Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Tak jak w temacie. Obecnie używam Dewalt'a i chyba przy nim zostanę. czekam na propozycję innych firm. ewentualnie kontakt z przedstawicielem firmowym dewalt. to co mnie interesuje: młoto-wiertarka np. Dewalt D25124K Wyrzynarka np. Dewalt DW333K Wkrętarka np. Dewalt DW274K Młot wyburzeniowy np. Dewalt D25831K Pilarka szablasta np. Dewalt DW304PK Szlifierka kątowa np. Dewalt D28134 Akumulatorowa wiertarko-wkrętarka np. Dewalt DCD780L2 Interesują mnie narzędzia jednej firmy ponieważ kupując w pakiecie można wynegocjować lepsze rabaty, a co najważniejsze jeden serwis.
Prościej chyba nie można ;-) Tomasz Wąż Dyrektor handlowy Tel.: 52 323 68 07 Tel. kom.: 512 054 939 e-mail: t.waz@rotopino.pl http://www.narzedzia.com.pl/sklep/Kontakt/ Kupowałem kilka rzeczy, jestem bardzo zadowolony z cen i obsługi. Doradzą Ci co i jak. Co do innych narzędzi nie wiem, czy ktoś pomoże. Nie napisałeś do czego mają służyć te narzędzia, etc. Czy Twoja firma jest z Koszalina, czy są inne o tej samej nazwie?
narzędzia te będą normalnie zgodnie z ich przeznaczeniem eksploatowane. A firma Jest z Gościcina powiat Wejherowo. dzięki za pomoc. pozdrawiam
Oj, nie zrozumieliśmy się do końca ;-) Ja nie przepytywałem Cię z zasad bezpieczeństwa, chodziło o to, co zamierzasz robić, czyli jaki profil ma Twoja firma ;-) Pamiętaj, że DeWalt udziela rocznej gwarancji na swoje narzędzia (oprócz akumulatorowych XR). Nie są także kompatybilne pomiędzy poszczególnymi modelami - chodzi mi o akumulatory i ładowarki...:(
Wykonujemy projektowanie i wykończenia wnętrz, obiektów mieszkalnych, hoteli, i budynków użyteczności publicznej, w kraju i zagranicą. myślałem też o narzędziach Festool Protool ale niestety relacja cena/jakość jak na polskie warunki mało atrakcyjna . Oczywiście interesują mnie nowe narzędzia z fakturą.
Stosunek jakości do ceny w protoolu czy festoolu jest zły?;)
Jeśli chodzi o moją działalność to tak , zajmujemy się kompleksowym wykańczaniem wnętrz a więc potrebuje bardo wielu narzędzi. Dla kogoś kto się zajmuje wąską specializacją to narzędzia napewno godne polecenia bez dwóch zdań. jutro mam spotkanie z przedstawicielem hilti i hitachi zobaczymy jak bardzo są elastyczni. Zdaję sobie sprawe że jednorazowe wydanie na elektronarzędzia 10 tys. PLN to dla dużej firmy śmieszne pieniądze ale dla mnie to jednak zakup co najmniej na kilka lat i muszę go dobrze przemyśleć.
10 tysięcy to zbyt duża kwota, żeby "wtopić" ją w Hitachi. Zastanawiałeś się nad Metabo? Za taką kasę kupisz sprzęt z gwarancją na 3 lata, 3 lata na akumulatory, i pakiet serwisowy, czyli przez pierwszy rok wymianę wszystkich części bez względu na powód uszkodzenia masz za free... Młotki mają zbliżone do konkurencji, ale np. akumulatorówki i gwarancja jest nie do pobicia. Część rzeczy to to samo co AEG, ale AEG nie da Ci takiej gwarancji. Zerknij na ich stronę, to jest opcja warta rozważenia...
A swoją drogą bardo miło wspominam narzędzia AEG choć te sprzed 15 lat, ciekawe jak teraz z jakością ?? najstarszy młotek jaki posiadam to Kress zakupiony przez mojego ojca w 1988r i naprawdę nie odstaje nic a nic od dzisiejszych wynalazków może tylko ergonomią i wagą .
Kressa też mogę polecić, jednak mają stosunkowo nieduży wybór narzędzi, brakuje im np: Szlifierek taśmowych, pił ukosowych. Także 3 lata gwarancji. Jeśli chodzi o Protoola to nie jest tak źle, znajdziesz u nich i wiertarki, wkrętarki, szlifierki katowe, pilarki, wyrzynarki, młoty udarowe a jesli nie ma np: szlifierki oscylacyjnej czy mimośrodówki to Festool ją ma;) Jedynie wyburzeniowych młotów brak;) Jesli chodzi o kressa: Młotek 800PE Wyrzynarka 520STE Wkrętarka 505TBS Młot wyburzeniowy: ABH 1300 Piła szablasta 1200SPE Szlifierka kątowa: 1200 WSX Wkrętarka Aku: 180 AFB 3,0 set Czyli pełna oferta;)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.