Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, zamierzam zakupić wkrętarko-wiertarkę akumulatorową na akumulatory Litowo-jonowe, czy Einhell RT-CD 18 Li jest wart zachodu czy zakupić coś innego? (w niższej i podobnej cenie)
Jak najbardziej, ale zaraz przydzie tu ktoś, kto stwierdzi że skoro polecam Einhella, to znaczy że to jest szajs i trzeba kupić albo znacznie droższy sprzęt, albo tanią wkretarke;P bo ci nie potrzena droższa;) Ja tylko powiem, że to bardzo dobra wkrętarka.
a ktoś z przeciwników einhella się wypowie? Może coś w tej cenie lub taniej da rade kupić z bateria litowo-jonowa?
Może jakbym zachwalał Einhella, może wtedy tacy się odezwą? ahh nie.. zapomniałem, muszę polecić coś z kressa lub AEG jeszcze to wtedy zleci się paru i zacznie polecać bosche, metabo czy topexy;)) Przepraszam że troche żartuje, ale musisz wiedzieć że to forum samych fachowców - z którymi nie pogadasz;)
Za podobne pieniądze (może trochę drożej) kupisz GRAPHITE 58G138-18 V LiOn Einhell ma jedną wadę moim zdaniem jest przyciężki. Graphite natomiast ma zbyt wygórowaną cenę jak za produkt made in China-praktycznie identyczna wkrętarka li-on tylko z acu 14,4 i pod marką CMI kosztuje 329 a nie ponad 6 stów jak Graphite. Z tych dwóch modeli wybrałbym tańszego Einhella. W zapasie masz jeszcze MacAllistera z Castoramy MDD 144-2Li
Graphite naprawdę się ceni.Pare lat temu kupiłem młot sds Max firmy Kinzo za 300 parę zł a teraz identyczny młot pod marką Graphite kosztuje ponad 500 zł. Nawiasem mówiąc młot który miał służyć jedną budowę(poraz trzeci padła celma na gwarancji i na czas naprawy trzeba było coś kupić )służy do dziś a celma w koszu
OOOO juz sie zaczęło i to beze mnie ??? Panowie jak tak można ?;) hayabusarider napisz może do czego ma ci to służyć. Na pierwszy rzut oka to wielgachna jest. ciekawy jestem jak jest wyważona. To jest linia czerwona czyli jakieś semi profi tak? tylko za podobne ceny można tez co innego kupic. Tutaj zaskoczę samego JK. BT-CD 18 2B SET EINHELL połowa tej ceny całkiem przyzwoita w ergonomii i wykonaniu. Minus to bateria Ni-Cd ale za to ładowarka szybka, więc nie ma problemu z prądem.
Ależ skąd;P a ten wyłącznik z AEG jeszcze ci wypomne;)) ale kolega chce coś Li-ion. Czy jest ciężka? - no nie wiem, 36Nm musi mieć gdzieś swój skutek(poza tym ma ona chyba częściowo aluminową obudowe przekładni, tego nie jestem pewien, nie pamietam bo jej nie mam w sklepie, ale miałem ją w ręku). Poza ty w tą wkretarkę to einhell tylko składa;) bo: - Baterie Sanyo - Silnik Johnsona - futerko Peacock.
Taka AEG BX 12 ma 35 Nm i w dodatku acu NiCd a jest sporo lżejsza więc na niutonometry bym nie patrzył,tym bardziej że bateryjka LiOn jest stosunkowo lekka. W ogóle nowe wkrętarki Einhella są bardzo "kobylaste" i tak jak w sumie linia "Red" przypadła mi do gustu tak wkrętarki z tej linii nie koniecznie. To nie jest zła wkrętarka ale mogłaby być trochę lżejsza i lepiej wyważona.
Wiem, ale choodzi o to że einhell nie ma jeszcze tak zaawansowanych technicznie wkretarek. Więc Linia red może jest duża, ale to z powodu dużych silników i przekładni. Gdyby były miejsze, trzeba by pewnie dopłacić ze 150 za miniaturazację;). Zresztą to widać po lini Blue ale też Li-ion niedostępnej jeszcze prawie nigdzie w Polsce, wkretarki też większe od standardowego Blue ale mocniejsze również.
jest kilka dobrych wkrętarek akumlatorowych,zdecydowanie łatwiej będzie jeżeli podasz jaki masz budżet na zakup. Wtedy bedzie można cos doradzic.
Która wkrętarka będzie lepsza? Einhell BT-CD 24i czy Einhell RT-CD 18i. Obie mają udar.Proszę o opinie posiadaczy.
wkretarka 24V starczy ci na troche dłuższą prace, może kilka minut, ale jest też większa i cięższa:P
ja mam szlifireke małą ,wyłacznik sam nie zaskakuje(pewnie pył),jedyny defekt po 10 latach ciezkiej pracy-POLECAM
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.