinacje z gazem i z ssaniem . Gaśnie i tyle . Zaznaczam ,że sekator jest nowy .Dwa , trzy razy po wielu trudach uruchomiony. Podejrzewam ,że przyczyna jest w zasilaniu paliwem , a właściwie w samym gaźniku , ponieważ iskra na świecy jest wyraźna . Wszystko jest szczelne , sprawdzone . Myślę ,że na pewno coś chińczyki ,jak zwykle zresztą , niedopracowli przy gaźniku. Mam pytanie ; czy ktoś wie jak zaradzic temu ? Co ewentualnie można by zmienic lub poprawić po chinczykach w tym prostym gażniku , aby ten silnik normalnie zapalał ??? Czy w ogóle jest na to sposób. A może jest możliwość wymiany gaźnika na lepszej jakości ?
Dla zainteresowanych. Okazało się tak jak myślałem, Chińczyki sknocili gaźnik . Kupiłem taki sam nowy na Allegro za 50 zł. , zamontowałem i teraz sekator chodzi bez najmniejszych zastrzeżeń, jak zegarek. Zapala bezproblemowo !
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.