Wybór narzędzi do roweru/auta

G
Dawid 2015-02-22 00:14

Wybór narzędzi do roweru/auta

Witam, przymierzam się do kupna pełnego zestawu narzędzi do naprawy roweru/auta, chodzi dokładnie o klucze nasadowe, oczkowe, grzechotki, przedłużki, imbusy, bity, budżet nie za wysoki bo ok. 200, narzędzia nie będą jakoś specjalnie mocno eksploatowane, zwyczajne naprawy przy aucie i rowerze, zastanawiam się między topex a yato, pomoże ktoś ?

G
Mirek 2015-03-02 08:28

Re: Wybór narzędzi do roweru/auta

Osobiście wybrałbym yato, bo przyzwyczaiłem się do narzędzi tej marki, ale zasadniczo to bardziej kwestia gustu, bo mam znajomych, którzy wolą topexy. Mówisz, że będziesz używał ich sporadycznie, dlatego wybór nie jest aż tak istotny - prawda jest taka, że narzędzia z tego przedziału cenowego i tak prędzej czy później się zużyją. Na szczęście ich ogromnym plusem jest cena, dlatego proponuję ci kupić któryś z tańszych zestawów i samemu przekonać się czy będzie Ci odpowiadał. Zawsze, możesz sięgnąć po drugą markę, jeśli pierwsza nie zda egzaminu.

J
Józek 2015-03-02 08:34

Re: Wybór narzędzi do roweru/auta

A co powiesz na zestaw narzędzi Itamati? 95 sztuk, solidnie wykonane, mimo ze znajda sie zarzuty ze to akurat Itamati to uwazam ze zrobili dobry sprzecik. Sprawdz sobie na stronie co dokladnie jest w zestawie. Jak dla mnie są wystraczające do nieprofesjonalnej pracy. lubie sobie sam podlubac w samochodzie czy motorze i są naprawde wytrzymale.

1