Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam Wszystkich.. Panowie jest sprawa.. Otóż potrzebuję dobrych wkrętaków (chodzi o zestaw) które będą troszku służyć.. Budżet mam ograniczony max 85 zł. Wiem, że może być ciężko no, ale damy radę ;)
Zobacz na naszej stronie,gdzie mamy szeroki wybór elektronarzędzi,a teraz w styczniu można spotkać bardzo atrakcyjne rabaty.
Mi chodzi o wkrętaki ręczne, a nie o elektronarzędzia.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Ja także znam i polecam Werę (Wihę również), ale uważam, że do domowego zastosowania inwestowanie około 100-200 PLN nie ma sensu. Chyba, że ktoś jest koneserem ;-) Oczywiście patent Niemców z wymiennymi grotami jest bardzo ok, ale takie narzędzia mają specyficzne właściwości, których nie wykorzystamy w domu. Kupiłem niedawno zestaw 5-ciu izolowanych wkrętaków K&K. Miał to być drugi, dyżurny zestaw (Wihę kupowałem na sztuki, jeden potrafi kosztować około 20-30 PLN). K&K to polski producent, jego narzędzia sprzedają pod swoim brandem także inni importerzy narzędzi. Jeśli ma to być zestaw do domu, używany tak jak każde inne narzędzie w domu, powinien to być dobry wybór. Stanleya nie używam od lat. Wkrętaki prezentują przeciętny poziom, cena jest dość wysoka.
Stanleya na początku bardzo chciałem, ale jednak zdecydowałem, że za drogie.. ;p Wera wiem, że to dobra firma, ale jest droga i mi taka nie potrzebna xD a co sądzicie o wkrętaków firmy Topex? W domu dadzą radę ? ;)
PanieFleksie wprowadzasz Rafiego w błąd. Ceny rzędu 100-200zł to po prostu bzdura. MM dobrze podpowiada Wera, Wiha, ewentualnie Felo, Haupa. Rafi, wbrew obiegowym opiniom kupisz je w rozsądnych cenach, a w twoim budżecie jest przynajmniej kilka opcji wyboru. Nie patrz w ogóle w stronę jakiś Topexów. Po co odkrywać proch od nowa i kombinować z cudakami niewiadomej jakości? Czy to będzie Proline, Topex, Yato czy jeszcze co innego, to i tak zestaw będzie pewnie kosztował przynajmniej około 50zł. A za te pieniądze to możesz kupić choćby podstawowy zestaw Wera Kraftform Classic. Marka sprawdzona i mimo, że to chyba ich najtańsza linia to idę o zakład, że na łeb bije najdroższe wkrętaki Topexa. A w cenie do 85zł to masz jeszcze do wyboru: WIHA Proturn 3K electric VDE Felo Ergonic VDE Bez sensu szczypać się o 30zł jak możesz mieć narzędzia na lata, a tych Topexów to przez okres żywotności porządnych wkrętaków wymienisz 25 zestawów. Chcesz wydać te 85zł i kupić coś dobrego? Czy liczysz na to, że kupisz coś za 20zł?
Bel-ami - nikogo nie wprowadzam w błąd. Odniosłem się bezpośrednio do wypowiedzi MM, który wspomniał o zestawie Wery wartym kilkaset złotych. Najtańszy zestaw Wiha Proturn można kupić za 95 PLN z przesyłką (stacjonarne ceny są wyższe) - to prawie 100 złotych. Więc nie rozumiem skąd ten zarzut... Zestaw, o którym mówiłem, kosztuje 28 PLN brutto. Twardość grotu to 58HRC. Topex nie produkuje wkrętaków, ale akurat wersja "dla elektryków" to prawdopodobnie polska produkcja o bardzo dobrych parametrach. Śmiem twierdzić, że podstawowe modele Wery i Wihy będą miały porównywalną jakość do zestawu, o którym piszę. Mam obie firmy, testowałem, porównywałem. W tym konkretnym przypadku naprawdę nie ma sensu przepłacać. Nie jest sztuką kupić tani zestaw Wery, bo z zasady jest dobry, ale sztuką jest wybrać coś dobrego jakościowo w niezłej cenie. Widzisz trzy zestawy wkrętaków. Wszystkie są atestowane i faktycznie nadają się do pracy "pod napięciem". Wszystkie mają bardzo zbliżoną, albo tę samą twardość grotu. X kosztuje 30 PLN, Y - 45 PLN, Z - 90 PLN. Który wybierasz? To nie elektronarzędzia, tutaj kryteriów do porównania jest znacznie mniej ;-)
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.