Wyrzynarka do celów przydomowych

G
Rob 2015-03-20 19:02

Wyrzynarka do celów przydomowych

Witam
Chcę kupić wyrzynarkę, która będzie służyła do prac przydomowych. W okolicznych sklepach byłem i widziałem kilka modeli, głównie tych w cenach około 300zł i boję się je kupić. Jedynie Hitahi sprawiało wrażenie w miarę solidne. W sklepach internetowych szukałem i wychodzi na to że najlepiej było by kupić np Bosch PST 1000 PEL zielona wersja lub najprostszą wersję niebieską GST 90 BE. Co wybrać?? A może ktoś podsunie pomysł z dobrą alternatywą?
Maksymalnie chcę wydać 500zł

c
cytrolexus 2015-04-04 17:13

Re: Wyrzynarka do celów przydomowych

Pamietaj zawsze jest lepiej kupic prostsza wersje profesjonalnej maszyny niz bogata w udziwnienia amatorska. Bosch zielony to amatorka. Profesjonalna maszyna zawsze bedzie lepsza jakosciowo a co wazniejsze zawsze ja naprawisz po gwaracji poniwaz dostepne sa do nich czesci zamienne. W amatorskich maszynach albo nie ma czesci zamiennych, albo sa a ich koszt jest tak wysoki ze ich naprawa sie nie kalkuluje. Kupuj Boscha, Makite, lub moge polecic nowa marke eleketronarzedzi Stanley. Sa to profesjonalne maszyny a fakt ze od niedawna pojawily sie na rynku ich ceny sa naprawde konkurencyjne. Pozdrawiam

1