Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Witam, poszukuję włącznika do tej wkrętarki, ten co mam teraz jeszcze jako tako działa ale stracił regulację prędkości po wciśnięciu i pora go wymienić bo praca strasznie niewygodna przy starcie z max prędkości. Najlepiej gdyby to byłą nowa sztuka ale jeśli ktoś ma uszkodzoną taką wkrętarkę to też się zainteresuję tym włącznikiem z niej i może jeszcze czymś :) Oczywiście cena im niższa tym lepsza
Zapytaj np w obi czy praktikerze, oni mają tego dużo gdy idą do zniszczenia z reklamacji.
jeszcze jako tako działa ale stracił regulację prędkości po wciśnięciu i pora go wymienić bo praca strasznie niewygodna przy starcie z max prędkości.
Jeśli chodzi o praktikera i inne to w mojej okolicy nie ma czegoś takiego więc odpada.. zostają takie źródła internet i to forum Co do środka to rozbierałem go jak zaczął raz przerywać, przeczyściłem i działało super dopóki sprzętu nie pożyczyłem (czego już nigdy nie zrobię), w środku faktycznie jest to jakiś potencjometr na płytce, po tej długiej ścieżce suwa się miedziana blaszka z dwoma wypystkami i właśnie ta blaszka została uszkodzona, urwała się jedna wypustka przez co łapie kontakt tylko w pełnym wciśnięciu gdy przełącznik zamiast korzystać z potencjometru działa bezpośrednio Ja na sprzęt nie narzekam, jak do zwykłego gozpodarstwa coś poprzykręcać czy przewiercić nie ciągnąc kabla to jest praktycznie ideał Tylko ten przełącznik mi teraz wadzi.. Jakieś inne pomysły oprócz Obi i innych marketów budowlanych? (no chyba że ktoś się przejdzie za mnie jeśli ma możliwość :) )
Jakieś inne pomysły oprócz Obi i innych marketów budowlanych?
niestety to nie taka jak ja mam i będzie inaczej w środku włącznik zamocowany.. jest podobna ale widzę różnice w budowie.. inny typ akumulatora, inna dźwignia zmiany biegu, przesunięta względem włącznika opcja zmiany obrotów lewo-prawo.. wyłącznik z niej nie będzie niestety pasował.. moja wygląda tak: http://www.einhell.pl/upfiles/pdf/c3d39837dcc1d1fe9268436bf32ba95d_1.pdf zwróć uwagę choćby na ułożenie względem siebie lewo-prawo i włącznika tej mojej i tej co podałeś.. więc szukam dalej
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.